Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Cerita Lama, Sudah Tentu Saya Lalui Fasa Kecewa – Elfira Loy Masih Ditanya Soal Putus Tunang

Meskipun sudah bergelar isteri orang, sehingga hari ini pelakon Elfira Loy masih lagi menerima pelbagai persoalan mengenai kisah putus tunang bersama penyanyi Sufian Suhaimi.

Advertisement

Menjawab soalan daripada netizen, Elfira berkata beliau juga melalui fasa kecewa tetapi enggan terlalu bercerita pada orang lain. Pada waktu itu, beliau banyak berdoa dan hanya percaya pada ibu bapa serta keluarganya.

Apabila perasaan redha itu mula ada dalam hati, pastinya Allah SWT akan menggantikan kesedihan sebelum ini dengan kebahagiaan.

Elfira dan Faris melangsungkan perkahwinan  pada 1 Januari lalu, majlis perkahwinan yang diadakan di Cyberview Resort, Putrajaya itu dikatakan sebagai  ‘wedding of the year’ oleh netizen apabila mereka mengadakan lima majlis resepsi.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

15 Comments

  1. Rin

    March 13, 2019 at 1:00 pm

    Retis macam ni, kalau kawin, bukan reti pon nak buat keje rumah, basuh pinggan, cuci baju, laen laen, keje bersolek, dan beranak je

  2. Anonymous

    March 13, 2019 at 12:46 pm

    utang ahlong laki kau dah settlekan ke blm?

  3. BEBAWANG

    March 13, 2019 at 11:53 am

    nmpk sgt blm matang..msh nk ckp n respon bnde2 yg dh lps..kalo tringin sgt reply pn dm je la..x plu ckp kt public..ko tu kn dh kawen..pe daaa

  4. zaza

    March 13, 2019 at 11:50 am

    $$$$$mesin ATM$$$$$$
    $$$$$mesin ATM$$$$$$
    $$$$mesin ATM$$$$$$$
    $$$$$mesinATM$$$$$$
    $$$$$mesin ATM$$$$$$
    $$$$$mesin ATM$$$$$$
    $$$$$mesin ATM$$$$$$

  5. BEBAWANG

    March 13, 2019 at 11:49 am

    nmpk sgt blm matang..msh nk ckp bnde2 yg dh lps..dm je la..x plu ckp kt public..ko tu dh kawen..msh x move on ke pe

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama