Faezah Elai Nafi ‘Body Shaming’ Wakil Fazura, Tampil Beri Penjelasan

Hiburan

Faezah Elai Nafi ‘Body Shaming’ Wakil Fazura, Tampil Beri Penjelasan

Isu pelakon Faezah Elai yang didakwa ‘body shaming’ menyindir bentuk fizikal wanita yang mewakili Nur Fazura untuk menerima trofi di Anugerah Telenovela 2018 menjadi bualan hangat netizen sejak semalam.

Advertisement

Kenyataan Fazura yang menyelar tindakan Faezah itu turut mendapat sokongan daripada beberapa netizen yang mengatakan Faezah agak lancang dalam berkata-kata dan bergurau tidak kena pada tempatnya. Tidak seharusnya seorang wanita turut menjatuhkan maruah wanita lain di khalayak ramai.


Menerusi akaun Instagramnya, Faezah nampaknya tidak berdiam diri dan ada memuat naik kenyataan balas berhubung isu panas ini. Beliau mempersoalkan bahagian ayat mana yang beliau ada mengutuk fizikal wakil berkenaan.

Faezah turut menjelaskan beliau tidak mempunyai sebarang niat untuk memalukan sesiapa dan memohon maaf sekiranya lawak beliau itu membuatkan wakil Fazura itu terasa hati.

Pada masa yang sama, Faezah menafikan dirinya sengaja ingin mencari publsiti kerana sudah tidak ‘laku’ seperti yang didakwa oleh sesetengah pihak.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

63 Comments

  1. kak melah

    July 31, 2018 at 10:18 am

    Aku x minat si fakejura but this time fezah salah..jgn lh malukan akak tu walaupun gemok camne sekalipon…tapi cube amik positif mane tau pasni akak tu dpt keazaman kuruskan badan ke kan..gemok2 nak pegi mane kurang2 kan lh makan..darah tinggi, diabetes, sakit jantung sume ni sb mkn byk and badan gemoklh, kurus bukan utk cantik semata utk kesihatan jgk…

  2. Encik Anon

    July 31, 2018 at 8:30 am

    Tak minat pun Fazura sejak kes KimK dan gaduh dgn Neelofa. Utk aku Fazura ni bajet baik dan pandai cover konon baik padahal dulu awal masuk industri punya la bitch mulut longkang pastu siap kena angkut ke hulu ke hilir dgn TMJ. So totally bukan fan Fazura ni.

    But in this case seriously Faezah Elai ni mmg buat body shamming tapi cover tak pandai langsung lastnya nampak lagi desperately bajet baik and bodoh. Kesian. Tu la terlajak perahu boleh diundur terlajak kata kena bash la dgn netizen. Kesian sekali lagi.

  3. TvM

    July 30, 2018 at 10:19 pm

    Bodoh tahap babi bangkai … Muka macam zombie …ni mesti caras laki org ni .

  4. Anonymous

    July 30, 2018 at 8:28 pm

    Lg nak nafikan…dah jelas2 ko ckp ‘ fazura lepas anak 5’ … ko mengambarkan bdn fazura yg skrg dgn bdn fazura lepas anak 5…mulut puaka punya faezah mengilai…pastu skrg putar belik ckp dia pun anak 5…mmg ko anak 5 ke? Baru skrg nak mengaku anak tiri tu anak ko???… sedarlah diri…dahlah mekap bercapuk…puteh mcm zombie…muka berkawah…laki pulak pendek gemuk mcm muka perogol bersiri…

  5. melati

    July 30, 2018 at 4:48 pm

    Yg sebenarnya Faezah ni Cemburu , sebab laki dia mcm keling Botol, dia jeles ;lah laki Fazura Handsome, apa lagi tak dpt bahan Fazura dpt bahan wakil Fazura pun jadi lah…!!! tapi sebab laki dia Ada lah duit sikit kan (Penerbit) time Mengawan pejam mata pun pejam mata lah…sebab tu Faezah ni meroyan ,tahu nk bahan jrrr kerana berangan2 nk laki Handsome….ini lah kenyataan nya..!!!

Loading...