Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Belum Mahu Kahwin Selagi Impian Tidak Tercapai – Neelofa

Disebalik segala pencapaian yang beliau sudah kecapi sekarang sehingga menjadi idola ramai wanita diluar sana, tidak dinafikan masih ramai yang ingin tahu mengenai kisah peribadi selebriti popular Neelofa.

Advertisement

Ramai yang berkata, Neelofa sudah miliki segalanya tetapi kenapa beliau masih lagi tidak mahu kembali ke alam percintaan ataupun berkahwin. Apa sebenarnya yang Neelofa inginkan? Adakah beliau terlalu memilih?

Jelas Neelofa, kariernya yang semakin memuncak dengan jadual kerja yang padat membuatkan beliau masih belum bersedia untuk memikul tanggungjawab seorang isteri selain ada lagi impiannya yang belum tercapai.

Komitmen sebagai seorang ibu sangat tinggi dan belum sesuai untuk saya yang selalu terbang ke luar negara untuk bekerja. Buat masa ini, impian besar saya adalah untuk menyertai industri fesyen antarabangsa.

Selepas saya dapat capai impian tersebut, saya rasa barulah saya mampu bersedia untuk memikirkan tentang perkahwinan dan komitmen untuk berkeluarga. Bagi saya, bergelar isteri dan ibu ketika saya masih sibuk dan mahu melakukan pelbagai perkara untuk kerjaya dan perniagaan saya adalah satu perkara yang sangat mencabar.

Advertisement

Dalam isu percintaan dan perkahwinan memang tidak boleh terburu-buru kerana ia melibatkan masa depan. Tidak mengapalah, kami pasti ramai sahaja lelaki yang sanggup tunggu Neelofa kan? Heh.

Sumber Berita : Utusan Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

79 Comments

  1. Yekeni

    November 5, 2018 at 5:58 pm

    Ye ke bila impian dah tercapai? Ke blm ada orang terkaya nak?

    Ok so, bila impian dah tercapai, terus akan lebih sibuk untuk maintain impian tu kan. Takkan bila tercapai aje, terus boleh rilek kan? So bila dah masuk pasaran antarabangsa, takkan 1 kali aje kan? Every year kena ada new designs, preparations, etc. Akan lebih sibuk.

    So, ayat nak capai impian tu cuma alasan kan…. Haha

    • Anonymous

      November 5, 2018 at 8:28 pm

      Married women who are mothers and successful in their careers are more respected in our society.

  2. Wekkkkkkk

    November 5, 2018 at 4:55 pm

    ” Belum Mahu Kahwin Selagi Impian Belum Tercapai”.

    ..bila aku fikir2kn..persoalanya..” sudah ada pinangan di rejek ke kat Kelantan tu”.
    ..ye mgkn direjekan oleh kuarga sbb x menepati piwaian.
    ..biasanya statement tu adalah utk menolak pinangan.

  3. Anonymous

    November 5, 2018 at 4:48 pm

    fans fattzura dlm dok mengata lopak tapi sebenarnya impress dgn kejayaan lopak makin hari makin ke depan terbang guna enjin turbo kuasa seplohh hahaha. tp sebab benci buat2 kutuk cari salah jugak.
    u can’t deny it !! neelofa meemang hebatt :P

    • Anonymous

      November 5, 2018 at 5:03 pm

      Hebat di mata ko. Hebat lagi wanita mithali yg melahirkan anak normal yg byk dan berjaya mendapat jawatan tinggi dan anak2 jdi soleh dan solehah.
      Lopak x mgkn jdi mithali..sbb hanya kejayaan harta iaitu benda dan wang.
      Contoh waktu muda x menampakkn hajah..turban sana sini..maka sbb tu..tidak mgkn jdi bualan2 di mata masyarakt akan dtg.
      Resume yg tak mmberangsangkan.

    • Anonymous

      November 6, 2018 at 7:32 pm

      Dia blum lagi untuk tahap tu bingai..untuk level dia skrg mmg dia ckp bagus..ble besok dia dh berlahwin pun ak rsa dia akan bgus jgk..dia jenis yg ada target msa depan..ok la dr dh khwn pastu terkinja2x kat oversea ngan geng lgbt tngglkan suami kat mlysia ..hahaha sedih la ko nie..ble dah ada suami tp lagak mcm bujang tu bru bleh kata x sempurna…

    • Nad

      November 5, 2018 at 11:34 pm

      Aku fan Fazura. Tak mengata Lofa pon. Dan takdela impressed sangat. Biasa je. Baik aku impressed dgn Mizz Nina, Linda Sarsour, Dalia Mogahed. Banyak lagi icon muslimah yang wujud di dunia ni. So fans Lofa tak payah la berbangga diri sangat ye. There’s a bigger world out there that doesn’t revolve around your beloved “Darla”.

    • Anonymous

      November 6, 2018 at 7:35 pm

      Di dunia nie..ko nie skop malaysia pun ckp ..neelofa tu mmg bagus..bkn mcm retis ko tu..ke new york bkn psl keje..psl terkinja2x ngan geng lgbt..tudung pun pakai sk hati nk pakai..mk mntua smua bertudung labuh..menantu mcm apa je..pndai plak ttp komen ..takut kne hentam ke???kesian la ko fattah.ada bini yg x cukup2x nk BERSOSIAL!!!!dulu smpai skrg x da beza…

    • Anonymous

      November 6, 2018 at 7:40 pm

      Dr retis ko tu apa pun x da..geng lgbt je ak nmpk si fake tu..hidung fake..perangai fake..kaki sentap..off comment kat insta..takut kne kecam ke??hahahah..fake selamanya laaa

    • Anonymous

      November 6, 2018 at 7:43 pm

      X da retis lain ke yg ko nk sokong…haha sedihhh

  4. Anonymous

    November 5, 2018 at 4:40 pm

    Aku dulu masa umur 21 tahun cakap angkuh ” tak nak lah org selangor sbb aku pun selangor..asik tempat tu je sama di lalui..dh bosan”.
    Last2 x di sangka jodoh ku dgn org sabak bernam jugak. Rumah aku hanya 50km je dri rmh dia.
    Tak boleh ckp takburkan.

  5. Anonymous

    November 5, 2018 at 4:15 pm

    Yeay….finally ada jawapan yang mampu membuat peminatnya dan bukan peminatnya respect n nganga. Anyway, betul la tu. Semoga perancangan Allah. Dulu bukan main angkuhnya bagitau nak kawin before 30. La baru sedarkan duit tak boleh kontrol semuanya.
    To explore the international fashion industry do not mean that you have to succumb to the trend of the non muslim. Be an icon is a muslim. Not a muslim who wears like the nons. Good luck and Allah ease your journey. Make muslims proud!

Loading...
To Top