Written by AbangNara | August 20th, 2014

Terkejut Abang Nara membaca ruangan Mizz Lahar di suratkhabar Kosmo hari ini. Mana tidaknya, Ammar Alfian yang penuh dengan kontroversi satu ketika dahulu dikatakan telah merakam aksi lucah bersama seorang pelakon lain dan berkongsi video tersebut di Instagramnya. Walaupun hanya 15 saat, aksi yang ditunjukkan memang jelas dan akan membuatkan si penonton mengeleng-gelengkan kepala.

ammar alfian

Mungkinkah rakaman video tersebut hanya salah satu babak lakonan Ammar Alfian? Atau ia adalah satu cara untuk Ammar meraih semula publisiti selepas sepi daripada dunia hiburan? Mungkin Ammar sengaja mahu mencipta kontroversi agar namanya disebut kembali. Entahlah. Hanya Ammar yang tahu. Harap-harap ia hanya babak drama/filem lakonan Ammar. Kalau ia realiti, Abang Nara hanya mampu geleng kepala.

P.S: Harga, spefisikasi dan pilihan varian Perodua Axia

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

34 responses to Ammar Alfian Rakam Aksi Lucah Di Instagram?

  1. Thenijanija says:

    mamat mana plak ni??

    0

    0
  2. Anonymous says:

    Bangla mana plak ni??

    0

    0
  3. Rasanya says:

    Ex bini samsul yusuf rasanya..

    0

    0
  4. lalala says:

    Nasib laa puteri sarah kahwin dengan shamsul…semoga bahagia

    0

    0
  5. Hanez Suraya says:

    Taste kat Amar ni. Sexy and daring. Yummeh… (sambil menjilat air liur yang menitik)

    0

    0
    • MIRA EDORA says:

      aduhai kalau ko test kat Zull Ariffin
      tu logik jugak
      ni mamat macam bangla ko taste ewww
      bangla tebar roti canai kt tmpat aku selalu
      lepak lagi hensem dari dia ni

      0

      0
  6. nak tgkkkkk says:

    weiiii…apa nama intagram dia…nak tgk…huhuuhuh

    0

    0
  7. aku janda 89 says:

    i mampu mengucap panjang je…..memalukan agama la hamba Allah ni….mohon digam terus…tapiiiii sahih ke news ni??

    0

    0
  8. zuanzuan says:

    kat insta selalu tunjuk badan tak pakai baju sambil “TUTT-tutt” sedang mengeras dan terjojol, tak senonoh betol. Kalau nak berkongsi, kongsi lah tips diet ke? workout routine ke?…artis nie sgt2 lucah…3gp ….mohon siapa rakan artis yang rapat dgn dia tlg beri nasihat.

    0

    0
  9. Anonymous says:

    dye nie plakon sendu sendan je kot…. ex putri sarah. kn ke dye pnh story y da rosakkn si sarah b4 kwen ngn samsul. giler s*** aper

    0

    0
  10. mummyammar says:

    Erm,, byk sgt dgr cite pasal die ni.. knp la buruk sgt perangai.. nama AMMAR tu bermaksud Ammar/Ammaar
    – yang memakmurkan; yang kuat iman; yang lemah lembut percakapan…
    Disebabkan maksud ini la aku letak name ni utk baby aku…tp bila bace cerita2 die ni, mengucap sekejap..perangai x seindah nama… Harap2 anak aku jadi anak yg soleh..

    0

    0
  11. Detactive Conan says:

    Ammar..apa kata ko ayat si hanez suraya tu..baru ngam..dua2 tengah gersang…hehehehe..sama2 gatal lg..

    0

    0
  12. pikapika pong pong says:

    bosan lah kaw!

    0

    0
  13. kiah hot.. says:

    si ammar ni udah2 ler..dulu ex dye si puteri sarah tu nak berubah pun dye kondem..sebar cite bukan2…tokleh terima hakikat da kena dump…at least puteri sarah tu dah berubah..ko nie bila nak berubah..kalau gugel nama ko nie penuh ngan gambar tak senonoh jek..life is short enough to make those ugly mistake bro…semoga ko cepat berubah…jgn terlalu leka…

    0

    0
  14. Anonymous says:

    apa nama insta dia?

    0

    0
  15. LomaPrieta says:

    instagram dia : @ammaralfianaziz

    0

    0
  16. anon says:

    Tunjuklah sex tape kamu dgn sarah, ammar ….kita org nak tengok. Padan muka syamsul dpt kelapa yg dah ditebuk…

    0

    0
    • anti anon says:

      nie lagi satu mangkuk..cuba jgn singkap kisah buruk orang…yang dah lepas tu biar la lepas..kelapa da kena tebuk ke ape ke,diorang da bahagia pun..nak sangat ke ikut ammar tu terjah neraka?hang sakit hati sangat tengok orang bahagia ke?sarah tu walaupun dah ditebuk,ada yang sudi nak amik jd bini,orang baik2 lagi yang amik dye..ammar nie macam mane? layak tak nak jadi imam?ke sebok lagi nak rosakkan anak dara orang pastu tokleh terima hakikat kena dump?hajat hati nak jadi playboy tp tk kesampaian..ammar tu satu hal..hang nie pun satu hal…buat kisah sendiri la bro…jgn sebok kisah orang…

      0

      0
  17. maria says:

    video tu tipu…ade orang nak kenakan dia la….sebab sekarang dia diam semua nak hentam benda buruk je..kalau betol ade video tu mane nyer??? sorry to say la sbb i follow die kat instagram dan tgk takde pon video yang dikatakan lucah tu….korang yang kutuk dan hina ammar ni tanpa asal usul dapat dosa die senang2 dapat pahala..korang tue bilelah nak berubah dari cyber bullying…..korang hentam2 ni macamla si ammar tue tgk ape komen2 korang….

    0

    0
  18. tylo says:

    ni kan kawan si sharnaazahmad…suh lah dia tegur kawan dia tgk ada brani tak…???
    nak tunjuk hero tegur azwan boleh…ni lagi membe kan try tegur depan2 kat ig…wa nak tgk taiko!

    0

    0
  19. komunis hensem says:

    Mamat ni junior uitm aku dlu. Nama gelaran Perbo. Singkatan dri Perangai mcm Jubo. Kat uitm dlu kantoi rembat Laptop member sendiri pastu hadiahkan kat awek . Dulu kna gertak skit dh nangis.. pernah kna penampar kat member aku. Huhu. Skrg dh jadi retis plak. Body dh sado. Rasa diri dh best la kot. Wahahah…

    0

    0