Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Bukan Seluar Dalam, Itu Sebenarnya ‘Swimming Suit’ – Bella Astillah

Foto Aliff Aziz mendukung isteri tercinta, Bella Astillah di pantai beberapa hari lalu mendapat kecaman daripada netizen.

Advertisement

Dakwa netizen, seluar itu terlalu nipis sehingga menampakkan seluar dalam. Fuh!  Bayangkan betapa tajamnya mata mereka sehingga boleh nampak sesuatu yang tidak kena.

Menerusi ruangan komen di Instagram, Bella menjelaskan seluar itu adalah ‘swimming suit’ beliau sahaja dan tidak berniat pun untuk nampak seksi ataupun menayang apa-apa.

Bab begini netizen memang pantas je, siap ‘zoom’ lagi foto tersebut. Walaubagaimanapun, harapnya selepas ini Bella kena berhati-berhati bila memuat naik sesuatu foto di media sosial. Maklumlah, banyak ‘cctv’ yang memerhati.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

37 Comments

  1. Anonymous

    October 17, 2018 at 4:14 pm

    Kepada Bella Astillah,
    Spender ke, Lingerie victoria secret ke, mahupum swimming suit chanel,

    semua tu dalam adat dan agama kita untuk suami je la. bapa ke adik ke dan stranger x boleg ok tengok2, cak2, gituuu.

    Kepada abang nara,

    abang..saya suka abang nara sebab abang ni family oriented and disruptor-leader for malaysian blogger.

    tapi boleh dak abang bagitau writer abang suruh korek pasal projek2 terkini retis. kompem bang…akan terus gempak website abang. cuba2 la renungkan. Spender nak buat topik?

  2. aih

    October 17, 2018 at 4:07 pm

    serious orang melayu kecoh pasal benda ni… grow up la wei… mungkin dia x sengaja pastu terus post dan mata2 melayu tgk terus kecam…

    kalau dah gatal.. gatal jugak pemikiran melayu ni…

  3. Anonymous

    October 17, 2018 at 4:07 pm

    sibuk pasal seluar dlm org lain.ntah2 seluar dlm sendiri koyak berlobang lobang mcm kena gigit tikus.please get a life..

  4. Entah apa2

    October 17, 2018 at 3:14 pm

    Kecoh..dia pakai seluar dalam tu normal lah..kalau tak pakai tu baru tak normal..tp kalau tak pakai pun tetap non of ur business kot.menyibuk tak habis2

  5. wekkkkkkk

    October 17, 2018 at 1:56 pm

    Laporan Penemuan Utama Kajian Penduduk dan Keluarga Malaysia Kelima (KPKM-5) 2014 rangkaan Wanita, Keluarga dan Masyarakat yang dibuat oleh Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara (LPPKN) menunjukkan secara keseluruhan, sebanyak 86.8 peratus penduduk bujang di seluruh negara mempunyai hasrat untuk berkahwin namun masih lagi belum mendirikan rumah tangga.

    Yg di anggarkan tahun 2015 sebanyak 29.5% lelaki bujang.

    *maka x hairanlah dlm isu ini “sepender pun jadi sasaran nk circle merah”*

    belum lagi dianggarkan tahun 2017-2018..mesti % up.

    • wekkkkkkk

      October 17, 2018 at 1:58 pm

      ..copy paste je..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top