Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Belum Ada Kekasih, Harap Ada Sudi Terima Saya Seadanya – Fathia Latiff

Selepas beberapa tahun putus cinta dengan aktor popular, Fathia Latiff akui, sehingga hari ini beliau masih belum bertemu dengan lelaki yang sesuai dengan dirinya. Katanya lagi, beliau ingin berubah menjadi seorang yang lebih baik sebelum bergelar isteri.

Advertisement

Fathia harap orang ramai dapat mendoakan yang terbaik buatnya. Dipertemukan dengan lelaki yang boleh menerima beliau seadanya.

Buat masa sekarang ini, saya masih belum ada pasangan atau kekasih. Bukan tak bersedia tapi mahu jadikan diri yang terbaik dulu. Saya harap semua orang boleh doakan juga untuk saya. Harap-harap ada yang sudi menerima saya seadanya.

Tapi saya serahkan pada Allah. Kalau ada jodoh, Insya-Allah mesti ada. Mungkin buat masa ini, orang nak saya fokus pada kerjaya dulu.

Jodoh itu rahsia Allah SWT, pasti satu hari nanti Fathia akan dipertemukan dengan seorang lelaki yang terbaik buat dirinya. Kebahagiaan itu akan datang tetapi jangan mudah putus asa dan terus berdoa kepadaNya.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

15 Comments

  1. faraj

    April 9, 2019 at 1:02 pm

    Jgn ckp jer….kalo ader Mat Rempit EX5 yg sudi??? “NK KE BUAT KEKASIH?”

  2. Lavender

    April 9, 2019 at 12:06 pm

    Xpe setiap org akan ada ujian dan dugaan sama ada kita kuat atau x kuat nk lalui.. semoga apa yg dilalui Fathia buat Fathia lagi kuat , dekat dgn Allah .. lebih positif menghadapi hari2 mendatang. Semoga Fathia dikelilingi sahabat yg positif yg bila Fathia melihat dia membuat Fathia lagi dekat dgn Allah.. bykkan berdoa , jadikan Allah sumber kekuatan .. insyaAllah :)

  3. Tanyalaatok

    April 9, 2019 at 12:00 pm

    Tayang la tek lagi sekali. Confirm ramai nak. Nak rasa je la…nak simpan tu kalau dah barang lunyai siapa nak.

    • Anonymous

      April 9, 2019 at 12:21 pm

      cakap berpada2 saudara,jangan nanti yg dicaci dikeji menjadi yg awk kasihi.

  4. Anonymous

    April 9, 2019 at 11:03 am

    tpi..adakah ko menerima org tu seadanya..

  5. faraj

    April 9, 2019 at 11:00 am

    free nak lah…mungkin ikram boleh terima ko jenis kepala hotak sama. ajak lopak masuk geng ko skali kak ya. :)

    • anak makcik bawang

      April 9, 2019 at 11:09 am

      kau ni faraj busuk betullah. kita tak tahu apa yang derang lalui. manusia ni ada macam-macam perjalanan hidup dan ujian. aku ok je tengok dia macam sekarang. looks like dia dah berjaya lalui ujian dia.

      kau tu kalau pompuan ada laki – elok2 lah jaga laki kau.
      kau tu kalau lelaki ada wife – elok2 lah jaga wife kau
      kau tu kalau ada OTAK – elok-eloklah jaga otak kau kut jadi gila
      kau tu kalau ada faraj – baik kau buat pap smear sebab busuk longkang

    • Anonymous

      April 9, 2019 at 11:17 am

      faraj a.k.a melati pondan

    • Anonymous

      April 9, 2019 at 11:15 am

      Hati busuk.

    • Anonymous

      April 9, 2019 at 2:25 pm

      tetek busuk tayang …ko sokong pulak ye?

    • faraj

      April 9, 2019 at 2:25 pm

      hahahah…menanah dah geng lopak fans turban lilit spender. waakakakka.

Loading...
To Top