June 26th, 2019

Penerbit popular Datuk A. Aida yang sebelum ini hangat dengan kontroversi perceraian mendedahkan dia kini mengalami kerugian besar sebanyak RM200,000 akibat kes kecurian.

Dia menyedari tentang kehilangan wang itu sebaik sahaja pulang bercuti dari Mesir pada 1 Mac lalu dan sudah membuat laporan polis berkenaan kes tersebut pada Jumaat  21 Jun lalu.

Saya tidak boleh komen banyak tapi memang betul. Saya sudah melakukan laporan polis. Sekarang ini dalam penyiasatan. Saya serahkan semuanya kepada pihak polis untuk siasatan.

Saya mula sedar ketika pulang bercuti dari Mesir pada 1 Mac lalu. Jumlah kehilangan adalah sebanyak RM200,000 dan transaksi wang dilakukan sebanyak dua kali.

Bagaimanapun, ketika diminta mengulas lanjut mengenai kes berkenaan sama ada melibatkan bekas suami, Ariff Aziz, A. Aida enggan memberikan sebarang komen.

Sumber Berita : Kosmo Online

Kredit Foto : Utusan Online


32 responses to “Duit RM200,000 Hilang, Datuk A. Aida Buat Laporan Polis”

 1. asap says:

  bosannya sana sini komen politik..korang ni dh kenapa? abg nara please ban komen2 politik kat sini..sebelum lagi ramai pembaca beautifulnara lari

 2. Usah Bohong ..cucu nek Ta says:

  Nek …buat laporan polis , mcm nek pun nak kena siasat ni …..

  Sebijik like getting back at him nek ….

 3. Anonymous says:

  Duit lesap.. laki pun lesap..lol

 4. Anonymous says:

  Simpan duit byk tu Kat mana sampai hilang

 5. Anonymous says:

  “Pertuduhan dilakukan kerana Ahmad Zahid didakwa menyalahgunakan kedudukan untuk mendapatkan wang sogokan daripada syarikat swasta yang diberi hak eksklusif membawa masuk pelancong China ke Malaysia,” kata sumber itu.
  Menurutnya, selain Ahmad Zahid, beberapa pegawai kanan Jabatan Imigresen Malaysia (JIM) juga akan didakwa kerana menerima wang sogokan daripada syarikat sama. “Pendakwaan pegawai (JIM) akan berlangsung dalam masa terdekat. Kita selesaikan dulu kes Ahmad Zahid,” katanya tanpa menjelaskan jumlah wang sogokan diterima beliau.

Loading...