“Boleh Pakai Sendiri Kan, Ni Lelaki Terseluk-Seluk” – Gayakan Tudung Fauziah Nawi, ‘Stylist’ Dikritik Netizen

Kehidupan

“Boleh Pakai Sendiri Kan, Ni Lelaki Terseluk-Seluk” – Gayakan Tudung Fauziah Nawi, ‘Stylist’ Dikritik Netizen

Video TikTok dimuat naik seorang ‘stylist’ mendapat pelbagai reaksi daripada warganet baru-baru ini.

Menerusi TikTok @pejoyyahaya, dia telah memuat naik rakaman menunjukkan dia menggayakan tudung oleh pelakon hebat, Fauziah Nawi yang lebih mesra dipanggil Ibu.

Advertisement

Bagaimanapun, segelintir netizen dilihat kurang senang dengan situasi tersebut dan berpendapat lebih elok jika ada ‘stylist’ perempuan.

Ada yang mencadangkan Ibu melilit tudungnya sendiri daripada dilakukan oleh orang lelaki.

Menyedari ada yang mengkritik video tersebut, Pejoy ada memuat naik video lain yang menunjukkan respon Ibu tentang hal itu.

Kata Ibu, kerja yang membabitkan penggayaan dan solekan untuk set pengambaran selalunya melibatkan lelaki.

Ibu juga memohon agar orang ramai tidak menyalahkan Pejoy kerana dia hanya menjalankan tugas.

Dah mereka yang dapat job ni, saya ni sebagai pelakon tak boleh nak cakap apalah. Maksudnya, walaupun lelaki, mereka tahu adab. Dah tersentuh nak buat macam mana.”

@pejoyyahaya

Reply to @ubaishahrn jawapan untuk penceramahan isu ini #fyp #fyp? #xybca #fypppppppppppppp

? original sound – pejoyyahaya? – pejoyyahaya?

Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

9 bulan lalu

"Biadap Satu Hal, Sumpah Selekeh" - Lelaki Dikritik Kacau Latte 'Art' Kawan Ketika Ambil Gambar

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : TikTok

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

3 Comments

  1. Anonymous

    March 26, 2022 at 10:22 pm

    .hjjsjejii

  2. Anonymousjugak

    March 26, 2022 at 3:20 am

    Betul kata @pishang…org tua kan mungkin dia pun dah anggap mak. Korang ni ponnnn

  3. pishang

    March 25, 2022 at 4:26 pm

    mcm2 hal la netizen ni..semua benda nak tegur..tujuan baik, tapi tak kena tempat. makcik pelakon tu dah tua, ada kelonggaran sbb sudah tidak menimbulkan syahwat pada lelaki, apa lagi pada adek2 lembut kat set tu..lagi bagus korang tengok adakah mak, isteri, adik2, kakak2, dan org2 sekeliling kami tak berbaju ketat, tudung singkat, tudung lilit kat leher depan terdedah, bertudung tapi baju lengan pendek / separuh, stokin kaki tak pakai, apatah lagi yg tidak bertudung & sexy tu..

Loading...