Ahli Politik Ajak Zarina Anjoulie & Fathia Latiff ‘Check In’ Hotel?

Hiburan

Ahli Politik Ajak Zarina Anjoulie & Fathia Latiff ‘Check In’ Hotel?

Pelakon Zarina Anjoulie seperti yang anda semua ketahui memang seorang yang suka berterus-terang dan lantang bersuara. Apa yang dikatakan agak pedas tetapi pendapatnya yang jujur sering mendapat perhatian ramai.

Advertisement

Terbaru, Zarina mendedahkan ada seorang ahli politik sering mengganggunya dan lebih mengejutkan berani mengajaknya dan Fathia ke hotel untuk melakukan kegiatan sumbang (seks).

Ahli politik tersebut yang berstatus suami orang juga sudah menempah bilik hotel yang agak mahal bernilai RM600. Zarina memuat naik semua bukti kerana tidak mahu orang menuduhnya menipu ataupun ada pihak yang mengambil kesempatan memutarbelitkan kenyataannya.

Zarina turut menyatakan lelaki itu adalah ‘orang-orang Tun’ yang baru dapat duit dan mula lupa diri. Sepatutnya lelaki berkenaan membantu menaikkan lagi taraf negara seperti yang dan tidak seharusnya terlibat dengan  skandal wang serta wanita.

Pertama kami ingin tabik dengan Zarina yang tidak mudah diperdaya dan masuk ke dalam pelukan buaya darat itu. Kedua, apa yang dilakukan oleh Zarina ini sangat bijak sebenarnya dan dapat memberikan amaran kepada ramai lagi gadis diluar sana. Kepada ahli politik yang dimaksudkan, tolong jangan mudah lupa diri dan fokus untuk majukan negara ya.

Sumber Berita : Forum CARI

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

49 Comments

  1. Anonymous

    July 18, 2018 at 11:39 am

    mesti ker sebut org2 Tun.. nak buruk kan Tun sekali ker tu… org politik ni tak kira parti mane mesti ade yg perangai sama… ini perangai bukan salah parti org itu ini… kisah geng najib pun ade kurang.. yg jibby punye dah kene letup… statment tulis org politik sudeh apedaaa mabuk ketum ker dia ni… budget2 bagus tp masih nmpk bodoh nyer di situ..
    dah tak puas hati payment sama rege hotel… dan2 upload status tak ingin laki org… selama ni hidup elok jer mane dtg duit.. berlakon pun dah sendu..

    • Anonymous

      July 18, 2018 at 12:25 pm

      dah lah kisah silam serupa pela*ur. tak malu betul petik nama tun.

    • bukanizreenyangpastinya

      July 20, 2018 at 3:30 pm

      anju tu dah kalut kalut mention pasal ‘orang tun’ apa semua siap upload gambar hari tu bila dah viral terus delete lepastu siap buat statement yang dia tak ada pun sebut ahli politik yang menggatal tu orang ph. siap cakap jangan twist statement dia lah apalah. terang-terangan kau cakap ‘orang tun’ lepastu kau sendiri yang twist cerita kau. takut ke tuuuu

  2. Anonymous

    July 18, 2018 at 10:15 am

    tak sekarang ni sape ahli politik tu sebenarnya ?

  3. Ros

    July 18, 2018 at 9:51 am

    Apa yang nak dihairankan. Lelaki ni terutamanya yang berpangkat besar kat depan je nampak professional la lebai la, tapi semuanya bernafsu syaitan. Itu pasal la mak2 datin semua makan pil anti depressant jadi pelanggan tetap pakar psikiatri kat KPJ Damansara tu. Realiti orang berduit. Tapi pasal aku bukan retis jadi aku x upload la conversation. Well, awat blurkan muka-tunjuk ajer, baru jadi sinetron.

    • Anonymous

      July 18, 2018 at 10:29 am

      kan..kalau berani tunjuk la muka tu. come on anju.

  4. melati

    July 18, 2018 at 9:26 am

    Semua Retis2 yg Bergambo buat Memek muka , telah terima Bala dr Allah , Rezeki mereka Ketat ….tgk Samzy & Wife dia pasal suka bergambor pastu buat Memek muka last2 takder kojer..!!!wakakakakakakaaaa..!!! org2 yg suka buat Memek muka ni dia kieliru sebab Mak mereka tidor gan byk Jantan , sebab tu dia Malu bila bergambor..!!!tu yg muka Memek tu tgk Pikir mana satu Bapak dia…!! lagi satu suka Fitnah…org yg suka buat Memek muka ni..!!!

    • melati

      July 18, 2018 at 3:20 pm

      Btol lah yg buat Memek Muka tu Kaki Fitnah ..!!!

  5. Anonymous

    July 18, 2018 at 9:23 am

    Tpi aku tengok mcm ada txt yg x dia tunjuk semua..hmm kau pun bukan baik sangat zArina.

Loading...