Written by AbangNara | May 11th, 2009

fiza falak

Kami ingatkan Sassy Falak dah habis cun, seksi dan mantap dah, rupanya adiknya yang bernama Fiza Falak tak kurang comelnya jugak. Nampak lebih innocent dan cute berbanding akaknya.

Sassy Falak muka nampak lebih ganas dan matured berbanding adiknya. Susah-susah sangat korang tengok ajerlah gambar Sassy Falak dan buat perbandingan antara dia dan adiknya.

Lagi gambar Fiza Falak, adik Sassy Falak dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | May 10th, 2009

scha al yahya abpbh 2008
Yeeeaaay!!!(menjerit dengan gembiranya). Cari punya cari akhirnya kami dah jumpa gambar Scha Al Yahya semasa ABPBH 2008. Comel bangat Scha buat rambut macam gambar di atas. Tambah comel bila pakai baju biru tak ada lengan. Awak nampak birulah Scha.

Pelik gak kenapa tak ada satu pun gambar Scha yang diambil secara rasmi oleh suratkhabar-suratkhabar tempatan. Takkanlah Scha kena boikot kot? Gambar-gambar nie pun dicurik dari Facebook Scha Al- Yahya.

Lagi gambar Scha Al Yahya di ABPBH 2008 dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | May 9th, 2009

adik ekin sheera

Kalau dulu kembar Ekin yang sering menginterframe di dalam gambar-gambar Ekin, kini giliran adik Ekin yang bernama Sheera pulak mengfemeskan dirinya.

Yang bagusnya si Sheera nie memang pakai tudung dari dulu lagi. Mukanya pulak lebih berisi sikit daripada Ekin. Susah jugak nak buat perbandingan siapa yang lebih cantik dan menarik. Apa pendapat anda?

Lagi gambar adik Ekin, Sheera dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Terima kasih kepada Azfa yang telah berkongsi gambar ini dengan kami. Kata Azfa gambar ini diambil daripada Facebook.

 
Written by AbangNara | May 8th, 2009

cristine reyes

Inilah gambar awek yang sedang didukung oleh Awal dalam entri kami sebelum ini. Ada tekaan beberepa pembaca tepat sekali. Nama awek di dalam gambar ini ialah Cristine Reyes.

Memang high taste sungguh awek idaman Awal. Tak pandang gadis Melayu dah. Awek Philipina jugak yang menjadi idaman. Katanya Awal sekarang dalam proses tengah cucuk line dengan awek nie. Selalu berbalas-balas SMS sesama mereka.

Buat Awal, pandai ye anda memilih awek yang hot macam nie. Tak sangka tajam betul pandangan Awal sampai dapat ushar awek macam nie ada kat Philipina.