July 11th, 2009

suami sharifah sofia

Rasanya dah ramai yang tahu pelakon Sharifah Sofia @ Sofea dah nak kawin Oktober nie. Nama bakal suaminya bermula dengan “Syed”. Orang kata sama padan la tue. Sharifah bertemu Syed. Molek benarlah tue.

Mesti ramai yang tercarik-carik gambar bakal suami Sharifah Sofia nie. Iyerlah, nak gak tau hensem ke tak mamat Syed nie. Selalu orang bernama Syed dan Sharifah nie muka diorang ala-ala Arab skit. Memang asal keturunan diorang sama ada dari sana atau belah-belah  Hindustan. Oh ye lupa nak bagitau yang si Syed nie kacukan Melayu-Jordan.

Lelaki yang di atas itulah bakal suami Sharifah Sofia. Hensemlah jugak. Lelaki kena kulit gelap sikit baru macho. Sesuai la ngan Sharifah Sofea yang kulit putih. Mungkin sebab dia dulu dilahirkan kat Liverpool so tue yang kulit putih melepak semacam.

Tahniah buat Sharifah Sofia. Walaupun baru berusia 24 tahun (tapi muka nampak tua) nampaknya dia bersedia untuk menggalas tanggungjawap sebagai seorang isteri. Kalau boleh jemputlah kami nanti.

Lagi gambar bakal suami Sharifah Sofea dan gambar-gambar terbaru Sharifah Sofea dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

suami sharifah sofia

suami sharifah sofia

suami sharifah sofia

suami sharifah sofia

suami sharifah sofia

suami sharifah sofia

suami sharifah sofia

Advertisement
July 11th, 2009

kad tunang elyana

Kepada sesiapa yang tak ada kerja hari nie, jom kita reramai serbu majlis pertunangan Elyana kat bangsar. Tak kenal pun wat cam kenal jer. Print kad tunang Elyana nie then kita gi makan free. Jangan lupa bawak kamera, amik gambar dan nanti leh kita upload gambar majlis pertunangan Elyana kat BeautifulNara untuk tatapan bersama ramai-ramai.

Sekarang nie memang trend ek tunang pun buat kad? Minggu lepas pun dapat jemputan kad pertunangan daripada member kitorang. Terkejut jugak sebab first time dapat jemputan ke majlis bertunang. Ini boleh dijadikan satu budaya baru nie. Makin kayalah lah printing-printing company dan designer kad kahwin Malaysia.

Tahniah buat Elyana. Harap banyakkan bersabar semasa bertunang. Kata orang time nie darah manis. Compem banyak dugaan dan cabaran yang mendatang. All da best ~~

P.S: Ada terbaca ramai yang tak suka sebab Elyana bertunang muda sangat. Baru 22 tahun. Kata diorang patutnya Elyana nie fokus untuk buat populariti lagi. Bagi kami, benda baik wat apa nak tangguhkan ye tak? Anda pulak bagaimana?

Advertisement
July 10th, 2009

intan sarafina mengandung

Kami memang suka dengar bila artis-artis Malaysia nie mengandung. Murah rezeki la orang kata. Tapi kami tengah memerah otak nie memikirkan bila masa plak Intan Sarafina nie kawin. Rasanya tak pernah plak kami dengar cerita yang dia nie dah kawin. Anda ada info? Sharelah dengan kami.

Lagi gambar Intan Sarafina mengandung dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

UPDATE: Setelah membuat sedikit soal selidik dan kajian, sebenarnya Intan Sarafina dah berkahwin pada Oktober 2008. Jadi kandungan dia sekarang maybe dah berusia 5 6 bulan. Maaf atas kekeliruan.

P.S: Anda berminat nak beli popia dan serunding ? Sila layari blog ini untuk membuat tempahan. Memang best serunding dan popia dari Kelantan nie. Kitorang dah beli wat stok puasa dan Raya.

intan sarafina mengandung

intan sarafina mengandung

Advertisement
July 10th, 2009

Apa nak jadi dengan manusia zaman sekarang, sperma lelaki pon deorang nak cipta. Lepas-lepas ni dah tak payah ada lelaki dalam dunia ni. Maksudnya anak boleh dihasilkan dengan hanya mensenyawakan sperma tu kepada telur wanita.

Kejutan ni ditemui oleh Dr dari Iran pulak tu, Dr Karim Nayernia (bukan Islam kot dia ni) . Tapi ramai jugak geng-geng perubatan yang marah balik kat Dr. ini sebab dia guna stem sel dari embrio budak kecik.

Ish ish ini dah memang kira melanggar hukum alam ini. Lepas ni kalau taknak kawin tapi nak anak, kiranya bolehlah guna kaedah ni . Takpayah dah ada aktiviti eksesais Kamis malam Jumaat. Lama-lama kaum lelaki makin berkurang pulak, tapi budak-budak makin bertambah populasinya.

Lagi satu kes berlaku di Mesir, seorang mak saman sebuah hotel, sebab kolam renang kat hotel tu menyebabkan anak gadis dia ter-mengandung! Dia dakwa, sperma-sperma yang berenang dalam kolam renang tu (hasil buangan orang lain) masuk dalam anak gadis dia dan  anak dia terus pregnant!

mak dia ni tak pergi sekolah agaknya….

diana danielle pasni kena hati-hati berenang kang terpregnant pulak

Advertisement