June 18th, 2009

ella

Ratu Rock Malaysia, Ella bagi kami memang Ratu Rock yang sebenar. Lagu Ella memang semua tangkap rock cintan baik punya. Kami yang membesar dengan mendengar lagu Ella memang tabik 100% kat Ella yang maintain suara best dari dulu sampai sekarang.

Tapi cian jugak tengok si Ella nie. Tak kawin-kawin sampai sekarang. Takkanlah tak ada orang yang berkenan kat dia. Suara dah best, duit pun ada, muka pun cun jugak. Takkan pernah putus cinta sampai sekarang tak lupa-lupa lagi kot?

Layan lagi gambar terbaru dan terkini Ella, Ratu Rock Malaysia dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Sedih hati kami tengok iklan Inspirasi TV3 bila ada seorang artis lelaki cakap terima kasih kepada TV3 kerana banyak bagi rezeki kat dia. Nak amik hati TV3 pun janganlah sampai wat ayat bodoh tahap macam tue. Wat malu jer. Rezeki tue bukan TV3 yang kasik cik abang oi ~~

ella

ella

ella

Advertisement
June 17th, 2009

zayanah ibrahim zeyna

Majalah Mangga nie memang suka betul mengeksploitasi artis-artis pompuan untuk kasik jual majalah diorang. Kalau ari tue Zizie Ezzette posing ngan baju tidur, kali nie gambar Zeyna @ Zayanah Ibrahim pulak wat pose tunjuk peha.

Yang bestnya si Iqram nie la jugak. Free-free jer dapat merasa peha si Zeyna. Mangga oh Mangga. Kenapalah engkau tak ada idea sangat nak kasik laku majalah engkau.

Yang artis-artis pompuan nie pun pelik gak. Sanggup plak berposing seksi tak ingat untuk Mangga. Agak-agaknya diorang bayar mahal kot.

Advertisement
June 16th, 2009

lisdawati

Susah betul jadi artis nie. Lagi-lagi yang dah berkahwin macam Fauzi Nawawi dan si cantik Lisdawati. Bila jarang nampak bersama je orang dah mula cakap-cakap rumah tangga diorang berdua ada masalah.

Harap Fauzi Nawawi dan Lisdawati tabah. Bagi kami diorang berdua nie memang sama cantik dan sama padan. Buat Fauzi, silalah jaga Lisdawati. Bukan senang nak dapat bini cun macam tue.

Buat Lisdawati pulak, kami mengkagumi anda sebab sentiasa maintain kecantikkan dan kemantapan body. Bukan senang lagi-lagi bila dah beranak satu dan bekerjaya.

Dengar-dengar cerita diorang berdua sekarang dalam proses nak buat anak nombor 2. Baguslah kalau macam tue. Anak-anak tue kata orang penghubung kasih sayang antara suami dan isteri.

Lagi gambar Fauzi Nawawi dan Lisdawati dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

lisdawati

lisdawati

lisdawati

Advertisement
June 16th, 2009

siti nurhaliza terbaru

Siti Nurhaliza nie pakai apa-apa pun memang maintain cun. Gambar Siti Nurhaliza di Malam Puisi Utusan nie memang marvelous. Takderlah nampak Siti pakai make up tebal sangat, tapi kecunnan dia tetap terserlah.

Mungkin sebab tue ramai photographer-photographer suka bila Siti ada event. Gambar yang diambik nampak cantik jer jadinya. Photogenic la kiranya si Siti Nurhaliza nie.

Lagi gambar terbaru Siti Nurhaliza di Malam Puisi Utusan dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Kami hari tue ada plan nak pergi tengok konsert Siti Nurhaliza di Istana Budaya 26 sampai 28 Jun nie, tapi tengok-tengok balik harga tiket yang tinggal semua yang RM300 punya. Takperlah, lain kali jerlah kot pergi. Tapi kalau Siti nak sponsor kami di BeautifulNara nie apa salahnya kan? Hehehe.

siti nurhaliza terbaru

siti nurhaliza terbaru

siti nurhaliza terbaru

siti nurhaliza terbaru

siti nurhaliza terbaru

siti nurhaliza terbaru

siti nurhaliza terbaru

siti nurhaliza terbaru

siti nurhaliza terbaru

siti nurhaliza terbaru

siti nurhaliza terbaru

Advertisement