Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Dr Che Hafiz Mengaku Sudah Ceraikan Lufya Melalui WhatsApp

lufya cerai

Teka- teki mengenai pergolakan rumah tangga Lufya Omar akhirnya terjawab apabila suaminya, Dr Che Muhammad Hafiz mengesahkan sudah menceraikan isterinya itu minggu lalu.

lufya bercerai

Advertisement

Menurut Dr Che Hafiz, dia melafazkan talak menerusi WhatsApp selepas semua usaha dan perbincangan untuk menyelesaikan kemelut mereka tidak berjaya. Dia hanya memenuhi permintaan Lufya untuk berpisah.

Saya sudah menerima permintaan Lufya untuk meminta cerai. Akhirnya saya menyambutnya dengan cara baik minggu lalu ketika kami berhubung menerusi WhatsApp bagi membincangkan hal rumah tangga.

dr che hafiz sahkan cerai lufya

Bagaimanapun, apa yang boleh saya katakan, perbualan kami tidak mencapai kata sepakat.

Namun, Dr Che Hafiz enggan mendedahkan punca perceraiannya dan berharap kes mereka ini dapat diselesaikan dengan baik. Pada masa yang sama, dengan penjelasan ini, dia mengharap netizen tidak mencetuskan pelbagai spekulasi lagi.

dr che hafiz lufya omar bercerai

Saya harap penjelasan ini sudah pun jelas. Ia terlalu peribadi untuk saya kongsi. Banyak hati yang perlu dijaga. Namun, saya mengharapkan netizen tidak membuat sebarang spekulasi.

Saya lebih mengenalinya dan begitu juga dengan dia. Doakan yang terbaik buat kami demi anak. Selebihnya, biarlah kami yang selesaikan.

lufya omar berceraiTerdahulu, krisis rumah tangga mereka mula hangat diperkatakan dan menjadi perhatian ramai selepas Lufya menerusi akaun Instagramnya mendedahkan dia telah mengalami kemurungan selepas berkahwin. Lufya turut mendedahkan Dr Che Hafiz tidak menjalankan tanggungjawab sebagai seorang suami dan pernah melakukan penganiayaan yang disifatkan sebagai ‘tidak terjangkau dek fikiran’ terhadap dirinya.

Sumber Berita : Media Hiburan

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

33 Comments

  1. Jerebu yang menebal dihatiku

    September 17, 2019 at 2:39 pm

    Ada org terdekat dia kata laki dia ni klu nak bersama suka buat cara mcm pron movie… Smpai ikat lufya dan pukul jika tak menurut kemahuan die… Agak private utk diceritakan tapi apa nak buat lufya kena luahkan juga akhirnya.. Banyak lagi skill tapi tak berani nak cakap lebih…. Cuma i nak ckp laki dia ni psy ?

    • Anonymous

      September 20, 2019 at 4:45 pm

      mcm dalam filem 50 shades tu ke??nk buat seks kne ikat perempuan tu lps tu jolok dgn bnde ntah ape2…urmm…aku rs fantasi seks laki dia ni pelik2…ade org ske stail seks camtu pun..seks ganas..tp klu ikut dlm islam haram buat camtu…seolah2 kt buat isteri tu cam hamba seks je…org putih x pyh ikut…diorg tu mmg gile..

  2. dragon ball

    September 17, 2019 at 12:25 pm

    ala.. dayus arr cerai guna wassap.. mmg tak gune arr.. sharnaz gak macho.. tu baru jantan.. masih nak pertahankan rumah tangga.. ni bini melalak sikit dah gelabah.. minta cerai.. dicerainya betul2.. sebab kau nnt habis semua laki kena cop tak guna.. belajar pandai.. tapi ada jugak terselit bodoh piang

  3. Anonymous

    September 17, 2019 at 12:19 pm

    geng kunyit ni. tat y la lufya ckp penganiayaan tak tercapai dek akal. hurmmm

    • Anonymous

      September 18, 2019 at 6:08 am

      hahhaa thinking the same

  4. anak makcik bawang

    September 17, 2019 at 12:15 pm

    jantan kelantan mmg tak de telur. ex bro in law pun tak bertelur from kelantan ceruk ulu… dabung nama kampungnya. cerai pun pakai org tengah. dah cerai nafkah anak2 pun liat nak bayar. alasan hujan tak leh niaga, alasan sakit dan macam2. lepas tu 1 family kelantan dia pun duk bash macam2 siap bagi tazkirah konon nafkah anak2 adalah tanggunjawab ibu bapa bukan tanggungjawan adik beradik lelaki (sekiranya si bekas suami tak mampu). konon sekeluarga ahli syurga bincang soal hadis. duduk pulak di serambi mekah. kononnya lah… jadi moral of the story jangan sesekali kawin dengan org kelantan

  5. Anonymous

    September 17, 2019 at 11:50 am

    bukan ke si lufya ni dulu bangga sgt dapat laki title “doctor” skg ape citerrrr…..

    • Anonymous

      September 17, 2019 at 11:57 am

      sijil diploma ijazah master bla.bla..itu cuma di atas kertas.
      tahap pendidikan sebenar adalah terlihat dri sikap dan akhlak yang telah diajar oleh ibubapa masa kecil dirumah.
      pengalaman itu amat bsr nilainya.

Loading...
To Top