Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Fattah Amin Kesal Difitnah, Tersinggung Pendakwah Tegur Tanpa Usul Periksa

Baru-baru ini, kecoh di media sosial mengenai tajuk berita tentang Nur Fazura di sebuah akhbar yang menjadi kontroversi. Fattah Amin dikatakan tidak kisah sekiranya isterinya itu melakukan adegan seksi di dalam video klip.

Advertisement

Namun, itu bukanlah cerita yang sebenar.Fazura memberitahu tiada sebarang aksi seksi yang terlibat tetapi Fattah hanya meluluskan ayat seksi yang ada adalah dari segi lirik lagu Can’t Forget Me.

Pelbagai spekulasi timbul hanya kerana laporan tidak betul itu sehingga ada pendakwah bebas membuat teguran secara terbuka tanpa sebarang usul periksa dan mempersoalkan tanggungjawab Fattah sebagai suami yang tidak melarang isteri daripada melakukan perkara mungkar.

Menerusi akaun Instagramnya, Fattah dengan rasa penuh kesal menyifatkan tindakan pendakwah itu mengundang fitnah dan cacian masyarakat terhadap mereka suami isteri. Apa salahnya untuk menghubungi beliau secara langsung untuk mendapatkan kepastian sebelum membuat teguran tersebut.

Bagaimanapun, Fattah pada masa yang sama mengakui terharu dengan sokongan yang diberikan oleh para peminatnya dan mengucapkan terima kasih kerana memahami apa yang sedang berlaku.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

35 Comments

  1. Anonymous

    January 14, 2019 at 9:06 pm

    Kesian Fattah ni sejak kawin fratzurakimk ini jadi dayus pun dia tak kesal ya…. bini nya pun blm minta maaf dlm socmed isu KIMK tu…. semoga ada hidayah untuk Fattah Amin ini selamat dari terus jadi lelaki dayus…

  2. nak tahu

    January 14, 2019 at 4:07 pm

    PU mana yang buat kenyataan tu? bole sesape advise?

    • Anonymous

      January 14, 2019 at 6:14 pm

      Katanya PU Amin

    • Anonymous

      January 15, 2019 at 12:41 am

      PU Syed, dia dah mintak maaf pun

  3. Anonymous

    January 14, 2019 at 3:41 pm

    penulis dia nama georgie joseph… melayu yg hidup hasil drpd making hot story walaupun aibkan org.. yg penting writing dia dpt jual… freelance writer jual kt paper2.. @myhmrap amik pastu @hmetromy cedok…
    food dia buat story wajib dpt jual.. putar belit story is his cuisine

  4. Anonymous

    January 14, 2019 at 3:39 pm

    kenapa kecam PU tp bukan harian metro yg putar belitkan statement

    • Anonymous

      January 14, 2019 at 3:54 pm

      Sebab PU x buat usul periksa….soal artis yg isunya sama dgn kes Fazura ni bkn soal baru..sjk zaman P Ramlee lagi…panggil lah Zed Zaidi dan SENIMAN berbincang dan brdakwah elok2….bkn tuju pada artis tertentu je….nk jadi pendakwah pun knalah bijak woi…bkn prejudis….pendakwaah prejudis pun blh masuk neraka.

    • Anonymous

      January 14, 2019 at 5:39 pm

      What goes around comes around la..dulu your dearest fazura hembus seorang individu pasal isu kimK yang dia ingatkan orang tu cakap perkataan kurang sopan sampai mengaitkan dengan imej wanita bertudung..ada ke this so called holier than thou artist minta maaf?..tak ada kan..isu bergambar dengan anjing pun bukan main lagi bila orang nasihat bab agama..ewah bukan main lagi dia membidas siap keluar pandangan sendiri bab agama based on her “knowledge”..ofcourse pandangan yang perlu disesuaikan dengan imej dia..whatever it is..pendakwah tu x adalah guna ayat kecaman melampau..boleh je nasihat tu di apply untuk kita semua kan..dan terima lah hakikat..video itu memang maksiat sifatnya..sesedap rasa doakan pendakwah dapat hidayah..sifattah ni bila nak dapat hidayah..tak habis2 dengan dunia hiburan yang entah apa2 ..doakan hidayah datang pd diri sendiri dulu..buat sikap terbuka..bengong2 ex dia hajjah zouk orang agamawan tegur terus mengaku salah..itu lg sorang bilanya la nak ubah style ..x perlu la pakai turban tu..x sesuainya la hai..ok dah habis membawang di socmed

  5. Faraj

    January 14, 2019 at 3:09 pm

    pendakwah2 muda zekarang ni..sanggup jual ibu sendiri..Fitnah2 ni permainan mereka….nk cepat Popular…kepada Pendakwah2 muda ko sembah lah Hadi Awang tu…dia kan nk jadi Tuhan….satu jer nk ckp..pendakwah2 yg u.ur bawah 25..semua darah Khinzir….ke 7…

    • Faraj melati bapok

      January 14, 2019 at 8:39 pm

      kau pun dna mengalir darah babi utan kahkahkah

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama