Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Chef Wan Mohon Maaf Mahu Tampar Bekas PM Najib Razak

Hadir untuk berkempen untuk Pakatan Harapan di Felda Sungai Koyan, Ahad lalu. Chef selebriti terkenal, Datuk Chef Wan didakwa telah mengeluarkan kenyataan kontroversi mahu menampar muka bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak.

Advertisement

Terbaru, Chef Wan menerusi akaun Instagramnya tampil memohon maaf dan mengakui kesilapannya itu mengeluarkan kenyataan dalam kedaaan marah.

Bagaimanapun, Chef Wan berpendapat ahli politik seharusnya dapat menerima kritikan secara terbuka.

Terdahulu, Chef Wan difahamkan mengeluarkan kenyataan itu kerana tidak berpuas hati dengan langkah Felda semasa pentadbiran kerajaan terdahulu yang memberikan imbuhan kepada peneroka yang dianggapnya sebagai rasuah. Namun, kata-kata Chef Wan itu menimbulkan kemarahan banyak pihak sehingga Facebook Go Shop di mana beliau menjadi duta rancangan tersebut diserang dengan pelbagai komen dari netizen.

Sumber Berita  : Harian Metro

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

51 Comments

  1. Budak baru nak up

    January 22, 2019 at 11:52 pm

    Selagi najib berleluasa and belom ke jail and kes tidak di bawah tommy thomas i will support him.. Sebab apa sebab dulu kes DSAI sekejap ajee dh kena penjara.. Kenapa kes najib dh terang lagi bersuluh x kena kena masuk jail..sapa budak budak mentah hingus belom diberanakkan tahun 1997/1998 sile buat homework ye mcm mana dgn kes tu dlu. So kalau najib dipenjarakan dalam.masa terdekat 2019 mmg bye bye aku xkan percaya najib pulak. Senang kan pendirian aku. Sbb x sabar ni nk tgk najib pulak g sg buloh.

    • Anonymous

      January 23, 2019 at 10:05 am

      Hai si bodoh…mmg sesuai dgn nme ko bdk2 br nk up….ko br lahir thn 97 tu baby lg camne ko tau byk bnde????hahaha…..kes najib ni bkn cam kes anuar…kes najib ni lbh kpd salah guna kuasa..bkn setakat 1mdb je,src,felda,mara tu belum termasuk kes2 bunuh high profile cam altatunya tu….ko bodoh eh???x bc news ke kat najib kne lbh kurg 47 pertuduhan slh gne kuasa…47 ok bkn 4 atau 7…so sabar laa..take time…x silap aku hujung bln ni kes dia nk dibicarakan kes src tu tp nape najib mnta tangguh????baik ko g tnye najib tu nape nk tangguh….klu x slh fight je laa..xperlu tangguh2….takut ape bosskurr..last2 tagline najib mkn dri sndri…kahkahkah…bykkn membaca yee dik….

  2. Anonymous

    January 22, 2019 at 3:46 pm

    tampar jer lah… najib pun bakal jd bangkai kt jail soon…
    skrg jd troll ig… masa jd Pm suka troll duit 1mdb

    yg masih backup najib tu… elok laa educate urself with reading… buku tgh famous worldwide about malaysia 1mdb ‘Billion Dollar Whale’ pun dah mula kehabisan kt kedai buku… 1dunia memandang malaysia yg masih belum ambil tindakan pd najib… nk buat camne org msia ni senang kene tipu asalkan dpt duit free..

