Written by Bella | January 18th, 2018

Tidak lama lagi acara muzik Anugerah Juara Lagu yang dinantikan oleh rakyat Malaysia setiap tahun bakal tiba. Untuk menghangatkan lagi malam tersebut, Aliff Satar dan Sherry Al – Hadad telah dipilih sebagai hos AJL ke 32.

Walaupun pernah berganding bersama sebagai pengacara Konsert Rocknova tahun lalu, Aliff dan Sherry bagaimanapun pertama kali diberi peluang untuk mengacarakan Anugerah Juara Lagu bersama.  Tentunya mereka merasa cukup teruja dan berjanji akan memberikan yang terbaik untuk menghiburkan penonton.

Sebenarnya saya berasa bertuah kerana dipilih sebagai pengacara AJL32. Banyak kejutan bakal kami persembahkan nanti.

Sebanyak 12 lagu yang akan bertanding pada malam AJL 32. Bertemakan Fesyen dan Muzik, AJL 32 bakal bersiaran secara langsung dari Axiata Arena, Bukit Jalil pada 11 Februari ini.

Sumber Berita : Harian Metro

Kredit Foto : Instagram TV3 Malaysia

24 responses to Aliff Satar Dan Sherry Al-Hadad Hos AJL 32

  1. adelia says:

    tahniah tapi tolong jangan buat lawak2 bodoh & sindir2.

    10

    0
  2. cumi cumi says:

    saya suka cara alif satar mengacara, huhu

    25

    0
  3. neddy blossom says:

    Okayla gandingan sherry & aliff.
    Apa pun, dh lama kot aku x layan AJL.
    Tggu lepas acara tu je komen dr netizen or abg nara up cite ni hahahaha

    5

    1
  4. Anonymous says:

    suka aliff satar mengacara… harap2 sume di permudah kan.. ganding dgn sherry ni aliff kene jd org masuk air skit baru nmpk ngam…

    13

    0
  5. Anonymous says:

    aliff satar mmg pilihan yang tepat oleh tv3….

    5

    0
  6. Podah says:

    Hefny arang mane hefny?

    0

    1
  7. Gorges says:

    Best nya Nabil dan Jihan bingit tak terpilih. Tak ada lawak bodoh dan bingit2. Sherry kna sesuaikn diri dg Aliff seorang pengacara yg bagus. Pakaian Sherry kna fesyen dan warna yg sesuai supaya tak nmpak rendang sangat

    3

    0
  8. nok gebuzzz says:

    sbb nabil,jihan,lofa,mira filzah,janna n sape lagi..mmg x sesuai jd hos AJL…congratz tv3 sbb buat pilihan yg btol…even masa muzik2 pon sherry n hefny pon ok…serasi jer gandingan dyorg…harap2 mereka x mengecewakan…

    7

    0
  9. Damia says:

    Sape tau TV9 ada siarkan secara live gak ke? Rumah x dpt chnl TV2, TV3, Astro106, 707, 391. Kkonon apartment ni guna centralised satelite..tapi hampeh!! Klau TV9 x de final AJL..kena check-in hotel la jwbnya. Tolongggggg….

    0

    0
  10. Anonymous says:

    ha nampak x kalau pengacara tu berwibawa n beretika sure tak kena kecam.. kadang2 stesen tv kena amek pendapat netizen2 sbb kamilah yg tgk tv bg rating show tu naik ada paham??

    2

    0
  11. damai says:

    Aliff so far menjadi hos nampak bijak dia dan x merapu sembarangan. Hope kerjasama Aliff dan Sherry akan memeriahkan lagi AJL 32. Dan juga harap Aliff tetap bersih dari segala gossip2, so far he x ada gossip since he join industry.

    Semoga AJL 32 akan bangkit kembali seperti AJL sebelum2 nya seperti Era Dato CT, Aisyah, Fauziah Latiff, Spider tahun 90an

    4

    0
  12. Anonymous says:

    Bagus..i suke Sherry. Aliff pun ok…takde gossip merepek!

    2

    0
  13. Jawapan Bocor says:

    Jampi akan menang lagu terbaik. Tungguuu..

    1

    1
  14. Gorges says:

    4.47. Klu kontrak dg Astro pun tak kan la asyik adyik muka tu jer. gegar dg Jihan, Jepun ntah berapa musim (Spring Summer Fall??) dg Jihan, Dtk Dtn masak makan dg Jihan, pastu realiti program Jihan preggy. Pastu Mummy Jihan. Lepas ni baby Jihan???. Pastu ntah apa lagi. Boring la.

    3

    0
    • Anonymous says:

      Dek Gorges gi buat kain rentang n gantung depan ofis Astro tulis ‘kami xmau Jihan’ ala2 protes gitu sbb nye kita bayar tpi yg dpt tgk muka jihan,nabil,lofa bosan nau

      3

      0
  15. Gorges says:

    8.30. Kak Jihan ooops pro Jihan …. Makacih for your kind understanding. Tak payah kain rentang. Orang Astro yang baca ni dah paham kemuakan penonton. No offence ya!

    2

    0
  16. damai says:

    lagu sape menang aku tak heran jgn lagu Amboi menang sudah, kalau lagu itu menang mmg Amboi nak kena boycott AJL dah

    0

    0
  17. melati says:

    Takder HOS pun takper , siapa yg tgk AJL lagi..?? Mokcik2 pun kalau dgr jer TV3suku trus nyampah…wakkakakaakaa

    0

    0