Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Awal Ashaari Gantikan Dira Sebagai Pengacara Tetap Melodi

Memang rezeki orang baru berkahwin. Sebentar tadi portal GUA telah mengesahkan yang Awal Ashaari telah dipilih sebagai pengacara tetap Melodi mengantikan Dira Abu Zahar. Sebelum ini, Awal seringkali mengacarakan Melodi sebagai pengacara jemputan. Tahniah kepada Awal atas berita gembira ini.

awal pengacara melodi

Advertisement

Sementara itu Dira pula mengambil keputusan untuk mengundur diri daripada Melodi untuk menumpukan perhatian kepada pelajaran dan juga perniagaannya. Semoga dengan perlantikan Awal ini, rating Melodi akan meningkat. Abang Nara tengok Awal pun memang ada chemistry dengan Zizan. Apa kata anda?

P.S: Menangi tiket Piranha 3D dengan hanya memberi cadangan selebriti mana yang harus Abang Nara tulis di sini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

93 Comments

  1. Anonymous

    May 22, 2012 at 9:38 am

    ok la awal… aritu tgk die gan zizan mmg ada chemistry…. best per… tp btol la melodi skang suka lagakan org, kekadang bosan tgk….

  2. kiah tonggek

    May 22, 2012 at 8:45 am

    awal dah sesuai lah sbb before nie pun die ada rancangan sendiri. Drp amek fara fauzana muka pondan tue tak sesuai, si ogy yang menggelitis tue lagi lah aku sakit hati nak nengok…geli mak noks ! Rezeki awal lettew lepas kawen….aku suka awal, kalau kome tak suka boleh mati! Zzzz…..

  3. nor

    May 22, 2012 at 8:08 am

    tahniah awal, awal mmg berbakat sebagai pengacara…sentiasa ceria..komitment juga sgt baik. all the best

  4. sapa2

    May 22, 2012 at 7:53 am

    kalau zizan n dira yg mengacara,aku jarang2 tgk2..ni kalau awal ada..confirm aku tak tgk terus melodi…

  5. meeradriana

    May 21, 2012 at 11:11 pm

    x tahan gelak tgk aflin mggu lepas..hahaha

    • Anonymous

      May 22, 2012 at 11:53 am

      aku lagi x tahan dgn komen kau yg mcm bagus tapi poyo.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama