March 13th, 2019

Meskipun sudah bergelar isteri orang, sehingga hari ini pelakon Elfira Loy masih lagi menerima pelbagai persoalan mengenai kisah putus tunang bersama penyanyi Sufian Suhaimi.

Menjawab soalan daripada netizen, Elfira berkata beliau juga melalui fasa kecewa tetapi enggan terlalu bercerita pada orang lain. Pada waktu itu, beliau banyak berdoa dan hanya percaya pada ibu bapa serta keluarganya.

Apabila perasaan redha itu mula ada dalam hati, pastinya Allah SWT akan menggantikan kesedihan sebelum ini dengan kebahagiaan.

Elfira dan Faris melangsungkan perkahwinan ¬†pada 1 Januari lalu, majlis perkahwinan yang diadakan di Cyberview Resort, Putrajaya itu dikatakan sebagai¬† ‘wedding of the year’ oleh netizen apabila mereka mengadakan lima majlis resepsi.

Sumber Berita : mStar Online


15 responses to “Cerita Lama, Sudah Tentu Saya Lalui Fasa Kecewa – Elfira Loy Masih Ditanya Soal Putus Tunang”

  1. Rin says:

    Retis macam ni, kalau kawin, bukan reti pon nak buat keje rumah, basuh pinggan, cuci baju, laen laen, keje bersolek, dan beranak je

  2. Anonymous says:

    utang ahlong laki kau dah settlekan ke blm?

  3. BEBAWANG says:

    nmpk sgt blm matang..msh nk ckp n respon bnde2 yg dh lps..kalo tringin sgt reply pn dm je la..x plu ckp kt public..ko tu kn dh kawen..pe daaa

  4. zaza says:

    $$$$$mesin ATM$$$$$$
    $$$$$mesin ATM$$$$$$
    $$$$mesin ATM$$$$$$$
    $$$$$mesinATM$$$$$$
    $$$$$mesin ATM$$$$$$
    $$$$$mesin ATM$$$$$$
    $$$$$mesin ATM$$$$$$

  5. BEBAWANG says:

    nmpk sgt blm matang..msh nk ckp bnde2 yg dh lps..dm je la..x plu ckp kt public..ko tu dh kawen..msh x move on ke pe

Loading...