January 23rd, 2020

Baru-baru ini hangat diperkatan mengenai gosip Emma Maembong bakal menamatkan zaman bujangnya pada tahun ini. Lelaki yang menjadi pilihan pelakon itu bukan calang-calang orangnya dan merupakan seorang kerabat diraja.

emma maembong kahwin kerabat diraja februari

Terbaru, menurut Miss K dari portal Astro Gempak, Emma sudah siap membuat segala persiapan perkahwinan dan sudah pun memberitahu berita gembira itu kepada rakan-rakan terdekatnya. Emma dikatakan bakal berkahwin pada 22 Februari depan.

Dikhabarkan, bakal suami Emma kacak orangnya dan mempunyai wajah ‘Chinese look’.

emma maembong kahwin kerabat diraja

Khabarnya, persiapan semua telah dibuat, termasuklah memberitahu tentang berita gembira ini kepada sahabat-sahabat terdekat.

Alhamdulillah, Miss K tumpang gembira jika benar berita yang sampai ke telinga Miss K itu. Lagipun, jejaka yang berjaya mencuri hati Emma ini pun bukan calang-calang. Orangnya kacak, Chinese look!

emma maembong kahwin kerabat diraja

Walaupun sehingga hari ini Emma tidak mengesahkan tentang desas-desus ini, tapi menurut sumber Miss K tarikh 22 Februari itu confirm!

Kata orang benda yang baik harus kita kongsi, tidak perlu rahsiakan agar mendapat berkat. Jika perkhabaran ini benar, pasti ramai peminat yang  tidak sabar untuk melihat Emma naik pelamin dan ingin mengetahui siapakah gerangan jejaka yang berjaya mencuri hatinya.

Sumber Berita : Astro Gempak


12 responses to “Emma Maembong Kahwin Kerabat Diraja Februari 2020, Bakal Suami Kacak ‘Chinese Look’?”

 1. Anonymous says:

  xde sape nak bekas raba jul ripin tuh..

 2. Yue says:

  Ade jgk hasil lps bkk tdg. Hahaha

 3. Yue says:

  Ada jgk hasilnya lps bukak tdg. Hahah

 4. Anonymous says:

  dh ini page pro retis kelate… tuh sakit hati dgr emma bakal kawin… maklum laa lopak jd andartu.. yg untung jul ripin dpt gesel2 tetek lopak smpi londeh dpt raba2 saiz kelentik lagik peluk ketat2 wooo..

  • tempoyak says:

   Ate tk kesahle chinese look ke….sakai look ke….janji elok menjaga anak bini …keluarga.itu udah cukup baik…..tau hormat keluarga kedua belah pihak…udah…..kkawin bukannye nk sehari due…kalau boleh nk sampai mati…..semua perkara rahsia Allah..kita hanya merancang aje…..doakan dia baik2x saja…..ok byeeee

 5. Anonymous says:

  Jgn suka memburukan org diri kita pun lum tau lurus…kitapun x tau apa cerita sebenar berfikirlah cara positif doa kan saja semoga dia bahagia dunia & akhirat….

Loading...