Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Christina Perri Live In Kuala Lumpur 7 Jun Ini

Selepas seorang demi seorang penyanyi berskala besar menghadirkan diri ke Malaysia, kini tibalah giliran Christina Perri. Christina Perri akan mengadakan konsertnya di KL Live pada 7 June ini bermula jam 8.30 malam.

christina perri

Advertisement

Untuk anda yang tidak mengenali Christina Perri, di bawah ialah lagu feveret Abang Nara dendangan Christina:-

Tiket bermula dengan harga RM98 sehingga RM258 sudah pun mula dijual di www.ticketpro.com.my. Menurut perkiraan Abang Nara, tiket konsert ini bakal laris seperti pisang goreng. Jadi jangan lepaskan peluang. Beli hari ini jugak.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

48 Comments

  1. Penghuni Alam

    May 11, 2012 at 11:30 am

    a thousand years….

  2. kupang

    May 11, 2012 at 8:32 am

    Test 12

  3. kupang

    May 11, 2012 at 8:24 am

    Test

  4. along

    May 10, 2012 at 4:02 pm

    abg Nara pon sokong cenggini..lol

  5. atiqah

    May 10, 2012 at 3:44 pm

    Aku tak kenal pn die…tp lagu a thousand years buat aku kenal dia..sedih je lagu..memang perli aku lagu tu..

    • Mak Enon Pegi Kedai Beli Kicap Kipas Udang

      May 10, 2012 at 5:55 pm

      sabo jek lah dik non oiiiii… mak enon agak, kau ni mesti putus cinta kan ? kipas susah mati nilopah kan ade. arituh mak enon bace, kipas ajak kau jadi bini no4 dia.. xgitu ? ape2 pown, kau patut dgr lagu jar of heart.. lagu tu pon ohsem !! mak enon suka.. wuuuuhhhhuuu !! ;)

    • Saya Suka FATM

      May 11, 2012 at 2:55 pm

      Mak Enon, lagu “The Lonely” nyanyian Xtina Perry ni pun sedap. =) Siapa pernah dengar Xtina nyanyi lagu “A Thousand Years” live? Tak berapa sedap la. Adakah suara Xtina hanya sedap apabila berada di studio? :P

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top