(8 GAMBAR)Rita Rudaini Di Malam Anugerah Skrin 2012

Hiburan

(8 GAMBAR)Rita Rudaini Di Malam Anugerah Skrin 2012

Salah seorang selebriti yang mencuri tumpuan sepanjang Anugerah Skrin 2012 ialah Rita Rudaini. Gandingannya bersama Adi Putra ternyata membuatkan penonton menjerit keterujaan. Memang mereka berdua ada aura yang tersendiri.
rita rudaini ask2012
Kehadiran Adi Putra dan Rita Rudaini ternyata menyelamatkan malam Anugerah Skrin 2012 yang hambar dengan dialog yang terlalu meleret. Ini bukan pendapat Abang Nara seorang tetapi ribuan penonton yang meluahkan isi hati mereka menerusi Facebook dan Twitter.
rita rudaini ask2012
Sememangnya konsep yang ingin dibawa untuk ASK2012 amat menarik tetapi mungkin pihak penganjur boleh memberikan tumpuan kepada kelancaran majlis. Kadang-kadang Abang Nara terasa macam menonton teater pulak. Lagi 6 keping gambar Rita Rudaini di ASK2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Advertisement

rita rudaini ask2012
rita rudaini ask2012
rita rudaini ask2012
rita rudaini ask2012
rita rudaini ask2012
rita rudaini ask2012

Kredit foto Facebook Anugerah Skrin dan Twitter GUA Malaysia.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

148 Comments

  1. nurulis86

    November 12, 2012 at 2:33 pm

    bosan giler…lg2 neelofa

    • neelofa

      November 13, 2012 at 1:40 pm

      hey kenapa you bosan dgn i? smack down karang baru tahu!

  2. Liya

    November 12, 2012 at 2:15 pm

    kalau digandingkan rita dan ady dalam satu filem, pasti filem akan meletop letop

  3. nak komen jgk

    November 12, 2012 at 1:29 pm

    rita belakon ank lorong x best…dia tu kalu blakon jd jahat tak penah jdik..muka baik n memek muka xjd..eleh menang anugerah wei..

  4. Anonymous

    November 12, 2012 at 12:49 pm

    fitnah, dengki..tu je la point si kipas payah mati neelofa nak back up neelofa.

    *’kagum’

  5. aku

    November 11, 2012 at 11:58 pm

    nasib baek aku xg tengok. duk terperap dlm blik layan tenet lg syok lol
    aku sangat2 sukakan rita.her courage for her kids,her acting,her talent, her personality and her youthfulness
    tp aku tgok muke die cam dah lain skit,mcm disuntik(not as bad as botox but definitely something).akuje ke yg perasan? kalu btol aku je, alhamdulillah…aku harap2 die xterjebak mcm artis2 kertu yg lain.die dh sgt cantik,please don’t change them

Loading...