Dato’ Sharifah Aini Sedih Sarungkan Cincin Ke Jari Fasha

Hiburan

Dato’ Sharifah Aini Sedih Sarungkan Cincin Ke Jari Fasha

Biduanita Negara, Dato’ Sharifah Aini memberitahu portal media GUA yang dia merasa sedih sewaktu menyarungkan cincin ke jari Fasha Sandha untuk satu babak majlis pertunangan dalam filem Penanggal arahan Ellie Suriaty:-

Masa sarung cincin tu Kak Pah sedih sangat. Kak Pah teringat yang mungkin Kak Pah akan melakukan perkara yang sama untuk anak Kak Pah nanti. Kak Pah harap sangat perkara itu akan berlaku.

Photobucket
Oh ya, nama anak Kak Pah ialah Aliff Omar dan memang segak orangnya. Kami berharap Kak Pah akan mendapat apa yang diharapkan tidak lama lagi. Dan sebenarnya juga, Kak Pah memang sudah lama tidak berlakon, tetapi beliau telah menerima tawaran oleh Ellie Suriaty untuk berlakon dalam filem Penanggal ini:

Secara peribadi Kak Pah suka sangat. Ellie sangat komited dan Kak Pah suka bekerja dengan dia. Dia seorang yang sangat berdedikasi dan Kak Pah nampak Ellie seorang pengarah yang sangat penyabar.

Kak Pah juga sempat berpesan kepada peminat yang merinduinya untuk menonton filem ini di pawagam:

Kepada peminat yang dah lama menanti Kak Pah, jangan lupa menonton filem ‘Penanggal’ di pawagam nanti. Walaupun babak Kak Pah tak banyak, tapi sedikit sebanyak kepada peminat yang rindu itu dapatlah hilangkan rindu mereka.

Advertisement

Oh ya, kami sebenarnya dah tak sabar nak melihat majlis perkahwinan Fasha. Sekalipun babak pertunangan Fasha dalam filem Penanggal hanya sekadar lakonan, kami berpendapat busana yang dikenakan Fasha untuk filem ini amat cantik sekali. Layan!
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

82 Comments

  1. hehehe

    January 19, 2012 at 8:20 pm

    pd mata aku lar fs nie tak ler cantik sgt…biase2 je sebenarnye cm dia di meak up je la cantik sgt2…sape2 pun kalo di meak up oleh yg mahir tentu jd cantik…lgpun cantik muka jer bt per perangai tak senonoh…pe pun aku borink kalo tgk dia berlakon sm jer mn2 citer menagih simpati…borink lar…lantak lar dia nak kuar filem gan sape gerenti aku tak support…sayonara…

  2. ikan kekek

    January 19, 2012 at 7:45 pm

    xfaham kenapa org benci kan fasha juz bcoz her attitude…lantak dy lah tu hal peribadi dy…u all ni jeles ea sbb dy cantek…btw i mmg suke gurl yg cantek2..huhu~~

    • peminat 2

      January 20, 2012 at 3:41 pm

      la ko tak fhm ker nape kiteorg benci dia??? kesian ko kan, nie aku bagitahu sebelum org laen bagitahu..sebabnye ati dia busuk,bangge diri(2 y pakai coli jer)tak de maruah…& paling benci pasal dia mengade2 gan laki nora smpai laki dia pun sangkot kat betine 2.. oii if cakap pasal cantik,mmg dia cantik TAPI ramai lagi la artis y lebih cantik tapi betine nie(fasha) y over gan perangai dia y jahat dalam diam…OK itu jer sebabnye =)

    • qaseh

      January 21, 2012 at 2:25 am

      mane kau tahu hati die busuk??
      just sebab die ambik laki nora?
      abis kalau ade orang kate nora ambik pakwe fasha?
      ok ambik suami lagi sakit sbb “suami” kan?
      tapi kau tahu ke ape yang fasha lalui
      tak kan?
      jadi aku rase kau takde hak nak kate die mcm tu,
      ade fikir tak comment kau tulis tu dah consider kau mengata die.
      kau rase bile kau nak pergi minta maaf kat die.
      plus,kau rase die kenal kau.
      kau rase die ade mengata kau?
      hah..sia sia je kan life kau.
      lagi satu….
      suke hati je kau panggil die betina.
      ape hak kau nak panggil die macam tu.
      kau pregnantkan die ke?
      kau rase ape perasaan parents kau bile orang panggil anak die betina?
      sorry to say lah, bagi aku kau tak jauh beza pun dgn die bile kau keluarkan comment macam tu.
      kau dah letakkan diri kau sendiri kat level yang sama.

  3. huk oloh

    January 19, 2012 at 6:45 pm

    macam mak ngan anak.

  4. dato minah jambu 24jam mengadap computer

    January 19, 2012 at 6:08 pm

    Bang nara tolong postkn gambar alif omar anak dato sharifah aini boleh tk? pasal dorang cakap si alif ni hensem…..bukan alif aziz tau ! ok bang nara ! tolong la bang naraaaaaa bang nara!!!!!!!!!!

    • Lagubestbest

      January 19, 2012 at 8:38 pm

      Rumors.. Anak kak pah tu orang belajar agama pondok (kira orang dakwah lah merantau ke masjid2 dalam negara dan seluruh dunia). Dengar2 citer masa dulu kak pah pernah ada isu (maybe berkecil hati ke ape entah) dengan anak dia tu sebab anak dia selalu tegur pasal kerjaya dia sebagai artis yang tak berapa nak islamic tambah-tambah dengan cara kak pah berpakaian, lagi2 orang sekarang mana nak bangga dengan anak yang g belajar pondok nih. Alhamdulillah lah anak dia tu ke arah itu, walaupun takde pangkat, kak pah kan dah kaya dan yang paling best anak dia boleh jadi penyelamat keluarga di alam sana nanti. Untung kak pah (walaupun mungkin kak pah tak berapa nak faham kenapa dia untung). Wallahualam lah entah betul entah tak, jangan saman saya lak. Saya tade dwet langsung nak bayar nih.

  5. dato minah jambu 24jam mengadap computer

    January 19, 2012 at 6:03 pm

    jambu nye fashaaaaaaaa cantek bila dh pakai macm ni sooooooo sweet n macm minah boliwod gitu….lov u fashaaaaaaaaaa !!

Loading...