Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Farid Tidak Pernah Sekali Pun Mengasari Saya – Diana Danielle

Selepas berdiam diri, akhirnya Datin Diana Danielle tampil memberikan kenyataan berhubung kontroversi berkaitan suaminya, Datuk Farid Kamil menerusi akaun Instagramnya semalam. Diana menjelaskan beliau memerlukan masa untuk memproses apa yang sedang berlaku sebelum memberikan sebarang komen.

Advertisement

Menurut Diana, Farid tidak pernah mengasari dirinya. Walaupun sedang dilanda dengan ujian yang agak berat ketika ini dan ditambah pula dengan tomohan,kritikan serta pelbagai spekulasi, Diana tetap akan berada teguh disamping suaminnya itu dan akan sama-sama cuba untuk menyelesaikan segala masalah.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

18 Comments

  1. hrmmm

    January 15, 2018 at 8:18 am

    dah la DD, buat apa berlakikan kaki ganja…minta jer cerai..memang sekarang tak, tapi tunggu la setahun dua lagi, bukan setakat tangan, kaki pun naik…jangan jadi bodoh..
    nak cerai, cerai masa body mantap cam nora danish, kalau cerai time casis dah lari cam erra or fasha, sapa pun taknak…

    • Haters makcik bawang kepoh

      January 16, 2018 at 2:56 am

      Careful with what you’re saying about people because it shows a lot about you actually. Kalau tak faham, pergi pakai gogle translate. Jangan jadi melei bawang sangat eh. Mulut tu elok aku hempuk je dengan kuali. Cakap sedap mulut je. Simpati la sikit jangan nak hukum orang tak tentu pasal. Hari ni mungkin salah dia, esok lusa mana tahu silap hang pulak. Please jangan membiak demi kebaikan masyarakat sejagat. Thanks.

    • Nad

      January 16, 2018 at 10:52 am

      ganja tu mcm rokok jer. kalau gitu semua pompuan kene mintak cerai sbb laki hisap rokok. gitu?

  2. antidepression

    January 15, 2018 at 8:00 am

    your husband is having a deep emotional depression that need to be consulted asap before its getting any worser. any depression person will always denied that they are having a depression and always fake their happiness infront of others. drugs whatsoever wont help. seek for help and let him have a clear mind of what happen. at this stage, you wont be able to force or dig any answers from him cos no one will understand what his depression are. whether its a mild one or a dangerous one. but this type of illnesses are really exists and need to be consulted asap. goodluck.

  3. Haters makcik bawang

    January 15, 2018 at 7:53 am

    I really like the way DD handle the situation.

    Betul apa DD cakap, dia tak perlu pun nak komen lebih-lebih just nak jawab pertanyaan makcik2 bawang dan orang2 kepoh ni. Bagus dia. Actually mmg suka DD and FK sebab relaks je. And DD pun cakap kan, ini hal rumahtangga dia, dia tak perlu pun nak cerita bagai sebab kita tak sepatutnya ambik berat pun. Well, doakan je untuk FK and DD.

  4. Kedondong

    January 15, 2018 at 1:50 am

    Good.wife…so standby siapa nak catch janda Farid Kamil ni…isyaAllah boleh buat bini dunia akhirat.

    • Anonymous

      January 15, 2018 at 10:34 am

      You are very RUDE!

  5. Jgn gve up

    January 14, 2018 at 10:35 pm

    Elok le,suami awk amt mmrlukn awk dn ank2.Allah bg ujian dlm brbgai cra..dun ever gve up tuk brdoa ye.klu tgh bhgia tu mcm2 awk post..mmg suweet sgt la.so time ssah dn dpt musibah ni kne sntiasa brsma mcm msa bhgia.

Loading...
To Top