Written by Bella | November 28th, 2018

Untuk satu ketika, penampilan Iqram Dinzly yang lebih ‘fresh’ membuatkan netizen mempercayai beliau sudah kembali stabil emosinya dan tidak akan membuat sebarang perkara aneh lagi.

Namun, tiada siapa mampu menjangka perbuatan mahupun memahami hati orang lain.  Baru-baru ini, Iqram sekali lagi menimbulkan kontroversi dan persoalan apabila membawa seikat pisang ketika menziarahi kubur arwah bapanya di Ipoh, Perak.

Meratap penuh kesedihan di kubur tersebut  sambil membuka lagu berunsur ketuhanan dan kemudiannya dilihat sempat untuk memakan pisang yang dibawanya, rata-rata netizen yang menonton IG Live Iqram agak tidak senang dengan perlakuannya itu.

Susulan itu, Iqram tampil memuat naik satu kenyataan berhubungan tindakannya itu.

Apa sebenarnya yang dihadapi dan terbuku di dalam hati Iqram kita semua tidak tahu dan agak tidak adil untuk terus menghukumnya. Doakan yang baik-baik sahaja buat dirinnya semoga tabah menghadapi apa pun dugaan.

Sumber Berita : Media Hiburan

18 responses to Bawa Pisang Dan Pasang Lagu Di Kubur, Kelakuan Aneh Iqram Dinzly Timbulkan Persoalan

  1. faraj says:

    Dia Rinda Bapak dia tu….lantak lah…..sepatutnya Nabil tu…

    2

    1
  2. liz says:

    tanak org ngata pbuatan sasau ko…tak yah share kat media social. seriously I think u need help. pegi la jumpa pakar sakit jiwa. talk to them. Insya Allah can overcome whatever yg sedang ko kusutkan

    37

    0
  3. Tk says:

    Dinzly, banyakkan berdoa pd Allah SWT mohon petunjuk. Take good care urself

    2

    0
  4. Anonymous says:

    Baru beli, mkn sebiji dua, lepas tu letak jap atas pusara, ini x menjadi hal. Apa bedosa ke, saya x tahu nih..tolong terangkan..

    4

    1
  5. anonymous says:

    laaaaa yarrrrabbbiii ingatkan dah mampuih gay giler ni

    6

    2
  6. damai says:

    kalau x nak org kecam, knp kau g upload kat media social, mmg betul lah IG kau punya, tujuan kau sebenar apa, kau sengajakan org kecam so konon pahala kau dapat dari org2 yg kecam kau. meratap sedih satu hal, duduk atas kuburan satu hal, makan di kuburan satu hal, baik kau belajar cara menziarah kuburan dlm konteks Islam, x nak cakap banyak, kalau betul kau sedih dan syg akan almarhum ayah dan juga syg ibu anda yg masih hidup skg, kau x akan buat perkara2 yg pelik2. Ada juga artis yg sudah hijrah kearah kebaikan tapi x adalah pelik perangai mrk mcm kau nie

    27

    0
  7. Adudu says:

    Kesian tengok dia. Dulu zaman berlakon best gak.

    6

    0
  8. cap rice says:

    nak buat mcmana..ni jer cara yg bole buat dia dpt perhatian..

    6

    1
  9. wani_ta says:

    u need help bro…

    2

    0
  10. Hidup manusia berliku2 says:

    Korang yg kutuk2 ni esok2 jatuh ke muka balik ludah korang. Kita tak pernah duk serumah makan semeja dgn dia jadi jangan terus mulut longkang. Aku tak pernah pernah suka zamani slam dari mula dia muncul sbb ingat dia rosak. Tp lepas tengok kenapa orang jujur suka dia, tengok pulak perangai kata2 dia, now mulut aku diam padu. Rupanya dia orang baik2. Aku yang jahat sebab tu tak ramai peminat mcm dia. “Yang buruk jgn terus dibuang”..disebalik tu ada permata.

    3

    1
  11. bowdowh says:

    are you okay, dude?

    0

    0
  12. bowdowh says:

    are you okay, dude?

    0

    0
  13. May says:

    Iqram ni nmpk sgt celaru, kacau jiwa dia ni…tgk pd sudut pandang mata dia, jgn sampai dia depression.. bykkn bergaul dgn teman yg baik2 biar tak sunyi n ada sokongan…

    3

    0
  14. Hmmmm! says:

    I can sense he’s not so right, attention seeker. Why must you share it? Guess no better things to do.

    2

    1
  15. nana says:

    rasanya dia perlukan perhatian..ustaz2 mana

    0

    1
  16. prihatin says:

    aku rs ko ni gay. ko akan tenang kalau ko accept diri ko yg sebenarnya. aku harap ko baca ni.

    0

    0

Leave a Comment

Optional