Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Fazura Jelas Sebab Buka Hijab Selepas Ramadhan Berakhir

Bulan Ramadhan lalu, rata-rata netizen memuji betapa cantik dan manisnya pelakon Nur Fazura mengenakan hijab. Mereka menyimpan harapan agar beliau akan kekal berhijab apatah lagi sesudah bergelar seorang isteri.

Advertisement

Walaubagaimanapun, impian peminat untuk Fazura terus istiqamah dan menutup aurat dengan sempurna tidak kesampaian.  Menerusi beberapa foto terbaru di Instagram, Fazura kelihatan telah membuka hijabnya.

Tindakan beliau itu nyata mengundang rasa kecewa netizen sehingga  Fazura dikecam teruk, ada juga yang lantang bersuara dan bertanya apakah perasaan beliau selepas membuka tudung.

Advertisement

Tidak mudah melatah, Fazura tampil memberikan penjelasan dengan cukup tenang sekali. Menurut Fazura, beliau sememangnya akan bertudung setiap kali tibanya Ramadhan dan bertujuan untuk menjadi insan yang lebih baik. Namun, beliau terpaksa menanggalkan hijab atas sebab tertentu kerana perjalanan hidupnya berbeza daripada wanita lain.

Fazura berkata, biarlah sesuatu perubahan itu lahir daripada hatinya yang ikhlas dan bukanlah atas desakan orang lain.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

55 Comments

  1. makcik ko

    June 26, 2018 at 10:24 am

    tolonglahhhh peminat..kot ye pun minat jgnlah smpai dosa pahal ko iyekannn aje..d sebabkn ko peminat so apa dia buat tu jdi betul… kejap nk btudung kejap bukak konon hormat bulan ramadhan..”dh ckup baik dia hormat bulan ramadhan” hoiii bnda dh wajib tang mana yg eloknye kalo ko tggalkn blk konon hati x ready…risau xsempat ready Allah dh cabut nyawa… menyampah! kejap lgi ada yg ckp aku jeles..xde sebab aku nk jeles!

  2. Akak bongkar sikit cerita

    June 26, 2018 at 10:11 am

    Haih pakai tudung bulan puasa sebab nk jual tudung raya ke fazura? Kesian sgtt. Penunggang agama pon ada mcm ni. Hipokrit dan fazura memang xleh dipisahkan.

    Management fattah tgh prob kan sekarang dgn fattah. Dok maki hamun fatah dan fazura sebab fazura kontrol habis fattah.

    Oppo pon fattah dh x jadi duta sebab fazura mintak 1 juta bayaran katanya fattah dan level international. Geli punggung akak dgr hahahaha. Terus oppo reject! Hahahaha

    • Anonymous

      June 26, 2018 at 1:49 pm

      Fattah dah xde job sekarang. Kurang sgtt. Sana sini muka capik kyle je sekarang ni hahahhh

      Fattah dh senduu

  3. Anonymous

    June 26, 2018 at 9:40 am

    pakai jela tudung faz.. adik ipar pun dah sound kt ig.. dulu time korang kapel aku suka sangat ingat kan faz btul2 da berubah bile dengan fattah. but it’s ok.. give her some time.

    • Anonymous

      June 26, 2018 at 10:25 am

      Adik ipar pon dah benci fazura. Kalau korang nk tau sejak kawin fazura sekali pon x pernah balik tido rumah mak fattah. Sampai mak fattah ckp “bagusnya menantu xpernah sekali balik. Fattah balik sorang je selalu balik sorang.

      Kite ni bila kawin bukan berkahwin dgn suami je fazura. Kena berkawin dgn seluruh ahli keluarga dia. Kalau rumah fattah x selesa nk tido pon ko kena sabar laaa. Jgn ikot hati je. Raya hari tu pon aku dgr di hot fm fattah ckp beraya dekat pekan dulu tahun ni. (Belah fazura) see?

  4. serene

    June 25, 2018 at 6:24 pm

    Malu jugak baca komen2 drp org2 islam kat sini. Ramainya yg dengki. Its her life, she can do whatever she wants. Yg ramai2 kat sini sebok duk mengutuk2 dia tu, rase2nya dpt pahala ke. Sebenarnya ramai yg jeles sb fazura cantek, tu je.
    Rozita che wan pun dah senja baru pakai tudung. Masih ingat lagi dulu, baru balek umrah, terus pakai skirt singkat nampak peha masa gih tengok concert, So all of you, relax, mind yr own business sb duk jaga tepi kain org bkn dpt ape pn.

  5. Noname

    June 25, 2018 at 5:25 pm

    Whatever…its your right…between you n Allah…asalkan jgn sexy n overacting lagi ..pn dh ok….slowly hijablah kerana Allah bkn kerana fesyen or tekanan netizen…Tapi x best la masa di Mekah n bln Ramadan saja kerana Allah..You have almost everthing..

Loading...
To Top