“Doktor Pun Takut Nak Pegang” – Ibu Kongsi Tragedi Ngeri Berus Gigi Terbenam Dalam Pipi Anak

Kehidupan

“Doktor Pun Takut Nak Pegang” – Ibu Kongsi Tragedi Ngeri Berus Gigi Terbenam Dalam Pipi Anak

Baru-baru ini tular di aplikasi TikTok, video perkongsian daripada seorang pengguna dikenali sebagai Fina Arif yang berdepan detik-detik cemas apabila anaknya terjatuh semasa sedang memberus gigi di dalam tandas.

Susulan kejadian, berus gigi yang digunakan oleh anak perempuannya itu telah tersusuk ke dalam isi pipi.

Advertisement

Menerusi video tersebut, difahamkan Fina yang cuba untuk membawa anaknya ke klinik malah disuruh doktor untuk terus segera membawa anaknya ke hospital.

fina

Berus gigi dah terbenam dalam pipi masa jatuh tu, nasib baik tak tembus atau ke tekak. Doktor pun takut nak pegang.

Menurutnya, dia bersyukur kerana anaknya masih tenang walaupun selepas ditahan di dalam wad hospital dan berharap ini adalah kali terakhir kejadian ngeri seperti ini berlaku kepada anaknya.

@finaarif

Reply to @kakyan86 harap2 ini yang paling teruk #cukuplah #emirohemir

? ????????????????????? – AnAn (??????)

Meninjau di ruangan balas, rata-rata netizen turut berasa cemas dan bimbang dengan keadaan yang menimpa anaknya itu.

Sebab ni la saya selalu overthinking bila nampak bebudak lari sambil pegang benda especially yang tajam – netizen.

Benda macam tak bahaya… peringatan untuk saya jugak sebagai ibu… moga cepat sembuh ya sayang.. Sian nya dia,” tulis seorang pengguna TikTok.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

BACA: Bapa ‘Biawak Hidup’ Paksa Anak Kerja Semata Nak Belikan ‘Skandal’ TV Baru

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : TikTok

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...