September 27th, 2018

Lama tidak berjumpa dengan isteri tercinta atas tuntutan kerja, pelakon Fattah Amin tidak melepaskan peluang yang ada untuk meluangkan masa dengan Fazura dengan menikmati percutian bersama.

Kalau sebelum ini Fazura sempat memuat naik video romantis untuk hari ulang tahun kelahiran suaminya yang ke 28 meskipun sibuk dengan urusan kerja di New York, kini giliran Fattah pula meraikan hari jadi Fazura.

Fattah telah membuat kejutan istimewa ‘candle light dinner’ yang cukup romantis buat isteri tercinta dibawah sinaran bintang.

Bukan itu sahaja, Fattah menerusi akaun Instagram turut memuat naik ucapan yang sangat ‘sweet’  dimana beliau merasa syukur dan bertuah dikurniakan seorang isteri yang baik dan membawa kebahagiaan kepada dirinya. Fattah juga berdoa agar perkahwinan mereka kekal sehingga ke syurga.

Kehangatan cinta Fattzura sehingga hari ini masih lagi mendapat tumpuan ramai kan? Semoga pasangan ini akan terus dilimpahi dengan kebahagiaan. Apa-apa pun, selamat hari jadi kami ucapkan kepada Fazura, semoga sukses selalu dan dimurahkan rezeki.


33 responses to “Bersemut Ucapan Romantis Fattah Amin Bersempena Hari Jadi Fazura”

  1. San Marino yup says:

    Mereka takde whatapps atau mesej Ker…mesti ucap kat pasangan kat media sosial? Owh lupa..nanti orang tak tahu mereka pasangan paling sempurna dan bahagia…

  2. Your worst nightmare says:

    bersemutnye semua pon sebok greatest gift from Allah kununye. tahun depan ape plak? worstest nightmare? mane ko tahu bini ko tu mmg dh terbaik yg ko dpt? semuanya tak kekal Allah & islam yg greatest gift kite dpt hidayah. poyo jee

    • Lots of love says:

      Ni la manusia yg xd otak.. Keje nak negatif je.. Bodoh tu simpan la sikit beb.. Ko boleh predict ke apa jadi esok lusa apatah lagi tahun depan.. Damn la ko ni.. Itu doa dan expression dia kini.. Tak tau pulak aku ko punya wish kt bini or laki ko or mak bapak ko or sape2 ko wish utk bnd x elok jadi tahun depan.. Hahaha.. Lawak kamu ni.. Whatever you have now is Allah’s planning.. Allah is the best planner.. Jgn lupa tu.. Xd org kawin sekadar nak main2 sebab bukan the greatest jodoh.. Hahaha.. Doh la ko ni.. Hmm.. Be positive.. Jgn nk jd poyo Bajet2 ustaz or ustazah siber je.. Nk tegur better one to one ngn depa.. Bukannya dengan jadi keyboard warrior.. Attention seeker btul la kamu ni.. Aihhhh

  3. San Marino says:

    Mrs fake nose birthday

  4. Positive says:

    Jangan jeles lah..mereka pasangan cantik, kaya dan terbahagia di Malaysia..semua ucapan mereka akan kongsi di media sosial supaya masyarakat tahu betapa bahagia dan terbaiknya pasangan mereka.
    Pasangan lain cuma mampu whatapps atau mesej saja, sebab pasangan masing-masing tak sehebat dan sebaik Fazura atau Fattah segan nak up kat media sosial.

  5. Anonymous says:

    Hu hu hari jadi KimK isteri Patah ya

Loading...