Written by AbangNara | September 9th, 2009

Kalau sapa-sapa tahu alamat rumah atau pejabat Rosyam Nor, email lah Kak Nara yer, sebab KakNara nak hantar Adidas Action3 Pro Level (Tahap Paling Terhebat untuk lelaki sejati) untuk Bang Rosyam. Yelah, lelaki sejati memang akan mengeluarkan peluh, sapa yang tak berpeluh tu kompem korang dok dalam air-cond aja.

Ini bukan iklan yer, tapi sejak kami gunakan Adidas Action 3 Spray Ketiak ni, memang tiada lagi bau yang mengembang-kempiskan hidung langsung! Bau wangi tengik pon tak jugak, bau macam takde bau lah. Haa, camna tu? Kalau korang nak tau, korang try lah sendiri, bukan mahal pon.

Eh tapi untuk pemenang-pemenang peraduan anjuran KakNara, hadiah-hadiah sudah dipos ya~ TUNGGU~~~

Written by AbangNara | November 3rd, 2008

After being cautios for quite sometime, hero Malaysia Rosyam Noor finally gave the permission to media to photograph his wife. She’s a beauty, Malay look and has a fair skin. All of “gambar isteri Rosyam Noor” is beautiful and pretty in her own way.

Both of them already have 5 children with this marriage. I respect Rosyam Noor because he is able to manage his acting time and family time. Not like another actor who not only busy acting but also busy looking for young actress.

Congratulations to Rosyam Noor and his beautiful wife. I wish you a happy long marriage. Jom tengok gambar family Rosyam Noor.