Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Dekat Radio Lagu Punyalah ‘Best’ Tapi Bila ‘Live’ Teruk – Syazwan Zulkifly Kritik Sufian Suhaimi

Penyanyi BBNU tidak dinafikan memang menjadi kegilaan ramai terutama sekali golongan remaja, iyalah zaman sekarang asalkan ada rupa memang boleh popular. Namun, adakah mereka mempunyai kualiti tersendiri?

Itulah juga persoalan yang bermain di minda pelakon Syazwan Zulkifly yang meluahkan pendapat mengapa penyanyi baharu tidak mampu untuk menyampaikan lagu dengan baik ketika secara langsung. Jauh sangat bezanya berbanding dengan apa  yang beliau dengar di radio.

Advertisement

Syazwan menasihati agar penyanyi baharu belajar dahulu teknik menyanyi dengan betul dan mengikut kelas vokal untuk memantapkan lagi persembahan mereka. Buat beliau, kualiti itu lebih penting daripada kuantiti.

Apa yang dikatakan Syazwan itu dipercayai sebagai kritikan buat penyanyi Sufian Suhaimi. Terdahulu, peminat Sufian juga mengakui kecewa dengan kualiti nyanyian beliau di pentas separuh akhir Muzik-Muzik 33. Bukan sahaja suara sumbang tetapi tiada penghayatan langsung.

Mungkin teguran Syazwan itu ada sedikit ‘keras’ tetapi tidak dinafikan kata-kata beliau itu ada betulnya. Harap pihak yang berkenaan dapat menerima segala kritikan dengan terbuka.

Sumber Berita : Syazwan Zulkifly

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

45 Comments

  1. mel

    November 16, 2018 at 8:30 am

    org jenis mcm ni nanti nk menang award..x caya hmpa tgk nanti..hahhahahahaha
    #hat sampah di up
    #hncoq da indstri muzik la

  2. Anonymous

    November 15, 2018 at 1:37 pm

    zamani nyanyi lg sedap…penuh perasaan

    • Anonymous

      November 15, 2018 at 1:55 pm

      yang ni aku setuju..pian nyanyi lembik..

    • Sabri Ali @ Nick

      November 15, 2018 at 7:14 pm

      SETUJU

  3. Anonymous

    November 15, 2018 at 1:12 pm

    semua yang komen di atas tentu ada master dalam muzik kan sekurang2 SS ada master dalam pelajaran biar pun x hafal quran 30 juzuk

    • bawang kecik

      November 15, 2018 at 2:36 pm

      eklehh …kalau semua benda kau nak bandingkan apa yg dia ada dan org lain tiada ,,walaupun ORANG KOMEN TENTANG NYAYIAN DIA je ..YG nak cerita hal lain pesal apa ? CUBA jadi manusia yang peka dalm soalan atau perkara yang mereka nyatakan bukan PEKAK ..LALALALALALALALALAL

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top