Didakwa Diperli Neelofa, Sharnaaz Ahmad Malas Layan Isu Tidak Penting

Hiburan

Didakwa Diperli Neelofa, Sharnaaz Ahmad Malas Layan Isu Tidak Penting

Ketika kes cerai kakaknya, Noor Nabila sedang hangat diperkatakan, selebriti popular Neelofa mencetuskan tanda tanya apabila memuat naik beberapa kenyataan berbaur sindiran.

neelofa perli sharnaaz ahmadRata-rata netizen menganggap status Neelofa itu seakan memerli dan ditujukan kepada Sharnaaz Ahmad, mengatakan abang iparnya itu seorang yang kuat berdrama.

Advertisement

Bagaimanapun, Sharnaaz ketika dihubungi pihak media berkata, dia tidak tahu mengenainya isu sindiran tersebut. Sharnaaz menyifatkan perkara itu tidak penting

neelofa perli siapaneelofa

Saya tak tahu dan tak penting.

Terdahulu, Sharnaaz enggan menceraikan isterinya meskipun Nabila telah mengemukakan beberapa alasan dia ingin berpisah. Antaranya, nafkah RM500 sebulan yang diberikan oleh aktor itu tidak cukup, tinggal berasingan sejak Februari 2018 selain tiada nafkah batin lebih setahun dan mereka juga sudah tidak ada persefahaman lagi.

Sumber Berita : Harian Metro

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

50 Comments

  1. Anonymous

    September 13, 2019 at 12:52 pm

    penang – kelantan just like fizo mawar. yang kelantan taknak duduk rumah berdua, nak juga duduk rumah semua satu family angkut. ingat orang negeri lain suka ke

    sharnaaz try lah mawar dan fizo try lah nabila. boleh keluarga fizo dan keluarga nabila duduk serumah ramai ramai

  2. Anonymous

    September 13, 2019 at 12:50 pm

    Kwin janda tu r risiko nye

  3. Anonymous

    September 13, 2019 at 11:44 am

    balasan Allah itu pasti.mana skrg mulut kau yg mcm longkang busuk bila bab mengata org lain..skrg dah mcm tikus kena ketuk dgn senduk pulak..adik ipar perli2 pandai pulak kau senyap…sabo aje la Encik Sotong..

  4. mak bedah

    September 13, 2019 at 10:48 am

    Aku baca biodata Nabila ni…dia suruh Neelofa rekemen kan Nabila kat Sharnaaz?
    sekarang kau xmau, kau buang mentah2 je…

    Alasan diberi sebab nak cerai, duit rm500 xckup, xstay sekali dari Feb 2018 n lastly, nafkah batin xbagi….WTF, hg ni memang sangapp kaaaa…dah tau ada laki, jaga laki elok2….

    Bole sapa mention, sapa nama laki 1st Nabila?

  5. Ros

    September 13, 2019 at 10:23 am

    wow banyaknye yg bekap laki x gune. haha patutla domestic violence di kalangan malays melampau. sebab kome2 mmg layak to be treated macam doormat oleh jejantan. sedangkan pompuan bangsa lain jauh dah maju. lol jelah. sikit2 andartu tapi follow si lopa setiap saat mcm menggila sebab idup korang very the pathetic.

    • Anonymous

      September 13, 2019 at 11:56 am

      sila tunjuk bukti domestik violence? kau duduk satu rumah dgn diaorang ek?

Loading...