Written by AbangNara | April 16th, 2009

liyana jasmay abpbh 2008

Banyak rupanya gambar-gambar artis kita semasa di malam ABPBH 2008. Selepas 2 3 hari malam tersebut berakhir, barulah gambar-gambar pakaian artis kita di red carpet ABPBH 2008 dan post party berkeliaran di Internet.

Ada pembaca blog ini mahu kami carikan gambar Liyana Jasmay dan Scha Al-Yahya. Gambar Liyana Jasmay berjaya dijumpai tapi sayangnya gambar Scha tak ada pulak. Mungkinkah Scha tak datang malam tue?

Layan lagi 15 keping gambar-gambar sekitar malam ABPBH 2008 dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | April 15th, 2009

gambar abpbh2008

Lagi koleksi gambar-gambar di malam ABPBH 2008. Betapa comelnya Lisa Surihani dan hensemnya Farid Kamil di malam ABPBH 2008.

Lagi gambar sekitar malam ABPBH 2008 dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Hari ini hari terakhir peraduan pengkomen terbanyak. Pengiraan akan berakhir tepat jam 12 tengah malam. Pemenang akan diumumkan pada 20hb selepas audit. Terima kasih kepada semua yang menyertai.

 
Written by AbangNara | April 15th, 2009

red carpet abpbh2008

Akhirnya dah jumpa jugak koleksi gambar-gambar red carpet ABPBH 2008(Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2008). Lawa-lawa baju artis-artis Malaysia malam tue. Berposing sakan nampaknya semua.

Lagi gambar red carpet ABPBH 2008 dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | April 13th, 2009

gambar nabil peluk irma hasmie

Akhirnya Nabil telah membuat kenyataan akhbar berkenaan aksi spontannya memeluk Irma Hasmie sewaktu diumumkan sebagai Bintang Paling Popular Berita Harian 2008. Di bawah adalah lebih kurang pengakuan Nabil:-

Saya peluk dia secara spontan, jadi saya tak menyesal sebab itu merupakan cara saya meluahkan perasaan gembira.Lagipun, dia merupakan tempat untuk saya meluahkan perasaan, semasa saya susah dan senang.

Tapi Nabil masih bagus apabila meminta maaf akibat perbuatannya itu. Mungkin Nabil sedar yang perbuatan itu tidak boleh diterima oleh orang ramai. Siap mengaku nak jadikan Irma isteri lagi.

Saya minta maaf kalau apa yang orang nampak itu melampaui batas dan terpeluk di tempat yang salah. Selepas ini, saya tidak akan buat lagi, sehinggalah dia menjadi isteri saya.

Tambah “bagus” bila Nabil membuat pengakuan ikhlas pengakuan ikhlas memegang tangan dan bahu Irma Hasmie semasa berdating di shopping kompleks.

Orang pernah cakap meluat tengok saya peluk Irma kat Shopping Complex tetapi saya tak pernah buat pun. Saya hanya pernah pegang tangan dan bahunya,

Pendapat kami? Lu pikirlah sendiri. Apa pulak pendapat anda dengan pengakuan berani mati Nabil ini?