Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Aku Terima Nikahnya, Gandingan Hebat Adi Putra Dan Nora Danish

Gandingan hebat Adi Putra dan Nora Danish di dalam filem Aku Terima Nikahnya membuatkan ramai orang tidak sabar menanti tayangan filem ini. Bakal ditayangkan pada 11 Oktober ini, kemesraan Nora Danish dan Adi Putra di dalam filem pernah menimbulkan kontroversi yang sangat hangat.

aku terima nikahnya

Advertisement

Filem Aku Terima Nikahnya mencerita tentang pergolakan rumahtangga Johan (Adi Putra) dan Arlisa (Nora Danish) selepas Johan mengalami kemalangan jalan raya. Adakah rumahtangga yang dibina akan kekal bahagia atau hancur akibat tragedi ini? Abang Nara tengok trailer pun dah terasa keromantikan filem ini.

Pastikan anda membawa tisu yang banyak untuk mengelap air mata yang bakal tumpah. Kalau anda ingin memenangi tiket percuma menonton filem Aku Terima Nikahnya ini, Metrowealth ada membuat satu pertandingan yang amat mudah. Boleh baca cara-cara menyertainya di laman web MIG Online.

aku terima nikahnya

Pastikan anda kosongkan tarikh 11 Oktober untuk menonton filem romantik lakonan Adi Putra dan Nora Danish ini. Gyeah ~~~~

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

244 Comments

  1. pakai bju mcm xpakai baju

    October 8, 2012 at 1:17 pm

    zed zaidi mna????law x bkn main lncang lagi mulut dia..puji diri je lebih, law nk buktikan diri tu bagus jd president bagai, buka la isu adegan2 peluk raba dlm filem ni..haish..bla org tgk cita omputih ckp xsupport industri filem..omputeh dh taw dh dorg bkn islam..ni hok islam buat xserupa islam ape ke hey?

  2. secara jujur

    October 7, 2012 at 11:11 pm

    untuk orang kampong

  3. azlan

    October 7, 2012 at 10:30 pm

    macam cerita JUJUR AKU DAYUS (TV3)

    • Terra Nova

      October 8, 2012 at 2:07 pm

      Itu lah drama yang paling bodoh pernah ku tonton…. mana ada lelaki yang bole diam dan baik mcm tu…. Dalam hayalan aje… Azlan keep on dream dream and dream…..

  4. hmmmmmm

    October 7, 2012 at 9:40 am

    filem ni mcm tiru cte filipina yg tajuk one true love (http://en.wikipedia.org/wiki/One_True_Love)…mebi jln cter sme..cter suami ilang ingatan..

    ase nk tgk cter ni wpon aku amatlah getik dgn ND n AP…dua2 ekor ni jgn blakon sgtla xde pape..padahal ko mang tergila2 kn ND kann AP sengal kayu gler nk jd pnduduk ttp sbb tu ko xcerai ngn wife ko kan…puiiiiii

    • Oppa

      October 9, 2012 at 10:45 pm

      Betul ke adi n nora ade perasaan… CINTA… Tp aku dpt rasakan la..
      Aida pliss ko bg adi kawin ngan nora… Aku doakan adi kawin ngan nora Amin…

  5. hmm

    October 7, 2012 at 8:52 am

    Wah, banyak nyer komen.. hik.. aku just dislike dgn pengarah dan penulis skrip yg masih berfikiran sempit dgn menganggap scene bersentuh2han tu terlalu perlu utk mengangkat sesebuah hasil seni.

    Dan aku jugak berharap citer melayu akan beralih ke arah yang lebih educated, bukan cinta semata2. Ini tak kira citer pasal doktor ke, lawyer ke.. semua last sekali cintan cintun, doktor nya sekadar tunjuk masuk keluar bilik bedah bagai, bukan tunjuk skill pun. Pasal rempit dan gangster rajin org kita buat research utk buat filem, tp buat research utk filem2 yg lebih mendidik idak le pulak rajinnya…

    Pendapat aku jer…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama