April 4th, 2009

gambar bertudung fasha sandha

Anda semua memang bijak apabila berjaya meneka dengan tepat siapakah gambar artis perempuan yang bertudung ayu dalam artikel kami sebelum ini. Kagum kami dengan kecekapan mata anda mengecam identiti sebenar si Fasha Sandha.

Tapi ramai yang tak percaya yang si Fasha Sandha memakai baju penuh sopan dan tudung semasa sambutan hari jadinya ke 25. Kami pun tak percaya jugak sebenarnya. Pelik jugak sebab gambar semasa sambutan hari ke 24 Fasha Sandha, dia pakai baju macam style Punjabi pulak.

Advertisement

Selidik punya selidik, memang benar Nur Fasha Sandha memakai tudung dan telah membuat kenduri doa selamat sempena sambutan hari jadinya yang ke 25. Bagus betul si Fasha Sandha ini. Mungkinkah ini satu permulaan untuk dia berubah? Sama-sama kita tunggu dan lihat.

Layan lagi gambar sambutan hari jadi ke 25 Fasha Sandha dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar bertudung fasha sandha

gambar bertudung fasha sandha

gambar bertudung fasha sandha

Advertisement

gambar bertudung fasha sandha

Advertisement
April 3rd, 2009

Sorry buat semua yang tertunggu-tunggu update. Cerita hangat ada tapi masa yang tak ada. Setiap hari pun balik pukul 2 3 pagi dari kerja. So mintak maaf banyak-banyak.

Sabtu Ahad ini akan update banyak-banyak untuk semua. Tungguuuuuuuuu ye.

P.S: Ada orang rindu ke nak tunggu update dari kami? Heheheh

Advertisement
Advertisement
April 1st, 2009

gambar kawin yatt

Pertama kali tengok gambar perkahwinan Yatt atau nama penuhnya Haryati Hamzah, terkagum kami sebentar sebab lawa betul hiasan bilik pengantinnya. Sempoi tapi cukup untuk membangkitkan ghairah asmara(ayat skema tak boleh blah).

Tapi kesian pulak kat si pengantin perempuan. Kami lebih banyak memfokuskan kepada kecantikan hiasan di bilik pengantin bukannya kepada keanggunan pengantin. Bukan apa, teringin nak tiru teknik hiasan bilik macam si Yatt ini bila nak kawin nanti.

Advertisement

Apa pun tahniah buat Yatt atas pernikahannya. Nampaknya tahun 2009 ini adalah tahun artis-artis berkahwin dan beranak.

Advertisement
April 1st, 2009

gambar wallpaper siti nurhaliza

Kami tak sempat nak check kesahihan gambar Siti Nurhaliza ini sama ada betul diambil pada tahun 2008 atau tidak. Tapi rasanya masih belum dipaparkan di mana-mana blog hiburan.

Jadi kepada peminat Dato’ Siti Nurhaliza, boleh layan gambar gaya menari comel Siti Nurhaliza. Banyak lagi gambar Siti Nurhaliza semasa di KLIFF 2008 dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

Advertisement

gambar wallpaper siti nurhaliza

gambar wallpaper siti nurhaliza

gambar wallpaper siti nurhaliza

Advertisement

Advertisement