Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

7 Yang Terhangat Hiasi Majalah InTrend Mei 2012

Majalah InTrend edisi Mei 2012 telah memilih Elfira Loy, Izara Aishah, Sharifah Sakinah, Nazim Othman, Sharnaaz, Anzalna dan Amar Asyraf untuk menghiasi muka hadapan sempena ulangtahun ke 7 mereka. Bagi Abang Nara, pilihan majalah InTrend sangat sesuai kerana ketujuh-tujuh mereka ada keistimewaan yang tersendiri.

7 eh

Advertisement

Cuma rasanya kalau diletakkan Aiman Hakim Ridza lagi meletup kot cover InTrend kali ini. Mungkin untuk edisi yang seterusnya boleh cuba menggunakan Aiman Hakim Ridza sebagai cover. Abang Nara jamin pasti meletup. Apa pun jangan lupa dapatkan majalah InTrend Mei 2012 untuk membaca perkembangan terkini artis-artis kegemaran anda.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

64 Comments

  1. Anonymous

    April 25, 2012 at 9:57 am

    ksian 4 org yg brada d bwh…best la 3 org atas leh letak kaki di kpala dorg…agak2 la nk edit pon

    • badGaL

      April 25, 2012 at 6:04 pm

      stuju!

  2. Jeng jeng jeng

    April 25, 2012 at 8:57 am

    Dulu mula2 tengok Izara kat TV aku biasa jer. Lama2 bila salu tengok dia berlakon ok gak dia ni. But yg buat aku btl2 minat kat dia ni after tengok JTL hari Ahad hari tu. Part Adlin suwoh dia menari.. Hahahaaha cute sangat. Lawak tol..Sampai kat Youtube pun aku ulang2 psl nak gelak..Hari tu before JTL start sunday, TV3 dok salu tunjuk preview part Izara menari tu, aku n mother aku memang gelak kuat.. Sweet tol..

  3. dynasty

    April 25, 2012 at 8:55 am

    aku buta seni, tapi mata tak seni aku nampak elfira serba tak kena..
    seluar gedebeh, gelang besar tak hengat..
    anzalna punye rantai dah macam Hawaii..

  4. mack

    April 25, 2012 at 8:50 am

    jap ..jap ..hot ker? si sharifah sakinah tu pemes sbb kakak dia promo …si anzalna tu ..tak howt lgsg kot…beauty with no brain ..sharnaz ok l a..izara pun ok ..tak bnyk kontroversi ..

  5. kawan baik kpd penolong kanan sekolah merangkap cikgu mulut mcm murai

    April 25, 2012 at 12:46 am

    elfira spm 2 A je…. sejarah dgn BM …. terburai sudah… kalau elfira marah… sila marah cikgu sekolah psl bocorkn… aahaha… kalau tak asik ponteng psl berlakon dtg sekolah sebulan pun bole kira jari kaki dgn tgn … kompom ko dpt straight a dik :P

    • sissy

      April 25, 2012 at 2:04 am

      amboiii sukanya bukak aib orang. tu kira dia pandai la tu. kau tu bape a je?

    • kawan baik kpd penolong kanan sekolah merangkap cikgu mulut mcm murai

      April 25, 2012 at 12:59 pm

      at least takde la bodoh bangang mcm ko tu bahalol tahap anjing longkang

    • Fabregas

      April 25, 2012 at 8:54 am

      Diana Danielle pun 2A..

    • Kipas Susah Mati Neelofa

      April 25, 2012 at 10:33 am

      Alaa… SPM jer pun… Janji ambik SPM & ada sijilnya. Daripada orang yang tak ambik SPM tuuu……. Dalam hidup ni yang penting sekali ialah “bagaimana kita mengharungi kehidupan dengan membuat keputusan yang menguntungkan kita”
      Tengok Siti Nurhaliza, SPM pangkat 3 jer pun….Tapi berjaya dalam hidup..

    • kecoh siak

      April 25, 2012 at 10:58 am

      betol tu kipas. skrg ni berlambak je budak2 dpt staright A. tp entah ke mana. dapat bnyk A, tp xde matlamat dlm tentukan corak hidup lepas SPM pun xkemana la. budak yg straight A pun boleh lingkup kat matrik kalo dia xboleh survive belajar dlm jngka masa pendek.
      terpulang pada individu tersebut. nk berjaya atau tidak. ukuran kejayaan seseorg bukan boleh dinilai dgn spm semata2. Nabi Muhammad sndri ummu = buta.
      xkan kita nak pertikaikan kecerdikan baginda sbb spm / exam yg perlu menulis. :)

    • Kipas Susah Mati Neelofa

      April 25, 2012 at 11:07 am

      ko SPM dapat baper, tok siak..???

    • kecoh siak

      April 25, 2012 at 11:30 am

      sikit je kipas. :) tp xpe. sikit pun dapat A, aku masih anggap diri aku berjaya skrg sbb mampu nak beri duit bulanan pada mak ayah aku and xpernah miss sekali pun. ALHAMDULILLAH.
      kejayaan tu bergantung pada definisi individu ape yg dia nk capai.
      sbgai contoh, kejayaan org yg komen “1st/first/pertama” dan dia mmg betol2 pertama. tu kejayaan jgk la. haha

    • Kipas Susah Mati Neelofa

      April 25, 2012 at 11:47 am

      Alhamdulillah….. :)

    • Anonymous

      April 25, 2012 at 12:12 pm

      Xde sijil pun xpe,bkn hina sgt pun.yg penting hidup x merempat, xde hutang keliling pinggang.

    • abg joni

      April 25, 2012 at 1:01 pm

      bodoh rupanya si elfira ni… kira pandai mekap tebal jer la… patutla spelling pun fail…hehehe

    • sekolah ku aman bahagia setelah diva kg keluar berlakon citer doraemon

      April 25, 2012 at 1:05 pm

      tu blom masuk dia suka membuli kawan2, ala2 diva gitew, diva kampung… wakakak

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top