Written by Bella | June 18th, 2019

Kontroversi kes curang melibatkan chef selebriti, Chef Fikree Aznan dengan seorang wanita berstatu isteri orang pada bulan Ramadhan lalu cukup hangat diperkatakan. Chef Fikree dikatakan curang beberapa kali termasuk bersama seorang personaliti televisyen yang juga berstatus isteri orang.

Terbaru, menerusi media sosial seorang netizen mendedahkan ‘screenshot’ perbualan lucah antara seorang chef selebriti dan juga seorang pembaca berita wanita.

Beberapa foto wanita itu tanpa seurat benang juga turut dikongsikan dalam perbualan WhatsApp itu selepas diminta oleh chef selebriti berkenaan demi melempiaskan nafsunya.

Walaupun tidak menyebut sebarang nama, netizen mula membuat andaian ia berkaitan dengan kes curang Fikree. Pelbagai spekulasi liar timbul termasuk tuduhan mengatakan pendedahan itu mungkin ada kaitan dengan bekas isterinya, Sharifah Zuerihan.

Bagaimanapun, bekas isteri Fikree menafikan tuduhan tersebut dan mengatakan dia sudah ‘move on’.

Kes curang melibatkan personaliti TV dan selebriti tanah air sekarang semakin menjadi-jadi. Ada sahaja pendedahan hangat disebarkan.

Sumber Berita : Astro Gempak

40 responses to Bekas Isteri Chef Fikree Nafi Tuduhan Ada Kaitan Dengan Penyebaran Mesej Lucah

  1. Palir says:

    aku nak tengok gambar clear please. nak tengok susu dang kangkang dia

  2. haihh says:

    mcm2 sekarang ni..dengan bideo mentri..dengan text chef mcm tak hengat..haihhh..

    • kelantit says:

      sebenarnya handphone tidak selamat. icloud dan macam2 lagi. bila kita save kat gallery dia automatically tersimpan dalam cloud dan sebagainya. sebab tu banyak artis2 tersebar gambar lucah.. jika seseorang access icloud kamu, dia akan dapat access gambar2 dekat gallery kamu. maka berhati2 lah.. jangan sesekali merakam video lucah atau mengambar susu dan puki kerana itu sangat bahaya. sekian. terima kasih.

      • Anonymous says:

        HP YG PINTAR, MANUSIA TAK PINTAR..ITUPUN KO X FHM.

        • kelantit says:

          aku suspek kau ni si wek. kan kau tak senang duduk liat aku bahagia

        • wekkkkkkk says:

          bukti mana, liat..liat, ko org madura ka..palembang..bjr masin..bandung..bali..banda aceh..
          sampai tagline anonpun suspek aku????
          huh..

        • kelantit says:

          oi wekk, itu bukan bahasa indon. liat tu orang sabah pun pakai, sarawak pun pakai, brunei pun pakai. dasar!

        • wekkkkkkk says:

          liat tu apa?….
          contoh ayat:
          Semalam aku kejutkan awak dri tidur, sebab awak suruh kejutkan, berkali2 saya kejutkan, tapi tak mahu bangun-bangun, oleh kerana kamu ‘liat’ mahu bangun, maka aku simbahlah dengan air sejuk. Jadi kau jgn marahlah aku..

        • kelantit says:

          dah memang itu bahasa kami! kau dah kenapa? kau pura2 tak tahu atau memang tak tahu? dasar!

        • wekkkkkkk says:

          oleh itu, gunakanlah bahasa melayu, sbb dlm blog ni, Nara pun tulis bahasa melayu, bukan bahasa kelantan..sbb Nara org kelantankan. U sabah ke sarawak ke, tempias bahasa brunei ke, gunakanlah bahasa kebangsaan kita.
          Melayu ni byk ye bahasa..kalau nk pakai bahasa sendiri, gunakan je masa jumpa sedara di kpg2 kelahiran.

          Lainlah org kpg yg lupa asal usul keturunan, bahasa ibunda buat2 lupa bila balik kpg.
          Almaklumlah dh jdi org bandar, nyampah org mcm ni..berlagak lupakan bahasa ibunda.

