“Anak Kau Tu Salah!” – Mengadu Adik Ipar Masam Muka Sebab Cawan Pecah, Wanita Dikecam Balik Dengan Netizen

Kehidupan

“Anak Kau Tu Salah!” – Mengadu Adik Ipar Masam Muka Sebab Cawan Pecah, Wanita Dikecam Balik Dengan Netizen

Baru-baru ini, tular satu ciapan di Twitter mengenai seorang wanita meluahkan rasa terkilan terhadap adik ipar kerana bermasam muka ketika dia dan keluarga mengunjungi rumahnya.

Difahamkan adik ipar wanita itu bermasam muka kerana anak wanita terbabit secara tidak sengaja telah merosakkan barang berharga di dalam rumahnya.

Advertisement

Tak boleh brain aku, adik ipar tarik muka sebab anak aku terpecahkan gelas dia.

Biarpun mempertikai tindakan adik iparnya itu, wanita terbabit sedar akan kesilapan diri dan akan membayar ganti rugi, namun dia mendakwa adik ipar mengambil kesempatan dengan caj bayaran lebih mahal.

Individu yang berkongsikan semula tangkap layar luahan perasaan itu turut berkongsikan pautan laman e-dagang yang memaparkan harga sebenar set cawan yang dipecahkan oleh anak wanita terbabit.

komen netizen

komen netizen

komen netize

Setelah mengetahui harga sebenar set cawan tersebut, rata-rata netizen mengecam semula wanita berkenaan dan mendakwa wanita tersebut sepatutnya mengawal anaknya agar tidak merosakkan harta benda orang lain.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending pada pautan di bawah.

2 bulan lalu

"Competition Jadi Rosak.." - Ikut Menari Atas Pentas, Netizen Dakwa Kak Lina 'Kacau' Jaclyn Victor

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Twitter

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

2 Comments

  1. Aku

    October 4, 2022 at 12:10 am

    Alahai kita org besar pun kadang2 terpecahkan cawan waktu basuh..kalau tgk gambar tu mmg nampak mcm bukan disengajakan..kalau budak main2 mesti dh hancur lebur..tgklah kanak2 dgn rasa lembut hati, jgnlah terlalu menghukum..xelok kasar2, rilek2 je sudah

  2. anonymous

    October 3, 2022 at 9:38 pm

    tu la pasal kau tak reti ajar anak beranak je pandai .kau tengok tangkai cawan tu pun dah tahu bukan calang2 memang patut la dia buat muka munkin dia work hard kumpul duit beli cawan tuh kau penyegan tak reti pegi dapur amik sendiri,malas bergerak suruh anak kau amik haa dah pecah kau viral pulak kat medsos bodoh la kau salah kau bayar la haaa tak mampu kan kan kan

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...