Written by AbangNara | February 27th, 2009

gambar fasha sandha hisap rokok

Akibat penyebaran secara berleluasa gambar di atas, Fasha Sandha akhirnya telah membuat pengakuan yang dia sememangnya menghisap rokok. Namun dia bukanlah seorang heavy smoker, cuma kadang-kadang(social smoker) sahaja.

Fasha Sandha telah memberitahu yang gambar di atas telah diambil oleh kenalannya di suatu majlis. Fasha Sandha sendiri telah melihat gambar di atas menggunakan Blackberry miliknya. Mungkinkah BeautifulNara.com telah dilawati oleh Fasha Sandha?

Kepada cik Fasha, kalau anda terbaca artikel ini dan sedang melawat laman blog kami, silalah tinggalkan komen. Ramai peminat anda di sini.

Kalau anda nak lihat gambar Fasha Sandha sedang menggunakan Blackberry untuk melihat dengan mata sendiri gambarnya menghisap rokok, sila baca artikel ini selengkapnya.

 
Written by AbangNara | February 27th, 2009

artis seksi di anugerah eh

Kalau tak silap kamilah, gambar-gambar artis ini diambil semasa majlis Anugerah Eh 2008. Tak tahan jugak mata tengok artis-artis wanita Malaysia yang baju mereka seksi dan tak cukup kain.

Kita rehat sebentar dari gosip dan gambar artis-artis Malaysia untuk 2009 dan kita layan gambar-gambar mereka semasa tahun 2008.

Teruskan membaca artikel ini sepenuhnya untuk melayan gambar-gambar artis Malaysia semasa Anugerah Eh 2008. Layan ~~

 
Written by AbangNara | February 27th, 2009

fizzow omar

Sebelum ini kami ada berjanji untuk meletakkan gambar Fizzow Omar dengan awek Chinese yang mantap bodynya ini. Mungkin ada yang bertanya kenapa kami katakan awek ini Chinese. Sebabnya mudah sahaja, kerana rantai yang dipakainya berbentuk salib.

Oh ya, jika anda sudi berkongsi maklumat apa kata kongsikan sedikit info tentang Fizzow Omar dengan kami. Bukan apa, namanya tercalon dalam senarai finalis Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2008 sebagai Artis Lelaki Baru Popular walhal namanya baru pertama kali kami dengari(maafkan diri kami yang serba kekurangan)

Anyway jom layan gambar Fizzow Omar dengan awek model yang mantap dan cun nie. Baca artikel ini sepenuhnya ya.

 
Written by AbangNara | February 27th, 2009

gambar seksi almy nadia

Pelakon wanita remaja Malaysia yang namanya sedang mencanak naik, Almy Nadia diberikan watak yang pelik dalam filem terbaru Profesor Razak, Rasukan Ablasa. Sebelum korang layan gambar-gambar si comel Almy Nadia ini, jom dengar satu sebab kenapa jangan tengok filem ini nanti.

Jalan ceritanya dah confirm la tak logik. ada ke puja syaitan nak suruh isteri setia kat kita, tapi last-last isteri jadi makin tak setia. Siap curang dan berasmara lagi depan suami. Itu satu dah pelik kat situ.

Yang paling tak puas hati ialah watak si Almy Nadia. Mula-mula jadi seorang pemalu, lepas tue kena rasuk jadi watak penggoda. Kat situ tak kisah lagi, tapi yang peliknya bila Almy Nadia dimasukkan ke dalam wad rawatan mental sebab suka menggoda lelaki. Ada ke logik benda macam tue?

Malas la nak cerita tentang kebodohan jalan cerita Rasukan Ablasa nie lagi. Lagi best kita layan gambar-gambar comel dan cantik si Almy Nadia masa pelancaran filem nie.