Written by serenity | December 23rd, 2011

Penyanyi zaman sekarang memang kreatif. Ala-ala Lady GaGa gitteww. Sentiasa menginovasi kan persembahan supaya lain dari lain dan kekal dalam ingatan orang ramai. Agaknya kot? Berikut dipaparkan gambar-gambar Leina Hangat yang telah dikeluarkan oleh blog Dari Dapur Kak Jee dua hari lepas. Amacam, kreatif? Inovatif? Setanding persembahan Lady Gaga tak?
Photobucket

Dan sebenarnya Abang Nara ada menerima email daripada seorang pembaca yang menghadiri majlis di atas:-

Assalamualaikum abang Nara. Seperti mana tajuk email ini, begitulah isi kandungannya. Saya tak mahu mengulas panjang tapi, abang nara lihatlah kebenaran pada gambar gambar ini. Saya faham dia penghibur, tapi persoalannya apa perlu berkelakuan ghairah sebegitu? Kawan kawan yg bukan muslim yang hadir ke majlis ini majoritinya mempersendakan kami dek kerana perlakuan si penyanyi ini. Sungguh memalukan. Sudahlah pakaiannya sebegitu rupa ditambah pulak dengan adegan menggesel bontot pada kemaluan lelaki lain berpelukan rapat tak kira siapa melagakan buah dada dibadan lelaki aksi split di atas pentas dgn skirt yg amat mini
sampai ke tahap itu kesanggupannya atas lesen menghibur? Keji! Memualkan! Tujuan saya menghantar kepada abang nara bukan hendak memalukan si artis, tapi peringatan kepada semua.

Mungkin dengan cara ini Leina yang suam-suam kuku akan kembali hangat. Lagi 5 keping gambar dengan membaca gosip ini sepenuhnya.


Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

229 responses to (6 GAMBAR)Leina Hangat Yang ….Hangat Kot?

  1. ohoii says:

    gaponye tuu

    0

    0
    • WanitaSopan says:

      SAPE NI?? PLS BG NARA..XKENAL LA… NEXT STORY PLSS~!!!

      0

      0
    • pacik rokman says:

      dah macam pelacur aku tengok…

      0

      0
    • lesson says:

      nk mampusssssss

      0

      0
    • xdek name says:

      tu la ghupe owang sangap batang..

      0

      0
    • Artis Hipokritz says:

      Lienda Hangit yang body nya Hangat! hahaha….

      makooooi…rs ny laki yg kena gesel bontot(bju putih) tu trus naik dia punya meter!

      baik jd GRO dr jd atis kan korang?

      0

      0
      • Artis Hipokritz says:

        apa korang buat klo [email protected]@[email protected] korang dbuat cengitu?

        klau aku…ngan dorang skali aku gesel guna kereta kebal.

        yg laki2 tu 1…tahan jer, cba la lempang trus minah ni bg dia sedar trus time 2. rs nak sula aje pompuan ni kat tengah bandar!!

        sorry emo skit……:(

        0

        0
    • rocky says:

      cannot go..

      0

      0
    • AHKAK PUAKA says:

      LINA HANGITTTTTTTTTTTTTTT

      0

      0
    • da princess says:

      bang nara, ni bukan first time sya dgr citer psl leina hangat buat show mcm ni, beberapa taun lepas kawan saya lawyer pegi majlis dinner utk lawyer club selangor, time tu, leina hangat nyani lagi im surivive2 tu, tah sya tak tau lagu apa….die menari ngan indian lawyer kat stage mcm apa..bila balik table that indian guy tu ckp pada kawan2 kat table die termasuk kwn saya kat situ, ” u know wat, she is woman man!…she is woman..!”maknanya apa,..die main raba2 ke kt atas stage tu…..then die menari dr meja ke meja usap2 kepala botak the other guy,mcm sengaja nk bagi kena body die pd org…serious mcm GRO buat show….sya bukan nak kutuk dier…tapi sya nak igtkan semua (temasuk sya) mcm tu ke kita nak cari rezeki, dgn mcm tu ke kita mintak redha Allah…kita nak rezeki nak makan dowh…kita mintak ngan Tuhan dgn cara mcm tu ke…

      0

      0
    • sukaati akula.. says:

      mana2 perempuan yang selalu berfantasi dan bghairah tak kira tempat ni selalunya jin da melekat kat badan..
      sebab tu dalam pale otak asyi nak wat benda tak senonoh..ustaz perubatan cakap,jin senang jatuh cinta kalau kita selalu berpakaian seksi..ni la contohnya..malu da hilang.

      0

      0
      • HUMMER69 says:

        BETOL BETOL BETOL…
        TENGOK MUKA GAYA SI LIENA NI PUN DAH
        SERUPA JIN DUDUK DLM BADAN DIA.

        0

        0
        • HUMMER69 says:

          LEINA AWAK TU DAH NAK MASUK KEPALA 4.
          UDAH2 LAH TU WAKTU MUDA SEKSAKAN BADAN..
          TAK KESIAN KE MARUAH SUAMI AWAK TU..
          MANA DIA NAK TARUK MUKA DIA.
          TAK TAHU LAH KALO DIA TAKDE
          PERASAAN MALU MACAM MU KAN.. :-(

          TAKKAN KERANA HARTA KEBENDAAN
          MU SANGGUP BUAT MACAM NI..
          ADA ORANG JADI PELACUR KERANA TERDESAK
          ADA ORANG RELA JADI PELACUR KERANA
          $$$$$$$$$
          DOSA SEMUA TOLAK TEPI.

          JANGAN PULAK MU NAK CAKAP;
          DOSA AKU,AKU TANGGUNG
          KUBOR AKU, AKU JAWAB.

          SEDANGKAN DUGAAN COBAAN
          DUNIA KITA TAK BLEH HANDLE..
          NI KAN DALAM KUBOR SORANG2?
          :-((

          0

          0
        • mulut capoi says:

          DASAR PELACUR……..
          MUNGKIN DESAKAN HIDUP X ADA WANG…..
          APABILA ARTIS DAH KOTAI X LAKU MACAM NI LAAAA……..
          HAI MAKCIK LEENA HANGAT…..YANG DAH BASI.

          0

          0
    • lebih hangitdari biaseeee says:

      nak panggil pelacur,GRO x tergamak tapi gaya dah menghala ke situ.

      tuan punye badan yg nak orang fikir die tu mcm golongan2 tu.

      jadi kalau dah sampai ke tahap orang panggil dia pelacur & GRO,paham2 sendiri la

      0

      0
    • Aku bukan nerd says:

      okoloh… udoh rupe berok dh gayenye…

      0

      0
    • Sahara Abdullah says:

      Kepada leina hangat…tidak salah menjadi penghibur dan menghiburkan peminat…seharusnya pengalaman pahit menjadikan LEINA LEBIH MATANG…BUKAN LAGI MELAKUKAN KEAIBAN DIRI SENDIRI…JAGA DIRI LEINA DEMI ALLAH DAN JADIKAN IKTIBAR DGN SETIAP APA YG D’PERTONTONKAN KEPADA KHALAYAK RAMAI…SEBAGAI PENGHIBUR LEINA PATUT TAHU BATAS SEBAGAI PENGIBUR YG PROFESIONAL JIKA MAHU DIRI D’HARGAI

      0

      0
    • hamba allah says:

      sepatutnya pihak finas kena buat kem motivasi islam bersama artis2 yg xsedar diri tu seorang yg beragama islam…..bukan pihak finas sekadar mencari keuntungan, dan biarkan ahli2 nya msk neraka???btl x????tolong la pihak finas berfikiran ke arah kebaikan bukan utk membiarkan artis2 malaysia terjerumus dlm lembah maksiat….

      0

      0
  2. WanitaSopan says:

    SIAPAKAH??? SERIOUS FAILLL~!!

    0

    0
  3. panglima tobeq says:

    wow..!! untung laaa dapat buat dosa.. ahahaha

    0

    0
  4. Izan says:

    Erm….

    0

    0
  5. a-no-ni-mus says:

    astaghafirullahalazim.. tu je yg mampu terucap..

    0

    0
    • lina hangit..... says:

      YA ALLAH…..subahanallah….kenapa ke boleh smpai mcm ni ngupe!!kot yer pon xde show….p xperlu kot nk wat gini utk dptkan duit…boleh je nyanyi biasa2…nk perlu nk touch2 ngan laki2….adeyyy….malu nyer saya jadi lina hangit…..insyaf la cpt….cukop2 je la pakaian tue je…p tgkah laku tue, kene behave…kan org da nilai, bahawasanyer org sexy tue jahat…sbb mcm ko ni la!!!hbs rosak susu sebelanga….

      0

      0
      • aleesya says:

        jijik btl laaaa~!!!

        0

        0
      • akulah says:

        perkataan ‘subhanallah’ x sesuai digunakan untuk pic c lina hangat ni…

        0

        0
        • benci liena says:

          astaghfirullahal azim…. rumah kata pegi kuboq dok kata mari…. mna pegi maruahmu sorang wanita…. publisiti murahan yg ko cari….kcewa aku dgn artis otai ni,,, sptotnye tnjuk cntoh yg baik utk artis2 yg muda2 ni… x sgka smpi bgni jadinyee jijik sgguh pelakuanmu x ubah sprti kucing mengawan…. aku rsa la dia ni dlm keadaan mabuk….

          0

          0
      • lina hangat-hangat taik ayam says:

        penggunaan subhanallah tak berapa kena dengan tempat.. walaupon niat awk baik, tapi lebih elok kalu guna Astaghfirullah.. Masyaallah… Bersama kita berdoa semoga si Liena hangat ni bertaubat dan mendapat hidayah sebelum dia hangus dan hangat bersama api neraka..nauzubillah…

        0

        0
        • Mak Jemah says:

          die ni bukan dah ada laki ke?????kalau salah betolkan

          0

          0
        • senduk says:

          tu laa kalau xsilap dia ni dh ada sumai loo..org kelantan klau xsilap..

          0

          0
        • nad says:

          minta maaf ye…Masya Allah juga tidak sesuai digunakan…untuk pengetahuan MasyaAllah adalah untuk perkara-perkara yang baik…ramai masyarakat malaysia tidak tahu…saya sendiri sering ditegur oleh abang ipar saya yang berasal dari yaman…sekian untuk makluman…harap maaf…tiada niat lain…hanya untuk pengetahuan yang ingin dikongsi bersama…

          0

          0
  6. tiniewhitelily says:

    hurmmmmhhhh……

    0

    0
  7. X says:

    macam bangangggg

    0

    0
  8. bnci ko says:

    betina ni sangap ke??? x taw nk plih yg mna murahan la ko pmpuan malu,jijik,geli,nk muntah der…

    0

    0
  9. apa nak jadi says:

    adussss memalukan jer…yg si tua 2 syok jer pompan 2 plok erk…erm sesuai sgt lewwww……apa nak jd xtaw laa…geli laaa tgk!!!

    0

    0
  10. rika sumanto says:

    mangkuk tingkat prangai liinaa hangit ni

    0

    0
  11. no name says:

    giler lah…subahanallah…..

    0

    0
  12. bubu says:

    hangat la sangat

    0

    0
  13. JATE KELATE says:

    gilo puang ni !! desparate sgt nk cari duit!!

    0

    0
  14. aku insan biasa says:

    ish3.. bawak mengucap kak oiii…

    0

    0
  15. kamariah says:

    asthafirullah….x agak2 Liena Hangat niee…………….

    0

    0
  16. rosecdah says:

    ,,i’m the first,,,huhu…..biase la 2,,,nk naik dgn cre sng…

    0

    0
  17. AKU says:

    ari tu dah macam insaf…pakai sopan2..cakap pun mcm dah sedar diri…ko jadi balik mcm ni…mmg ko sebenarnya x dpt la hidayah tu ..ALLAH dah bagi…ko buang mcm tu ja!!

    0

    0
  18. ek eleh says:

    sgt murah!!!..year end sale ke lina hangat oiiii

    0

    0
  19. zaza says:

    hangiiit lor…!!!!

    0

    0
  20. no name says:

    mabokkkkk ke?

    0

    0
  21. Bro 10 Inci says:

    sape die ni?? x kenal la.. serius???…..

    0

    0
  22. Gadis Bunga says:

    Masyaallah.. Dah macam p*****r kot.. !! Husband dye xmrh ker erk..? Dayus nyer kau lau xleh nak nasihatkan wife sendiri..

    p/s: knl LH pn sbb tgk serasi bersama lau x mang tatau this minah dtg dr mner..

    0

    0
    • aku says:

      da laki ka dia ni???janda kot..tu yg sangap ngat tuh…

      0

      0
      • Amni says:

        Xsesuai penggunaan MasyaAllah disini… MasyaAllah adalah utk perkara2 Ketakjuban pada hal2 yg indah; dan memang hal indah itu dicntai dan Dikehendaki oleh Allah…

        P.s. Jgn terasa, sy bitau utk kebaikan bersama… :)

        0

        0
  23. W T F88K says:

    apek tu ckp…”syok maa.. dapat peluk”…. hins..hins….

    0

    0
  24. pape je says:

    ni bukan hangat tapi hangit! lol~

    0

    0
  25. umat biasa says:

    semoga dia terpilih dikalangan mereka yg mendapat hidayah dari ALLAH
    bertaubatlah, selagi pintu taubat masih terbuka~

    0

    0
  26. kaki kepoh says:

    menyanyi dh tk laku…mcm ni je la cara nk crik makan..geli aku..suke la jantan2 tua keparat tu….

    0

    0
  27. Eeda says:

    Ni namanya abg Nara, CERIA DIDALAM GUNDAH

    0

    0
  28. aleesya says:

    Astagafirullahalazimm….

    0

    0
  29. lina hangat-hangat taik kuda says:

    agak2 nye keras tak laki laki tu bila dianiaya oleh lina hangat-hangat taik kuda…??laki memang la suka dilayan mcm tu kan…ohh yeahh

    0

    0
  30. benci tino ni says:

    sangap agaknya…. x ingat nk mati

    0

    0
  31. intanberlian says:

    Gilalah minah ni. sanggup gesel2 dekat entah lelaki mana2 tu. uew

    0

    0
  32. The Stranger says:

    ini bukan hangat…ini hangit namanya!

    0

    0
  33. gigiputih says:

    agaknya dh susah2 carik duit nih..kalau gesel sana gesel sini senang masyuk ..ye tak..aih sekarang ni jual body pon sangup..elok la jaga perangai umo dh bpe tu..kalau ada anak dh berderet anak dia nih..;

    0

    0
  34. arty says:

    kesian kt laki dia huhuk2…

    0

    0
  35. mia says:

    porn star in the making?

    0

    0
  36. KECIQ says:

    KOT YE PUNN DAH XBYK JOBB.. JGN LA MENGGADAIKAN MARUAH MACAM TUU…

    0

    0
  37. iQa says:

    Astagfirullah . . . . . sila tutup mata anDa :)

    0

    0
  38. eleh eleh says:

    nak kena lempang baru sedar diri agaknya… ni bukan pompuan, ni namanya betina…eee emosi aku ttbe. huhuhu *haa meh dislike aku ramai2

    0

    0
  39. g-shock says:

    dia takde job kot.sebab tu buat cmtu.err ada tak kat tempat sape2 nak pakai kerani ke, cleaner ke, tukang bancuh kopi ke, cashier pun ok. boleh la offer kat dia. sian dia umur dah tua, job plak xde. ada tak sesapa yang berhati nak amik dia keja?tolonglah, plzzzzz

    0

    0
  40. lina hangit says:

    aku penah sempak dia ni dulu kat tpt soping hujung negeri pantai timur…cemana dia pakai time show dia ni cam tu la dia pakai masa tu…so aku x heran la kan….agaknya dia ingat org x cam la tu kot….maklum le retis sendu….

    0

    0
  41. Caldilova says:

    Memang hangat. Hangat neraka.

    0

    0
  42. alin says:

    masyaAllah…sedihnye dia jd camni…BUKAN salah mak bapak ni…mak bapak dah didik elok2, anaknya jd camni….astaghfirullahhalazim…semoga Allah ampunkan dosa2nya…

    0

    0
  43. n says:

    kiamat makin mghampiri…

    0

    0
  44. awatif says:

    he! pm najib, cepat suruh panglima ludah kt muka LINA HANGAT2 TAHI AYAM ni. memalukan umat islam. so murah…

    0

    0
  45. tiger says:

    abg NAra, saye tak setuju Leina hangat wat cam tu..p pikir2 la..mengaibkan orang adalah satu DOSA..ntahlaa..tetiba terpikir.selama ini mmg follow beautifulnara blog..tak berat sebelah..mmg plakuan x sedap mata memandang..tp jgn disebar ke blog abg nara..peace..

    0

    0
    • woit! says:

      woit! tiger bodoh! dah nama pun blog hiburan
      kau tanak baca/tengok bahan gini, pergi dok web JAIS laaa…kalau tak pun, pergi mengaji
      dok sini sendiri pilih sendiri tengok sendiri berdosa

      0

      0
  46. bing says:

    yg hairan banyak cina penontonnya .. apa laa dlm kepala otak dia org lihat penyanyi mlayu ghopa nih …

    0

    0
    • wirda says:

      crowd tu audience company cina jual perabot mahal-mahal tu
      mostly memang cina staff syarikat tu

      0

      0
    • didi_alias la sangat says:

      dia nyanyi lagu lady gaga. Yg tajuk Paparazi tu.
      Papa..papa..paparaziiiii..
      Tu yg dok peluk2 santai lelaki2 kat situ.

      0

      0
  47. wanny says:

    xngat dosa dan nak mati,kalo si nara ni xboh kt blog die pn,blog org lain pn ade,si pelakunye yg xsdar dri,naik meluat ngn org kite yg bnma islam prgai mngalahkn kapir kt msia ni,

    0

    0
  48. wanny says:

    menyampah lg ade ar….

    0

    0
  49. aku nak komen says:

    sebab aku tak kenal sapa lina hangat ni, aku pun google
    sekali terbaca cerita yang dia da INSAF selepas KEMALANGAN – tahun 2008
    mediamalaya.com/wajah-terbaru-leina-hangat-mangsa-buatan-orang/
    tapi ruparupanya tak berpanjangan

    0

    0
  50. nuri says:

    dah mcm pelac** aku tgk! opssssi

    0

    0
  51. hehehe says:

    bkn ke dl ms dia bercerai gan suami mat saleh dia konon2 mcm dah insaf n dah kawin baru gan org melayu…kot2 kurang dapat santapan malam kot tu yg duk menlaga2kan bontot kat org lain…rsnye dia nie tak beranak2 lagi kan kawin dah lama kan umur pon dah dkt 40thn kot…ape la entah2 dah dlm proses nak cerai gan laki melayu…lps tu kawin lak gan mat saleh balik…baru la mendapat kepuasan batin yg sangap tu…jht tul otak aku berfkr…

    0

    0
  52. ombak serindu rindu rindunya says:

    mcm bapok aku tgk…

    0

    0
  53. Sarim says:

    Apa nak dihairankan..?? Dunia artis mmg dlm lingkaran syaitan, itu sebab buka bisnis selalu bankrap duit tak berkat.

    0

    0
  54. hikhik says:

    bila perasaan malu semakin hilang.. wanita, jagalah dirimu :(

    0

    0
  55. cikayin says:

    aikk..bukan dia da bertudung ke???

    0

    0
  56. cikayin says:

    aik..bukan dia da bertudung ke??

    0

    0
  57. kiki pemalu says:

    astaghfirullah… di doakan agar diberikan hidayah dan petunjuk kepada makcik sorang n.. hopefully, bila wartawan ke sapa2 yang tanya sok.. jangan la bg jawapan, ini la punca rezki atau ini je yang saya boleh buat.. negara n luas, mesti ada peluang lain untuk djadikan punca rezki… kalau diberikan alasan lain jugak.. nampak bebenor nak jadi kaya cepat… takpun malas nak berusaha lebih sikit untuk cari rezeki… hurmmm….

    0

    0
  58. comot says:

    kot yerpun suam kuku..jgn lah menjatuhkan maruah sebegini rupa..insaflah leina oii..

    0

    0
  59. KUDABELANG says:

    MATI SESAT NI

    0

    0
  60. ape2ajerla~ says:

    rasanye baru tgk dia ngn suami kat rancangan serasi bsama musim kedua….tak silap, episod yg terawal….
    itu laki dia skrg ke laki dia dlu?

    0

    0
  61. mawar berduri says:

    jijik aku tgk…mcm betina sundal…taubat la…

    0

    0
  62. aquarium says:

    udoh gaye aqua kat thailand bluueekkk!!!

    0

    0
  63. erinzany says:

    leina hangat ni kan dulu kahwin dengan mat salleh .lepas tu kena cerai .tu yang cara dia terikut2 budaya mat salih . tapi kan dah kahwin baru.mana laki dia agaknya ???

    0

    0
  64. hisyamoto says:

    NAk cari duit pun dengan jalan berkatla sket cik kak… barula nak telan tak tersedak… Ni Malaikat yang ada kat kiri dan kanan akak pun menggleng kepala kalau kita boleh nampak diorang CIK KAK

    0

    0
  65. perempuan says:

    Giler perempuan nih…..rosak2…dunia akhir zaman…

    0

    0
  66. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    ni liena hangat ke ni? macm bukan dia jeeeeeeeee tkan lah liena nk buat show yg chepskit macm ni ! eeeeeeeeeeeeeeee tk bekenan lah minah jambu macm tkda class lah !!

    0

    0
    • Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

      pe kena ngan si liena ni ! ngan apek2 pn jadiiiiiiiiiiiii hahahahahahahahahahaiiiiii …..liena liena sudah lahhhhhhhhhhhhhh…….

      0

      0
  67. aatik says:

    mcm perempuan GRO je isshhhhhhhhhh…x ingat nk mati…

    0

    0
  68. miss jay says:

    Artis bila dah tak laku, cengginilah…

    0

    0
  69. saje nak komen says:

    serious nampak mcm stripper..dgn apek xdak rmbut pon boleh nk gesel..yuckkss

    0

    0
  70. SYAMPU RAMBUT says:

    ni ke bibik indon yang masuk paper kes samun majikan dulu ????
    ehhhh, silap. lina hangit rupenyeee.. -,-

    0

    0
  71. LINA HANGUS KENA BAKAR DLM NERAKA says:

    pempuan cina kapir tu pun tercengang tgk dia menari..perghhhh

    0

    0
  72. faiza says:

    Astagfirullaalazim…..moga dia sdr dn ape yg dia buat….

    0

    0
  73. JEJAKA HANGAT says:

    MACAM KURANG KASIH SAYANG JE MINAH PUMPAN NIE

    0

    0
  74. sje nK kOmen.. says:

    TIgER SHoW PERHH… mOga aLLah bRi Lina terBakar opss hanGat prtNjuk.. amIn…

    0

    0
  75. cinabeng says:

    laki dia ni wat apa…tengok je ke bini camtu, xde sensitiviti lngsg jd laki..da nk mampos gaknye…kecik2 x nk mampos

    0

    0
  76. yang says:

    aku suka baca komen orang2 yang bajet kuat agama ni…kalo kuat agama tak lah gi site gosip…hehehe

    0

    0
  77. hunny says:

    pasni kalo reporter tanya, dia akan jawab
    ‘SAYA HANYA MENGHIBURKAN DAN MENUNJUKKAN KEMESRAAN SAYA DENGAN PEMINAT SAJA. Statement bangang!

    0

    0
  78. stroberi says:

    laki dia dayus ke apa bior binii perangai cam gini..malu aku nengoknye…..insaflah leina…jgn nk tambah ahli n****a…

    0

    0
  79. mama says:

    ala…tau2 nanti kawen ngan VVVVIp… dh wt promo besar2an…macm tut….betik tekeluar tu 15juta tu

    0

    0
  80. cik mimie says:

    suara die best ke??

    0

    0
  81. manja chomel says:

    no comment diam lebih baik dari mengomen ……renung2kaN dan selamat beramal…

    0

    0
  82. who cares says:

    “ni cara saya cari makan…saya hanya menghiburkan penonton sahaja..wlpn nampak keterlaluan tapi niat saya cuma ingin menghiburkan sahaja..!lagipun ni periuk nasi saya..kalau saya xmakan..xd siapa pun yg kesah!…seksi??seksi tu subjektif..kdg2 bila saya pakai bj kurung pun nampak seksi” –> jwpan retis..hahahah

    0

    0
  83. jojo says:

    Lepas ni akan kuar statement dari penyanyi murahan ni:saya hanya berniat mencari rezeki dalam bidang seni,dan insyaallah saya masih ingat lagi hukum hakam agama.korang tak percaya korang tunggu lagi 2,3 hari statement bodoh mcm ni mesti keluar!

    0

    0
  84. kukukiki says:

    eh..eh…mak cik leina hangat pakai mini skirt budget cm snsd la..tp knp xhangat cm snsd pon?????

    0

    0
  85. lena bacin says:

    pompuan ni memang ratu sundal birah giler …

    oiii lena baik kau jd pelacur saja!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  86. lol says:

    mid-aged crisis ker ni ? hahaha . murahan

    0

    0
    • lalalala says:

      post-menopause syndrome maybe. imbalance in estrogen leads to emotional disturbance.

      erk. apa kena mengena dgn cognitive impairment (dementia/nyanyuk)??

      SHAME ON U, LEINA.

      0

      0
  87. huhuhu says:

    PELACUR pun masuk syurga kerana memberi makan anjing yg kelaparan..maybe Liena hangat ni pun boleh jika dia mempunyai hati yg baik mcm cerita sang pelacur di atas..agaknya…

    0

    0
  88. taikozzz says:

    sape yg send email ni?? abeh la ko bukak aib org.. nk tegur seseorg x perlu kot jatuhkn maruah minah ni smpai satu malaysia taw.. x perlu sebar2 gambar mcm ni.. bkn aku nak backup minah ni, tp cara dakwah tu x betul.. skadar memberikan pndangan..

    0

    0
    • Nadda says:

      rasa nya setengah aib boleh dibuka seperti di atas .. bg pendpat aku arr..sebab gambar ni disebarkan ats dasar pengajaran … PENDAPAT aku aarr …

      0

      0
    • wirda says:

      aib??? mana aib???
      kalau si pelaku tu terasa AIB dgn perlakuan dia, dah tentu dia tak buat kelakuan begini dlm keadaan ‘BERBOGEL’ begini yea tak???
      sebab BUKAN AIB-lah dia rela dipertonton begitu dan rela diperlaku begitu….
      bukan salah yang menyebar, salahnya si pelaku…FOKUS!

      0

      0
      • lu pikirla sendiri says:

        bukan nak back up..bukan masalah fokus kat sapa..masalahnya aku yang tak tau pun dah jadi tau aib die…biar die sendirila tau and sapa2 yg ada kat situ…lagipon dosa dia yg tanggung..tak perlula nak menyebarkannya lagi..si leina hangat ni bukan die yg dok canang satu malaysia..si penyebar email nila…hukum bukak aib orang haram..dalam islam pon tak ada yang kategorikan aib yang boleh sebar dan yg tak boleh sebar..my 2cents..peace!

        0

        0
    • aku nak komen says:

      cemana nak tegur direct? cer ajar sikit TAIKOZZ oooiii…
      pada gua inilah salah satu channel nak tegur…
      pada gua tak salah pun yang anta email tu, yang salah si betina hangit ni!!!
      yang kau back-up dia dah kenapa?

      0

      0
  89. Nadda says:

    Err .. Tndas tingkat berape ekk ? aku carik dari tadi tak jumpa-2 .. bueekk ! alamak leina, sorry termuntah kat skirt awakk !

    0

    0
  90. Kak Limah says:

    Office i pun pernah ambik dia for our Annual Dinner.. i guess it comes with the package provided by the hotel.. anyway.. orang2 Cina tu tak tahu siapa Lina Hangat ni.. tapi yang melayu kenal lah.. dia terpaksa buat camtu cuz its part of the performance.. cuz kalau setakat suara apalkah sangat..

    0

    0
  91. rain says:

    cam bapok laa plak..

    0

    0
  92. NenekPenne says:

    taraf penyanyi kelas bawahan memang cenggini lah tabiatnya…

    0

    0
  93. BLaCK MaMBa says:

    last pic jntan yg rambut blonde tu azwan ali ke?

    0

    0
  94. xserikserik says:

    rasanya yg dalam gambar ni baju dia pakai kira ‘boleh lah’.tapi aku masih simpan video dia buat show kt hotel nikko 9,10 tahun dulu.nanti aku cari tape tu aku nak taruk kat youtube.aku ada amik video dia punya show annual dinner aku punya ofis tu.masa tu dia punya aksi lagi dahsyat.baju pun tutup sikit jer kat depan,x pakai bra,bila dia bergerak nampak benda tu. sbb masa tu J.LO tengah top dia tiru habis fesyen baju J.LO.nyanyi pulak dengan gaya ghairah lagu dangdut ‘panasaran’ lagu inggeris ‘ i will survive’,berangan betul.masa tu mana ada blog2 gossip ni,xda lah org kecoh sgt.nampaknya makin tua bukan makin berubah jadi lagi ok,malah lagi teruk.

    0

    0
  95. puiiihhh says:

    bukan ke lina hangat ke yg xsuka lelaki melayu tu?

    0

    0
  96. shaye says:

    umat akhir zaman

    0

    0
  97. Rosly (bukan nama sebenar) says:

    Nih confirm participant event nih sendiri yang pass kat abang nara ni, dah tengok syok leina hangat nye show mcm ni, pastu email gambar ni kat blogger, buek malu company sendiri je.

    0

    0
  98. budak botak says:

    liena..liena…masih prasan hangat lagi..dh tua2 makin menjadi-jadi.. x sedar diri.. kalu ko tu punggung hitam, x payah prasan nk jd omputeh..rumah kata berambus, kubur kata gi mampos..masih x ingat Tuhan lagi. bila tgk gambar gila seks ko tambah ngan aksi bongok tu, tetiba aku rasa nk muntah..cis, baik aku layan maria ozawa

    0

    0
  99. my ladies says:

    dia ni gersang kot…kan dah berapi kali kawin cerai..dulu kawin mat saleh cerai kononnya husband dia x nak ikut cara islam..minum arak bagai..dah ko pun 2 x 5 x pernah nak didik dia..kawin malay guy pun cerai gak…tp nampaak macam taste dia ni mat saleh yg dah krepot..

    0

    0
  100. ita says:

    eee..gelinya..artis yg x laku kenalah buat macamtu..klu x org x ingatpun..lgi satu rasanya dia ni lama x dapat

    0

    0
  101. kay says:

    dia ni tak ada mak bapak ke ajar dia agama, adab sopan? memalukan sungguh..

    0

    0
  102. dato f says:

    rase nak lempang muka dia … memalukan bangsa melayu yg berugama islam ….

    0

    0
  103. vanilacoklat says:

    artis kalau dh xpopular..mcm ni laaa..sedeyhhhhh

    0

    0
  104. Tukang Paip says:

    Sapa yang ckap dia macam GRO dan Pelacur tu….macam pernah layan jer GRO dan Pelacur tu……??? dlm ni kutuk kat depan skrin duk melelh air liur tgk….apa da….agak agak la nak kutuk pun….lebih baik kalau semua yang mengutuk tu berdoa semuga dia insaf..dapat gak pahala…..

    0

    0
    • ANTI MAKSIAT says:

      kau tu yang dah melancap tengok gambar tu..tu pasallah nak protec dia..

      0

      0
      • Tukang Paip says:

        Hahahahahahaahaha..kalau .aku melancap pun nikmatnya aku yang dapat……hahahahahaha aku tau la ko marah sebab dia tak gesel buntut dia kat ko…hahahahahahaha

        0

        0
      • Tukan Paip says:

        Yang 18 org yang tumb down tu terima kasih kerana terbukti ada tidak boleh di kutuk tapi mengutukdan menghina org lain boleh….hahahhaah hipokrit….

        0

        0
  105. ape da says:

    penyanyi GRO MURAHAN kot!

    0

    0
  106. ahsfantasy24 says:

    Pening kepala tengok,
    hangit nampak gayanya~

    0

    0
  107. ambiya says:

    eh2,, cube tgok lidah dia bertindik la.. apa punya pompuan la, cian mak bapak dia. sedey lihat pompuan zaman sekarang

    0

    0
  108. dia says:

    dunia akhir zaman.
    memang nak kiamat dah dunia ni lagi menjadi jadi diorang buat perkara tak senonoh.

    0

    0
  109. mia says:

    siannn…cm2 la care nk kasi hot balek sbb die tau die da x hot..cari publisiti murahan. sampai laki org,laki2 tue smue sdp p pelok die sian hahahahahha!!

    0

    0
  110. akuhot says:

    busuk je aq nengoknye

    0

    0
  111. Sweet31 says:

    Leina hangat ni mmng dah rosak

    0

    0
  112. minaci says:

    liena hangat yg tak hangat, ingatlah bila2 aje “KUBUR KATA MARI…”!!! Bertaubatlah kamu sebelum ajal menjemputmu…astaghfirullahalaziim.

    0

    0
  113. whatever says:

    Aku cadangkan lina hangat gi tgk drama “tanah kubur”. Moga2 membawa keinsafan..

    0

    0
  114. Jin notti says:

    Ala,ni Ntah bpe ratus je dptnye…..

    0

    0
  115. hanny says:

    betina ni mmg dr du jadah xabes…

    0

    0
  116. nowanie says:

    kelaka gila la ramai xknal minah ni…abes hangat la cenggitu?

    0

    0
  117. wonderpats says:

    X payah la kita nk mghina dia…doa je dia moga2 trbuka pntu ati dia nk brubah.kita blm tentu trbaik..satu jari kita tunding pd org,4 jari lg pd kita..

    0

    0
  118. zelia says:

    dia nie mmg dr dlu dah suke npak seksi..well org x famous sgt so mcmtue lg gaya nye nk popular..makin2 dh menjanda lpas kwin ngn mat saleh tue yg xtau halal dan haram nye..bagi malu nama org melayu n islam je..

