Written by serenity | December 29th, 2011

Dia tidak sepopular Aaron Aziz, mungkin sebab itu ramai yang tidak perasankan Jehan Miskin, atau memang kita semua lebih memandang fesyen selebriti perempuan berbanding lelaki. Pada mata kami, untuk tahun 2011, Jehan ialah selebriti lelaki berpakaian terbaik secara konsisten. Gayanya di majlis-majlis memang maskulin dan seringkali mengenakan sut, kalau berpakaian kasual pun masih nampak kena dan stylish.

Photobucket

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Kredit gambar Facebook Fanpage Jehan Miskin. Sila like beramai-ramai.

Written by AbangNara | November 25th, 2009

Oklah ini bukanlah terbaru sangat, tapi gambar ni kami ambil sendiri masa pelancaran movie Dimensions dalam bulan ni jugak. Jehan Miskin ni ramah orangnya, senyum aja kat kami nasib baik tak cair. haha. Ammar Alfian Aziz bawa seseorang, sure korang tak tengok gambar pon  boleh teka  kan…kan..

p/s: Korang ni tak balik kg berhari raya ke??

 
Written by AbangNara | May 11th, 2009

jehan miskin

Asyik-asyik layan gambar artis wanita Malaysia je mesti naik muak jugak kan? Jadi kali ini buat pembaca-pembaca blog wanita, kami paparkan gambar seorang pelakon yang tak akan kaya-kaya iaitu Jehan Miskin.

Sukar nak cakap sama ada Jehan Miskin ini memang hensem atau perasan hensem. Sekali tengok macam gigi dia agak jongang sikit. Dua kali tengok nampak macam lelaki Melayu terakhir pun ada gak.

Korang layan ajerlah 12 gambar-gambar Jehan Miskin dengan aksi perasan hensemnya. Sila baca artikel ini sepenuhnya untuk lihat lagi gambar Jehan Miskin.

 
Written by AbangNara | December 3rd, 2008

What a shame for this Malaysia actor. Currently playing a supporting actor role for the drama Menantu vs Mertua in Astro, Jehan Miskin still can laugh while his shirt is wet below his shoulder. He should better watch out next time and should use a better deodorant than what he currently using.

Everyone is laughing to him and even pointiing to that place under his shirt. Anyway I’m glad that Jehan Miskin can still laugh because it shows that he’s not a serious man. Just be careful next time, and I suggest you to use Rexona deodorant. It smells good.

Image taken from OhBulan Blog.

Page 1 of 212