  3. Anonymous

    January 22, 2019 at 2:43 pm

    Yg nmpk najib mcm pondan meroyan tak malu Tu dh kenapa Ber boskur2 bagai… hish eh.. org dh humban dia, PM kalah PRU lg lh scandal satu dunia tau..masih nk tunjuk taring lg kah, tebal tul muka najib nih..bangga lak dgn gelaran raja troll m’sia..kikiki Bengal tul…

    • Anonymous

      January 23, 2019 at 2:30 pm

      SAKIT HATI NAMPAK BIAR KAMU SAJA YANG JADI PM HABIS CERITA

  4. Hani

    January 22, 2019 at 2:20 pm

    Aku pn org felda,tp alhamdulillh berkat mak ayah besarkn aku di feldalh aku dh berjaya jd engineer skrg,berkat kerajaan dululh aku dpt belajr smpai u dgn PTPTN.Ptutnye chef wan sbgai anak felda malu ckp mcm ni.klu bkn sbb felda y diasaskn ayah najib,rmai y xde pkerjaan dulu.xde negara y nk bagi tanah utk rakyat mcm y felda dpt ni.skrg ni memg ramai org felda y merungut dgn krajaan skrg,hidup makin sush,harga sawit jatuh sbb batalkn ECRL. org PH mcm chef wan ni x hbis2 duk kutuk kerjaan lama.Sbb dorang dh tkut skrg makin rmai y dh sedar teruknye kerajaan skrg.

    • Anonymous

      January 22, 2019 at 3:31 pm

      aku pun org felda..bukan x kenang jasa..tp nak maklumkan mak & ayah kita bukan dpt free tanah tu..diorg bayar tiap2 bulan..lain2 aku malas nk komen..

    • wakakaa

      January 22, 2019 at 4:07 pm

      Hani ni nk show diri dia jd engineer… tp eng yg side bangang2 memang ade jer eng jenis bongok tak sudah cleaner lagi bole di harap bidang keje diorg… dia tu pasal tapak tanah felda pun tak reti cerita lagi hadap ngaku org felda… sok nnti tanah tergadai sbb main saham tu… baru nak terbeliak mata kene halau dr situ

    • Anonymous

      January 22, 2019 at 3:33 pm

      harga sawit jatuh sbb batalkn ECR??!!!… wah kau get ur fact right.. celup2 cerita org gosips kang elok2 nmpk berpelajaran nmpk si engineer bangang..
      samada ko mintak najib suh org2 dia control value saham felda yg makin merundum tu.. atau.. guna pelajaran ko tu beli umah tuk parents ko sblm tanah felda tu kene gadai…. seronok tgk najib cagarkan felda jd saham sgt… nk puji bapak dia yer yg bagus bukan anak dia

    • Anonymous

      January 22, 2019 at 3:36 pm

      Kau tau tak FGV tu yg hancurkn siapa? Ada kerajaan skrg ke? FGV di jual ngan sape oleh isa samad atas restu najib, tanah dikuantan n ECRL project digadai ngan negeri China kau ada sedar tak?? Tulh dulu bangga dgn FGV sebenarnya tak perlu pun ianya di Bursa kn kau ada fhm tak wahai engineer haprak. Tumpul tul otak kau.

    • anak mak

      January 22, 2019 at 4:54 pm

      KOMEN DS NAJIB,
      FELDA: sy tak tahu pasal masalah ni, last2 isa samad yg kena.
      1MDB: sy tak tahu pasal masalah ni. last2 Jho low yg kena.
      MARA: sy tak tahu pasal kes beli aset luar negara pakai duit MARA.
      MH ilang: sy tak tahu mcm mn boleh ilang. last2 pilot yg mati gk kena.
      Semua benda tak tahu, koma ke apa masa jd perdana menteri dlu?

    • AK2.O

      January 22, 2019 at 5:25 pm

      Yg dia tau..coklat dlm icebox dia kene mkn…kikikiki

    • Anon

      January 22, 2019 at 6:38 pm

      Tolong jgn buat malu engr. Ko ni duduk dlm gua ke? Harga sawit ikut pasaran dunia ye.

  5. ridiculous

    January 22, 2019 at 1:23 pm

    nak tampar org konon.. dia tak sedar berapa ramai org kt luar sana yg nak tampar mulut puaka dia tu…dh tua bangka tp mulut nauzubillah!!! entah bila nak sedar diri

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama