Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(7 GAMBAR)Nora Danish Pakai Baju Sekolah, Serius Cute!!!

Lupakan seketika sisi seksi Nora Danish yang ditampilkan di ruang suratkhabar baru-baru ini. Hari ini Nora Danish telah mengupload beberapa keping gambarnya berpakaian baju kurung sekolah menerusi Facebook Nora Danish bersempena dengan filem Lagenda Budak Hostel. Cute gila kot ~~

nora danish

Advertisement

Kalau zaman sekolah dulu ada awek secomel Nora Danish, pastinya menjadi rebutan pelajar-pelajar lelaki. Silap-silap boleh putus member dibuatnya. Layankan lagi 6 keping gambar Nora Danish dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Nazmi Faiz di FC Beira Mar

nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

91 Comments

  1. kecik11

    September 29, 2012 at 1:53 am

    MEANING OF BEAUTIFULNARA BLOG = BAIK,BURUK,COMEL,CUTE,GEORGEOUS,SEKSI, ALIM,AKU TRIMA NIKAHNYA,PEGI UMRAH..ALL ABOUT NORA DANISH..XFAHAM LA, PUJI BGAI NAK RAK..POST PASAL KEBURUKAN ND PUN XKURANG HBTNYA JGK..BUKAN APE, ,BARU BBRPA HARI LEPAS POST GAMBAR2 DIE SEKSI,SKUNK NAK PUJI DIE COMEL LG..APE KES!KAN DIE DAH KNE SEBIJIK KNE BANDING2 DGN FS..HAISH..XFHM TOL LA~KESIAN KAT ND..

  2. nyah miss world

    September 28, 2012 at 5:24 pm

    top 5 artis pompuan comel mcm kucing siam
    1-siti nurhaliza
    2-lisa surihani
    3-nora danish
    4-neelofa
    5-izara

  3. honeywellz

    September 28, 2012 at 4:34 pm

    Hello semua, walaupun si Nora ni dah agak tua and ade anak, tapi tak dinafikan sememangnya dia nampak muda N cute. Tolak semua perasaan dengki N busuk hati ke tepi….. Bila dia pakai baju sekolah N bergambar dengan budak2 sekolah tu, memang she looks like one of them, macam budak sekolah…..awet muda.

  4. Pak Aji

    September 28, 2012 at 3:55 pm

    Wahai komentar2 yg mencaci ND, sedarlah kamu bahawa kamu juga tergolong org2 yg buruk akhlak nyer. Menegur tidak salah tp biarlah ianya dengan cara berhemah….

  5. Budakk

    September 28, 2012 at 3:18 pm

    Kenapalah kutuk ND.. cakap hidung dia kembanglah..macam kamu sempurna sangat.

Loading...
To Top