Written by AbangNara | December 27th, 2013

Seronoknya melihat kemesraan dan keromantikan pasangan suami isteri, Siti Nurhaliza dan Datuk K. Walaupun sudah lama berkahwin, masih nampak seperti pengantin baru. Inilah yang kita mahukan. Sememangnya bercuti bersama keluarga akan dapat mengeratkan lagi hubungan silaturahim sesama kita.

siti dan datuk k cuti phuket

Percutian Datuk Siti ke Phuket ini turut ditemani oleh anak-anak tirinya. Seronok Abang Nara melihat aksi mereka bermain jet ski. Nampak macam profesional. Abang Nara bab-bab air ini cuak sikit kerana pernah melalui pengalaman lemas satu ketika dahulu. Hehehe.

siti dan datuk k cuti phuket

Semoga percutian keluarga Datuk Siti dan Datuk K ini meninggalkan memori indah buat mereka semua. Lagi beberapa keping gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.
doublestemcellP.S: Double Stemcell adalah satu produk yang sedang hangat di pasaran. Salah seorang penggunanya tak lain tak bukan ialah Datin Umie Aida. Patutlah nampak cantik berseri-seri je. Produknya memang berkualiti, harga berpatutan dan jenama yang semakin dipercayai ramai. Layari Facebook DoubleStemCell untuk mengetahui informasi lanjut mengenai produk yang awesome ini.

siti dan datuk k cuti phuket
siti dan datuk k cuti phuket
siti dan datuk k cuti phuket
siti dan datuk k cuti phuket
siti dan datuk k cuti phuket
siti dan datuk k cuti phuket
siti dan datuk k cuti phuket

81 responses to (9 GAMBAR)Siti Nurhaliza, Datuk K & Keluarga Bercuti Di Phuket

  1. enter says:

    kalau banyak duit mcm ni la… :( best sgguh kehidupan.. :( lgi …

    • kikilala says:

      bercuti gaya org mewah beginilah
      dgn yatch mewah
      hebat!
      semoga hidup kalian bermanfaat

      • Koko says:

        cemburu tandanya dengki….melayu..biasalah.

      • lily says:

        kikilala, yatch mewah tu boleh sewa la.. 8 jam plg mahal pon rm 15000.. kalau nk diikutkan datuk k n ct, dorg ley bercuti 5x ganda lg mewah dari yg dorg ada ni.. tp aku tgk gmbr ni biasa2 je.. xde lah menunjukkan kemewahan sgt kalau nk dibandingkan artis2 lain..

        anyway, aku sgt respect dato’ ct.. dia xde la nk amik gmbr dlm flight MAS menunjuk dia naik business class.. dia amik gmbr kat air asia je (walaupon aku tahu dia akn naik business class).. bercuti pn xde jauh2.. g phuket je..sejam perjalanan

  2. rezki di mana2 says:

    rezki Allah ni pelbagai…jadi jgn jadikan isu anak tu sbg perkara utama…moga mereka dipermudahkan nanti…kdg2 pernah tak kita fikir kenapa Allah mengurniakan dia jodoh dgn lelaki yg sudah punya anak??? emm…inilah rahsia rezeki Allah yg tak dpt diduga oleh hambaNya.

    • ddd says:

      setuju,,

      kadang2 xde anak tu lebih baik drp ade anak ygmulut jahat mcm yg reramai kejenye maki org , pelekeh org je kat sini

    • cawan polisterin says:

      rezeki setiap orang lain-lain
      mungkin dia ni lebih kat harta,tp kurang kat anak..
      ade org yg sbaliknye…
      cume kita perlu berusaha ke arah itu,,,~~~

  3. sofea jane says:

    alahai…..ct tunjuk bahagia jer tu…hakikatnyer datuk k wat hal kt blkang dia…sian ct…

  4. JambuSangat says:

    Datuk K dan Datuk Siti kami sentiasa mendoakan datuk sentiasa happy dan dikurniakan zuriat di masa akan datang..ameenn..

    • fendimendi says:

      alahhhh x yah la nak sebok kesiann kan depa ni xda anak..kita ni lagi kesiannnn duit asyik habis bayar cukai bayar minyak..makan catu2..nak naik kapal besar2 mcm ni pon dalam mimpi je laa…lantak dia laa..dia kejar duit, dia dapat apa dia nak kan? tido la atas duit tuuu

  5. Safiyyah Hanzalah says:

    saya x jgk minat sgt apatah lg mengikuti perkembgan ct ni.. tp still kesian gak sbb belum ada rezeki anak walaupun dah lama kahwin.. cucu dah ada.. msti ct ada jgk rasa tertekan sbgi seorg wanita

    sbr jer la ye wahai ct.. teruskan mencuba