Written by Bella | March 20th, 2018

Gara-gara berpakaian seksi sehingga menampakkan lurah dadanya ketika menghadiri majlis malam berinai pelakon Elvina Mohamad baru-baru ini, pelakon Fasha Sandha dikecam oleh netizen sehingga ada yang melabel beliau sengaja ingin menggoda lelaki-lelaki di luar sana.

Meskipun ada peminat yang meminta beliau memadam foto tersebut, Fasha bagaimanapun tidak akan berbuat demikian. Menurut Fasha, foto beliau dalam persalinan ala-ala Bollywood itu tidak melampau ataupun mengundang kontroversi. Beliau juga tidak hirau dengan segala kritikan yang dilemparkan.

Saya tidak tahu pula ramai yang mengecam kerana tidak membaca ruangan komen. Tetapi saya tidak akan memadam gambar tersebut. Apa orang hendak cakap, cakaplah. Ia tidak memberi kesan kepada saya pun. Ruangan komen pun saya tidak tutup.

Semuanya terpulang pada Fasha, beliau berhak untuk muat naik apa pun ke akaun media sosialnya. Kalau Fasha tidak hirau dengan kritikan, tidak perlu lagi untuk netizen membicarakan isu ini.

Sumber Berita : mStar Online

26 responses to Berpakaian Seksi Sehingga Nampak Lurah : Fasha Sandha Tidak Kisah Dikecam

  1. antiseksi says:

    dah berumur bawak2 la sedar diri tu fasha oi.. malu kalo anak tengok gambar mak mcmni.. #donemembawang

    24

    0
    • Anonymous says:

      mana gambar baby tok tie. slow la BN ni. patutlah komen makin berkurangan. zzz

      5

      0
      • Anonymous says:

        Ko tu kurang sabar. ada dkt next post. Anyway, bukan ke Fasha ni antra yang bersuara psl kes Neelofa dkt Zouk? Ni org ckp cermin diri sndr dulu sblm nak sound org.

        6

        2
    • Anonymous says:

      ada lagi ke tahun 2018 ni, org posing atas katil mcm tu? nmpk cheap sgt, mcm majalah mangga dulu2. euwww. ntah2 dia ni, dh putus dgn bf dulu, so sanggup dedah sana sini, sbb nk tangkap jerung besar plak. satu lagi, niat nak menunjukkan dgn ex husband

      24

      1
  2. LM says:

    Netizen msia ni goyang iman bila npk lurah tetek. Mcm mn nk duk kt oversea baru npk sikit dh goyang. nak kecam je kejanye. Dlm islam pn ckp tundukkn pandangan. dh tau FS ni free hair retis sure la pakaian dia x ikut syariah.lps tu bila org tu seksi sikit nk kecam.

    12

    1
  3. Anonymous says:

    ni cerita minggu lepas la…puih. ketinggalan la nara ni. beautifulnara tak update la.

    1

    0
  4. Anyn says:

    Pak mat tempe …pakcik bwg yg lepak kedai kopi je terghairah… Secondhand dh fs

    1

    0
  5. ghadisk says:

    sttmnt riak dr plkn yg rsa diri bagos..ye la rmai puji lakonan n disiplin dia kan..so pd dia lntak dia la nk wtpe..kesian..

    5

    0
  6. cik green says:

    She looks old la. umur dia berapa? kenapa nampak macam 45+?

    7

    0
  7. Anonymous says:

    Teguran membina ok lh tu. jgn plk menghina. dh tk betul cara dakwah di BN ni. jadilh bawang yg ada qualiti

    0

    0
  8. melati says:

    Kalau muka, body, tinggi…. pakai camner pun tetap cantik , walaupun Janda.!!! tapi Elfira Roy , muka ok jer …pastu kurus mcm cicak kobeng , yg paling ketaka Pendek ( Katek)…. tu pun Mak Bapak dia perasan anak dia sempurna , nk memilih …saya berani terjun KLCC lah kalau Elfira Roy boleh dpt org Kaya , muda & Handsome…!!!!! ..wakakakaka

    1

    4
  9. auroh says:

    pasah sendat: ala api neraka apa ada hal. kalau panas sangat lagi la i dedah uolssss

    5

    0
  10. johnny bravo says:

    PAKAI PUSH-UP BRA JE TU. DAH BERANAK PINAK, KALAU BUKA BAJU NAMPAK SAGGING JE… HMMM….JANDA TERDESAK. DESPERADO.

    4

    0
  11. Anonymous says:

    ok lah tak kisah.. nanti bila rezeki tak masuk, jangan pulak cakap tak kisah..

    1

    0
  12. Anonymous says:

    Taknak peduli nasihat takper, terpulang la pd diri sendiri.
    Bebawang di sini dah selesai jalan kewajipan menegur.
    Apa yg jadi after that, pandai2 ler. Jaga diri ya, bebawang dan kak Fasha~

    2

    0
  13. eskrem malaya says:

    JANDA MEMANG SEDAP DAN PANDAI ISAP

    2

    1
  14. princess onion says:

    lurah murah lurah murah
    mari mari mari..
    mana bole jadi…
    org lain dpt jutawan,datuk…
    kecam pun kecam la…umpan kena bg..walaupun umpan ko tu da londeh hahahaaa

    1

    0
  15. mami tanjung says:

    terrer sunggoh naa kak fasa hari2 ada gossip bawang ,baguih laa baru nama hangpa
    naiikkkk,mau dok tayang lagi apa2 yg boleh tayang bak hanggg

    0

    0
  16. fishball says:

    ok jawab macam tu bila ditanye besok2 kat akhirat ye. :)

    2

    0
  17. mamafasha says:

    hmmmmmmmmmmmmmmmm oklah..fs tunjuk lurah bukan tunjuk cipap berlumut aor kelentit lunyai…………………..biaqpi lah kat dia….dia rasa cantik….mati esuk jawap ler………………………………………………..

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Tak kisahhh..katanya..korang juga yg minat artis melayu drama kisah kemaruk celah kangkang.gitulah hidupnya.

    0

    0
  19. Aku Menyampah says:

    Memangla ko tak kisah..sebab ko perempuan murah yg low class..
    ckp mcm org tiada maruah.

    2

    0
  20. mak cute says:

    ala masa ni la nak menjual..mana la tau kot2 ada datuk2 yg tersangkut…kompem la wedding tu org2 VVIP yg byk dtg…

    1

    0

Leave a Comment

Optional