Written by serenity | October 9th, 2013

Kebelakangan ini selebriti tempatan memang rajin mengadakan majlis ‘baby shower’. Mengikut pemahaman kami, majlis seperti ini biasa diamalkan masyarakat Barat, biasanya untuk berkumpul, makan bersama, mengeratkan hubungan dan mengumpul hadiah untuk bayi yang bakal lahir. Tidak ketinggalan buat Yasmin Hani Richardson dan suaminya Sha’arin Razali yang Ahad lepas menganjurkan ‘baby shower’ untuk bayi mereka yang bakal lahir tidak lama lagi.


 photo f54ad6c62e9611e3bcc022000a1fcf26_7.jpg
 photo ebcc9d7c2eb011e383e322000a9f1948_7.jpg

Dekorasi majlis ini banyak berkisar pada warna putih, biru dan turqoise. Antara yang turut hadir ialah Ning Baizura, Atilia, Daphne Iking, Aishah Sinclair dan Dynaz Mokhtar. Lagi sembilan gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar, Instagram Yasmin Hani.

 
Written by serenity | October 18th, 2011

Majlis pernikahan pelakon Yasmin Hani dengan bekas anggota kumpulan rock kapak Blackrose iaitu Sha’arin Razali akan berlangsung ada 21 Oktober ini. Berikut adalah gambar-gambar pra-perkahwinan mereka yang telah dikeluarkan oleh REDPhotography.

Written by AbangNara | July 1st, 2009

yasmin hani baru

Yeah. Berita baik kepada lelaki-lelaki di luar sana. Yasmin Hani dah buat pengakuan yang dia tak jadi kawin tahun nie. Dan yang pastinya dia dah clash ngan pakwe dia. si Don tue. Kitorang dulu ada kongsi gambar Yasmin Hani berparti bersama Don. Sila baca jika anda belum baca.

Bile tengok gambar terbaru Yasmin Hani kat atas tue, sapa sangka umur dia sekarang dah 30 tahun. Muka nampak muda. Dan yang penting tak nampak dicucuk ngan botox macam sesetengah artis. Comel pun comel jugak. Jadi buat lelaki-lelaki di luar sana, silalah hantar resume anda untuk try jadi pakwe Yasmin.

Kriteria lelaki pilihan Yasmin Hani adalah seperti berikut:-

[note]Saya tidak memandang paras rupa. Asalkan dia boleh menghormati saya, berdikari dan matang, itu semua antara kriteria yang memadai buat saya.[/note]

Mudah kan? Silalah try kalau anda berani. Ada satu lagi gambar terbaru Yasmin Hani dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Putih jugak gigi si Yasmin nie.

 
Written by AbangNara | March 10th, 2009

gambar tetek yasmin hani

Sekali tengok macam tak percaya, 2 kali tengok dah geleng kepala, 3 kali tengok dah start telan air liur. Gambar buah dada/payudara/breast Yasmin Hani di atas nampak sangat makin besar dan pejal berbanding dulu.

Ada 3 kemungkinan punca pembesaran aset Yasmin Hani terjadi:-

  1. Yasmin Hani pakai push up bra
  2. Yasmin Hani pakai baju adik dia (ketat)
  3. Yasmin Hani buat pembedahan payu dara

Gambar di atas adalah dari pandangan depan. Kalau anda nak tengok gambar yang lebih jelas(pandangan sisi) sila baca artikel ini sepenuhnya.