Written by Bella | March 13th, 2019

Sejak beberapa hari lalu, viral video lucah seorang lelaki sedang melakukan aksi ghairah yang dikatakan mirip penyanyi Aiman Tino.

Baru sahaja berpeluang untuk menonton video panas tersebut,  Aiman hari ini tampil menafikan bahawa lelaki didalam video itu adalah dirinya. Bukan sahaja bentuk badan tidak sama, malah latar belakang bilik itu juga berbeza dengan biliknya ketika ditemubual suatu ketika dahulu.

Saya baru berkesempatan menonton video itu hari ini dan ia bukan saya. Dari segi bentuk tubuh pun berbeza kerana saya tidak ada ‘six pack’ seperti lelaki dalam video itu. Saya tak tahu bagaimana mereka lakukan. Sebenarnya bilik saya penuh dengan almari dan katil. Tak ada langsung posisi yang boleh diambil untuk sudut seperti dalam video itu.

Saya tak pasti sekiranya ada pihak yang ingin menjatuhkan saya atau apa. Selama tiga hari saya berdiam diri kerana tidak berani untuk keluarkan sebarang kenyataan yang dikhuatiri boleh mengeruhkan lagi keadaan.

Ditanya adakah kontroversi terbabit sengaja dibangkitkan sebagai gimik untuk mempromosikan single terbarunya berjudul Terlerai Sebuah Janji, Aiman dengan tegas berkata beliau tidak akan pernah memalukan diri sendiri demi publisiti murahan.

Terdahulu, Aiman juga memberitahu beliau tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang kepada pihak yang terus menyebar dan mengaut keuntungan menjual video panas tersebut. Apa yang berlaku diakui memberikan kesan terhadap diri Aiman dan mencalarkan imejnya.

Sumber Berita : Harian Metro

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

29 responses to Bentuk Badan Tidak Sama, Itu Bukan Saya – Aiman Tino Nafi Terlibat Dalam Video Panas

  1. peratijangantakperati says:

    Alahai…video kau kna interview kat bilik pun org dh tgk…

    mustahil bukan kau…

    yekeleh

    24

    0
    • Anonymous says:

      MASYALLAH ITU KAULAH DIK..TKKAN DIRI SENDIRI TK KENAL..JGN SALAHKAN PELANDUK..KESIAN PELANDUK..KALAULAH DIA BOLE BERKATA

      17

      1
    • minah jambu say says:

      minah jambu pon fikir cmgitu dh terang terang tu muka aiman tino bentok muka aiman tino camana pulak kate itu bukan kau tino ? eh eh eh kau ni ngaku je takde pe pe pon..cakap ‘ya itu saya aiman tino’ dh habis cerita kau tk bogel kan ?

      5

      1
      • Anonymous says:

        Eh bukan semalam ko ckp apasalahnya dia berbogel ke? Cepat kemain ko U- turn Minah Syabu kan?

        1

        0
        • minah jambu say NO to drugs says:

          ye la setelah teliti punye teliti punye teliti ana tengok memang aiman tino face lah tak boleh elak lah very sori lah..

          0

          0
    • Mama Anal says:

      Cuba kote besar… mesti awal2 ckp “no komen”. Ni kantoi halus je. Manja je. Puting akak lebih gah dik oii!

      1

      0
    • Mama Anak 6 says:

      Puting akak lebih panjang dari ko punya… next lah?!!

      3

      0
    • Pelik says:

      Setuju sis.. yg paling xleh hadam kalu bukan dia, knp mesti menggelupor buat laporan polis bagai? Lantak la. Hang peduli apa kalau tu bukan diri dan pisang hang? Sudahlah… baik aku cabut bulu ketiak drp layan cerita hang ni.

      2

      0
  2. spe2 jela! says:

    weh aiman. ko xrse ke muke dak laki dlm vdeo tu adalah muke ko. ko sendri wt perbuatan tu. dari segi bentuk tubuh s6 pack apenye kurus mcm ko. klu 6 pax mcm norman hakim tu aku pcye la tu bkn ko. aduhhh retis skng ni. bg statement dok pusing2 jerat diri

    20

    0
  3. df says:

    mengaku je laa mcm seung ri buat tu. byk nau k ona sana sini. then terus bersara dr dunia hiburan. sng cerita.

    14

    0
  4. snow says:

    hahahaha..lawak statement die..statement budak2 sgt..dah mmg btol tu kau lah..

    7

    0
  5. Anonymous says:

    Dlm masa 3 hari ko mikir,, ni aje ke jawapan nk yakinkan netizen?? Hehe akk tak percaya

    12

    0
  6. wekkkkkkk says:

    Cuaca panas, kt rmh org byk berbogel, last2 terakam sendiri..aduii., a/cond gas dh habis..

    2

    0
  7. Anonymous says:

    Kalau x nakal, bukan lelaki namanya..

    4

    0
  8. wekkkkkkk says:

    “Dunia Glamour yg diceburi Bukan Se Indah Yang Di Sangka”.

    4

    0
  9. nana says:

    aku rasa video tu bukan dia, tp mat sentul pelakon 50an..

    5

    1
  10. Pity says:

    Mengaku je lah.. Pastu habis crita..
    Crita budak ni bukannya syok pun..
    Tngok syafiq kyle…video nakal smpai nmpak kotek pun beri hit hit yg itu dia.
    Esok2 habis crita.. Krik krik..
    Tak lma lagi kuar drama popular dia tu

    0

    0
  11. abekropok says:

    1 perkara je aku nak bagitahu ‘NETIZEN TAK BODOH!’ dah terang2 tu ko man.. mengaku jela jangan nampakkn diri tu tak cerdik.. kalau kena kat artis korea ni sekejap je career akan jatuh.. bukan ko sorang je man buat benda tu.. org lain pun buat jugak cuma x kantoi je..

    4

    0
  12. bro cuba says:

    Dik.. Ni bukan cara utk ko bekap diri ko..statement ko kurang jelas.
    Meh abang ajar.. patutnya benda yang patut ko kaunter bukan 6 pax tu..
    tapi bebird ko.
    baru orang boleh percaya..

    7

    0
  13. faraj says:

    kalo awak pun org tetap muntah…eeee geli

    3

    0
  14. Anonymous says:

    Kalu bukan ko, knp kalut buat repot polis? Lantak la. Kat situ je dah cukup membuat diri ko terjerat!

    4

    0
  15. Lol says:

    Dasyat rakyat Msia sanggup dengki pd si Aiman ni bukan Justin Bierber. Aiman ni kan terkenal seantero dunia? Mestilah org dengki pd dia kan? Justin tu terkenal di Malaysia je. Sebab tu org x dengki. Hihiks

    5

    0
  16. whateverrr says:

    artis korea cool je mengaku salah & minta maaf pastu undur diri….artis malaysia buat perangai tah ape2 kemain rajin,bila kantoi menggelupor pulak sampai nak repot polis bagai…rubbish

    2

    0
  17. no name says:

    bilik penuh almari ngn katil plak dahh..

    1

    0