  3. AKU says:

    KAT MANA NAK TENGOK YANG CLEAR. AKU YANG STRESS

  4. bong cit says:

    menjijikan tul binatang 2 ekor ni dh la tgh2 bln puasa…betina x padan dh berlaki perangai serupa pompuan lorong…masing2 x ingat tuhan..mesti ms tgh mesej tu dua2 bawah tgh merenyam berair

  5. Anonymous says:

    sila laa reveal isteri siapa tuh… rugi betul laki dia kawin dgn jalang

  6. faraj says:

    Maksiat2 sumbang mahram ni keje org PAS….seks memang mereka suka tk kira lah anak ker bapak ker mak ker bini org ker semua dia tibai…walkakakakakaaa

    • sos says:

      kelantan antara tinggi kes rogol.. jadi kt sekolah agama plak tu..
      & antara paling byk kes anak luar nikah… tiap tahun kalo festival mesti jadik… tuh 25dec krismas tak sambut pun bole ade kes 9 bulan kendian… tgk jer yer bulan ni june bulan raya kan… tunggu 9 bulan lagi feb tahun depan gerenti ade kes buang anak kt negeri yg minta digelar lindungan kaabah tuh… tak caya… sepital govt simpan jer rekod diorg ni IC kelantan..nk cover register alamat takwujud kt kl…

      • Anonymous says:

        ya la, betina jalang dengan chef gila seks tu agaknya mungkin orang kelantan. cuba kau cek profile mereka tu asal mana..

  7. unknown says:

    sempat lg wish selamat berbuka.. hadoi laaaa

  8. Miss farty says:

    Tolong la gam si chef ni. Aku x nk tgk muka die lg muncul kat.
    Dua makhluk ni patut bertaubat. Mesti skrg tgh takut ..text masing2 eh mcmne boleh terswbar ni

    To perempuan: kau ni memalukan. Nusyuz. Ko x pk family ko..ko duk pikir nk sedap berair ngan mamat ni je. Suami ko akn kecewa kot.. Ank ko tu klau dh pandai google skandal mak die ngan jantan lain. Die tentu benci ko
    To lelaki: duk merenyam ngan bini org. Jantan x guna. Jantan lorong.

    Please la stesen tv or syarikat pemakanan jgn ambik die sbg duta. Gam saja die ni. Ntah2 ayam golek pon ko boleh bayangkn perempuan Bo***.. Geli kot .

    Taubat ya

  9. Anonymous says:

    soalnya ? yg perempuan bin org tu SAPA?

  10. Watever says:

    Masalah nye si laki y bininye curang ni tk de kluar pape statement ke..asyik bini si chef ni je y bising sana sini..

  11. waduh2 says:

    hhhaah weh malu r.. tesebar da gambo tetek n puki.. weh malu r kwn2 kje dpt tgk. mlainkn ko brenti keje dok umh. jiran plk eh pndang ko smcm. aduhhh

  12. mls nak piki says:

    laki aku da byk kali kantoi sex text dgn ramai perempuan.. samer mcm kes nih.. sebijik..masing2 siap anta pic tunjuk private part masing2.. nak muntah tgk.. masa mula2 kantoi minta maaf beria..pastu buat lagi.. aku da malas nak layan dah..baik aku jaga anak2 & kerja jer.. . dah pernah mengadu dgn parents diapun.. siap aku tunjukan semua message tu..

  13. Anonymousjugak says:

    Abih puasa??? Lahanat!!!

  14. Boleh tak says:

    Aku betul nak gitau …tak nak gambar lucah pompuan n or gambar lucah mana mana jantan …..
    Tapi teringin sgt nak tengok gambar lucah yg clear punya kepunyaan Cik Nursajatdiah .
    Aka kak Sajat aka nur sajat aka sajat aka Muhammad Sajat .

  15. Anonymous says:

    Aku kenal siapa bini org yg tayang tetek tu. laki dia mmg dayus.

  16. Anonymous says:

    Mscam mane org tau itu chef fikree punye wasap? Die tulih kat mane wei..
    Aku tk berani nk kutuk lebey2 tkut jtuh fitnah…

  17. Mas says:

    tETEK PEMBACA BERITU TU KER NI…

  18. Bapak says:

    Min ni agak2 la.letak gambar ss macmni.ank dara aku pun dok akses.budak skola kot min.kang report page ni.agak2 la min.berita2 cmni mmg tarik phatian remaja.sbbkn page camni la ramai bohsia bohjan

Leave a Reply to Anonymous Cancel reply