Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Eja Hiasi Muka Depan Majalah InTrend Julai 2012

Memang power sungguh tajuk yang digunakan oleh editor InTrend kali ini. “Kalau tidak dapat setiap malam, saya rasa ketagih”. Apa yang Eja ketagihkan sebenarnya? Buah epal? Kopi? Biskut Hup Seng? Terpaksalah Abang Nara pergi beli majalah InTrend untuk tahu jawapannya.

eja intrend

Advertisement

Apa pun karisma Eja memang jelas terserlah di muka depan InTrend kali ini. Masih gorgeous seperti biasa. Kalau anda peminat Eja, jangan lupa dapatkan majalah InTrend di kedai buku berhampiran anda hari ini jugak.

eja intrend

Dapatkan blouse dengan harga serendah RM39 sahaja untuk lebih bergaya di hari raya nanti. Kualiti kain terjamin, penghantaran pantas dan paling penting, design memang superb. Sila ushar sekarang jugak di www.gudang.my.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

28 Comments

  1. Pingback: Eja Hiasi Muka Depan Majalah InTrend Julai 2012 | HatiBlogger [dot] Com

  2. kuku

    July 5, 2012 at 2:41 pm

    da mcm hantu ak tgok die ni..

  3. Prince Noob

    July 5, 2012 at 2:14 pm

    adoii eja pakai skirt la pulaak

  4. ctz7

    July 5, 2012 at 1:31 pm

    eja masih kekal cantik walau di usia 40 tahun.

  5. gajah lunyai

    July 5, 2012 at 12:31 pm

    neelofaaaaaa lg power…die ni xsetanding neelofa… i lab u neelofaaa…..

    • suka aje

      July 5, 2012 at 1:00 pm

      lofa power bab posing mendada dan menonggek..tak natural pun, muka tua dr umur, dah mcm sebaya eja je.. muka dan bakat tak berapa yg ado..sbb aset dada tu sume jantan suke.. lab u lofaaaa..

    • jubur zed zaidi berlubang di tembak aaron ajis

      July 5, 2012 at 1:31 pm

      AWAS ko zed zaidi, ader hati ko pegang tangan neelofa, pas tu siap senyum taik lg masa bersalam, lama pulak tu, AWAS ko aku tembak jubur ko sampai berlubang, aku dh dpt PR, jadi boleh lah aku tembak kau

    • Kurus

      July 5, 2012 at 2:06 pm

      ((( syegak tol zed zaidi masa tu kan =P” )))

      paper pun eja tetap terbaik bab lakonan..
      neelofa nk berangkat umrah.. jum kte doa sesame.. jum

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top