Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Ditegur Imej Selekeh, Belum ‘Move On’ – Ini Respon Win Sufian Suhaimi Kepada ‘Mak Cik Bawang’

Istilah ‘Mak Cik Bawang’ memang sebati dengan netizen apabila bercerita tentang sesuatu gosip ataupun perkara di media sosial. Memang soalan dan komen mereka ini sangat pedas, lebih berbisa daripada ular sehingga menusuk ke dalam hati.

sufian suhaimi

Advertisement

Terbaru, penyanyi Sufian Suhaimi ditegur seorang wanita gara-gara memuat naik foto berserta kapsyen ‘rindu’.

sufian suhaimi ditegur selekeh

Wanita itu mengkritik penampilan penyanyi itu selekeh dan masih belum ‘move on’ daripada kisah cinta lalu.

Nak tunjuk kecewa? Sengaja nak bagi

si dia rasa bersalah ke?

mak cik bawang tegur sufian suhaimi selekehRespon Sufian Suhaimi

respon sufian suhaimi

Advertisement

zynakal

Membalas komen pedas tersebut, Sufian menjelaskan penampilannya tidak terurus disebabkan baru sahaja melakukan aktiviti menyelam. Kapsyen rindu yang ditulis pula sebenarnya ditujukan kepada rakan baiknya, Zynakal yang kini dirawat di hospital.

Risau sangat. Mak cik ni yang tak

move on sebenarnya

sufian suhaimisufian suhaimi

Aduhai, macam-macam betul komen ‘Mak Cik Bawang’, tiba-tiba sahaja kritik sedangkan Sufian sendiri sudah lama melupakan kisah cinta lalu. Bersabar je lah.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

9 Comments

  1. Puan Rakoen

    September 6, 2019 at 11:57 pm

    Carilah kerja tetap Pian oii..

  2. Shah deraman

    September 6, 2019 at 10:02 pm

    Dh memang selekeh…eleh…ckp je laa nk cover pian oiii….org blh letak ape2 gmbr pun y xde kaitan dgn kapsyen..tp mmg ko ni jns x reti move on…bkn ke ko nk buat buku??buku tu pulak psl kisah hidup ko??ayoooo…y kelakar boleh pulak buat rujukan student eh..xtau pulak aku kat malaysia ni ade org amik course “putus cinta”…hahahaha…

    • senak teloran

      September 6, 2019 at 11:56 pm

      dah dahla komer…bukan nak backup dia…tp kalo ko laaa…dok ulang ulang org ckp tak move on …tak move on…penat kot..aku yg baca pn penat….at some point bila ko dh putus cinta….dh mcm2 org maki…ko pn memg dh move on…..dia tidak laa bodoh sgt..belah sana dh nak beranak pon….
      pasai selekeh kaa apa kaa..tkda kaitan dgn move on pn…tu dh tabiat namanya…pengotor or selekeh or pesen bebudak skrg ni…hipstur la sgt…tp apasalhnya dia muda…
      …kita ni kdg mencarik silap org sgt…kita nak dia move on…sokong laa dia….lagi2 melayu kot…nak buat buku…nak meniaga nak berubah….ater lantak kan…

      aku ni suka dia pon tak…tp kdg sapa yg pernah jadi manusia…yg pernah putus cinta…penat oii bang deraman oii…org dok kata benda yg kita dh takda apaa….letih….kendor telorrr membacaanya tak dayer ler teman ni pon….tukor laa cerita lain…

  3. Anonymous

    September 6, 2019 at 4:44 pm

    x lawak punnnnn…..huhu

  4. Anonymous

    September 6, 2019 at 4:44 pm

    childish…zzz

  5. Brunes

    September 6, 2019 at 2:19 pm

    hahahahhaha ok yang ani cali ni.. ketawa ku jua ah astahhh, baik pulang kau buat cerita cali tu pian eh. if you cant be handsome then you be funny!

    • [email protected]

      September 8, 2019 at 11:45 am

      artis lelaki muka mesti la nak berseh jangan ada misai jangot semua jangan jadi muka selekeh berserabot ngan jangot ..ada kala boleh untok film or drama kalau di kehendaki oleh pengarah untok idopkn watak…saiful apek paling selekeh dlm abad ini..

Loading...
To Top