Elfira Loy Dituduh Sombong Dan Tidak Mahu Layan Peminat?

Hiburan

Elfira Loy Dituduh Sombong Dan Tidak Mahu Layan Peminat?

Sedang mengerjakan ibadah umrah, pelakon Elfira Loy masih lagi diganggu dengan tuduhan dimana seorang peminat mendakwa beliau berlagak sombong dan acuh tak acuh ketika disapa.

Advertisement

Peminat itu tidak menyangka beliau akan menerima layanan sebegitu sedangkan Elfira agak peramah di Instagram.

Tidak pernah berniat untuk bersikap dingin seperti yang dikatakan, Elfira tampil memohon maaf kepada peminatnya itu. Menurut Elfira, sebagai seorang selebriti beliau sentiasa cuba yang terbaik untuk melayan peminat.

Elfira menganggap apa yang dikatakan adalah satu teguran buat dirinya dan tidak merasa marah terhadap individu terbabit. Baguslah jika Elfira tidak cepat melatah, kadang-kadang orang diluar sana cepat salah sangka dan membuat tuduhan yang bukan-bukan. Biasalah, peminat cuma mahu selebriti kesayangan memberikan tumpuan kepada mereka.

Sumber Berita : Astro Gempak

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

63 Comments

  1. ApaPonTakBoleh

    February 8, 2018 at 2:43 pm

    juz nk ckp yg pmpuan tu beria nk p tegur artis time p buat umrah ape hal? jumpa artis bila2 boleh, ni..nk p rumah Allah, tmpat nabi, bkn sllu dpt pg.. artis bila2 masa bleh tegur, balik Malaysia nnt, hg p terus rumah dia, ngadap, tegur la puas2… ni kt [email protected]@ tempat Ibadah, fokus antara kita dgn Allah dh.. artis x kenmana pon..

    • apa pon tak boleyyyyyyhhhhhhh

      February 8, 2018 at 2:59 pm

      apa benda ko merepek ni labu? baca betul2

  2. AbuDen

    February 8, 2018 at 2:41 pm

    juz nk ckp yg pmpuan tu beria nk p tegur artis time p buat umrah ape hal? jumpa artis bila2 boleh, ni..nk p rumah Allah, tmpat nabi, bkn sllu dpt pg.. artis bila2 masa bleh tegur, balik Malaysia nnt, hg p terus rumah dia, ngadap, tegur la puas2… ni kt [email protected]@ tempat Ibadah, fokus antara kita dgn Allah dh.. artis x kenmana pon..

    • Anonymous

      February 9, 2018 at 3:51 pm

      Gigihnya..siap nama tukar2.tp logo ttp sama..hahaha kantoi.xpandai lg.

    • Enaz

      February 12, 2018 at 11:20 am

      logo ni random la.. bukan selected.. hg pn xpndai IT..lagi mau kata kat org..

  3. Anonymous

    February 8, 2018 at 2:35 pm

    Takkan lah elfira tu mcm tu,mungkin kita tak berapa kenal dia,kita boleh kata mcm2 tapi hakikatnya elfira tu sama saja manusia mcm kita…yg minat tu berpada pada lah,jgn taksb sangat.kalau boleh biar artis yg tegur peminat.kalau tak tegur jgn layan langsung.

  4. huhuhu

    February 8, 2018 at 2:07 pm

    mood el x baik since putus tunang ngn pian jambu kot.. (ooupss)

  5. Anonymous

    February 8, 2018 at 2:07 pm

    mood el x baik since putus tunang ngn pian jambu kot.. (ooupss)

Loading...