September 27th, 2012

Lupakan seketika sisi seksi Nora Danish yang ditampilkan di ruang suratkhabar baru-baru ini. Hari ini Nora Danish telah mengupload beberapa keping gambarnya berpakaian baju kurung sekolah menerusi Facebook Nora Danish bersempena dengan filem Lagenda Budak Hostel. Cute gila kot ~~

nora danish

Kalau zaman sekolah dulu ada awek secomel Nora Danish, pastinya menjadi rebutan pelajar-pelajar lelaki. Silap-silap boleh putus member dibuatnya. Layankan lagi 6 keping gambar Nora Danish dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Nazmi Faiz di FC Beira Mar

nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish


91 responses to “(7 GAMBAR)Nora Danish Pakai Baju Sekolah, Serius Cute!!!”

  1. kecik11 says:

    MEANING OF BEAUTIFULNARA BLOG = BAIK,BURUK,COMEL,CUTE,GEORGEOUS,SEKSI, ALIM,AKU TRIMA NIKAHNYA,PEGI UMRAH..ALL ABOUT NORA DANISH..XFAHAM LA, PUJI BGAI NAK RAK..POST PASAL KEBURUKAN ND PUN XKURANG HBTNYA JGK..BUKAN APE, ,BARU BBRPA HARI LEPAS POST GAMBAR2 DIE SEKSI,SKUNK NAK PUJI DIE COMEL LG..APE KES!KAN DIE DAH KNE SEBIJIK KNE BANDING2 DGN FS..HAISH..XFHM TOL LA~KESIAN KAT ND..

  2. top 5 artis pompuan comel mcm kucing siam
    1-siti nurhaliza
    2-lisa surihani
    3-nora danish
    4-neelofa
    5-izara

  3. honeywellz says:

    Hello semua, walaupun si Nora ni dah agak tua and ade anak, tapi tak dinafikan sememangnya dia nampak muda N cute. Tolak semua perasaan dengki N busuk hati ke tepi….. Bila dia pakai baju sekolah N bergambar dengan budak2 sekolah tu, memang she looks like one of them, macam budak sekolah…..awet muda.

  4. Pak Aji says:

    Wahai komentar2 yg mencaci ND, sedarlah kamu bahawa kamu juga tergolong org2 yg buruk akhlak nyer. Menegur tidak salah tp biarlah ianya dengan cara berhemah….

  5. Budakk says:

    Kenapalah kutuk ND.. cakap hidung dia kembanglah..macam kamu sempurna sangat.

Loading...