    0

    0
  119. bdk kg says:

    dh mcm pelacur murahan je..hohoho

    0

    0
  120. abu says:

    eei… peha besau cam kerbau pon nak pakai mini skirt..

    0

    0
  121. hamba Allah says:

    insaflah, kalau Allah ambil nyawa tanpa sempat bertaubat, alangkah rugi dan sia-sianya hidup kita kalau masih bergelumang dengan perkara haram, saya nasihatkan untuk diri saya dan anda, sebagai manusia kita tak lari dari berbuat salah, tapi cepat-cepatlah bertaubat, mohon ampun dari Allah, tapi kalau kita bangga dengan dosa yang kita buat..Astaghfirullahalazim!!

    0

    0
  122. jeng says:

    tengok gambar pertama dan kedua…agak2 apa yang terdetik kata2 dalam hati nyonya dan apek yang dok tengok dia dari belakang..cepikir

    0

    0
  123. […] Here : Beautiful Nara This entry was posted in Teknologi and tagged GAMBARLeina, Hangat, Yang, ….Hangat. Bookmark the […]

    0

    0
  124. mr.d says:

    cm hangit jer..ahaha

    0

    0
  125. simah hussin says:

    akak rasa sbb diorg x de bajet so pnggil la artis MURAHAN mcm ni..low COST! HIGH sin!

    0

    0
  126. lina tak hangat says:

    alaaa…buat malu nama i je

    0

    0
  127. PRU 13 says:

    euwwww…xboleh ke jadi artis yang sopan?malu je anak cucu tengok~

    0

    0
  128. linda says:

    artis non muslim pun xmacam ni…sengaja nak biarkan diri dicerca oleh oleh orang2 di sekeliling…ke mana perginya rasa malu seorang wanita melayu?? melayu oh melayu…

    0

    0
  129. Lagubestbest says:

    Hahah macam trend lak kan sekarang, dapat betul2 cuci mata masa annual dinner. terangkat ah.

    0

    0
  130. didie says:

    OMG !!!! The lowest class of a singer ?? Tak perlu buat diri so,,so,,so,, Murah !!! Laki dia mana ??? Or is it dah bercerai lagi ?? Hmmm….Mudahan mendapat petunjuk dari tuhan..

    0

    0
  131. crystal says:

    semoga Allah memberi dia petunjuk dan hidayah..aminnn..

    0

    0
  132. benciartistuanakjdmuda says:

    kalo dh tua,buat cara tua la…ni x nak jd org mude konon…dh umah kate pegi kubur kate mari byk2 bertaubatlah…..lidah pun bertindik…ape nak jadi tah…

    0

    0
  133. joerimaz says:

    jangan hangat2 Leina,panaskan terus…bogel,terus pun x pee….bodohhh !

    0

    0
  134. manusia says:

    Rasulullah bersabda, “Setiap daripada kamu adalah orang yang berbuat salah, dan sebaik-baik orang yang berbuat salah adalah orang yang bertaubat.”( HR Ahmad).

    tegurlah secara berhikmah. :)

    0

    0
  135. wow says:

    bukan ker dia nie dulu pernah kahwin ngan mat saleh pastu cerai? isk2, semoga dia kembali ke pangkal jalan dan mendapat hidayah. amin.

    0

    0
  136. kelas ko! says:

    bodo punyer artis!

    0

    0
  137. meluat says:

    leina hangit yang ketandusan, kegersangan dan kehausan….haha….puiii la…..geli aih nengoknyer..malu aku dibuatnye..

    0

    0
  138. Perhatian Orang says:

    Perrgghhh….!!!!
    Lady Gagap Pon terkedu tgk aksi mcm gini…..mau naik pening die siap muntah lagih………kahhkahkahkahka…..
    Liena Oh Liena……Hangat betol aksi ko…..

    0

    0
  139. ko pehal? says:

    x bley blah!

    0

    0
  140. y0n says:

    DAH NAK MAMPUS DAH AGAKNYA DIENI..PUAS PAH HIDUP NGAN PENUH ADAT SOPAN&BUDAYA!!

    0

    0
  141. mek bunge says:

    die rase die mude ker??? ishhhh3….

    0

    0
  142. nasha rizky says:

    lena hangat memang mau gosip hot setanding dgn artis bara memalukan

    0

    0
  143. ctfza says:

    mcm jalang

    0

    0
  144. bayar mahal ni..tu yg sanggup buat ape sahaja..haha

    0

    0
  145. sizuka says:

    pelacur ke dia ni

    0

    0
  146. Sweetsy says:

    ya…same le dengan namanya liena ‘hangat’..aduhai.. patut umur makin lanjut fikirkan yang baik.. nie dibuat2 yang tak baek.. terbaek la beb.. ishk..ishk.. astaghafirullahalazim…

    0

    0
  147. vv says:

    da mcm gro pusat karaoke je

    0

    0
    • bujang says:

      LEPAS NYANYI DIA KENA HENJUT PULAK….MATA STIM…. MACAM AMBIL PIL PERANGSANG JE……

      ELOK LEPAS NYANYI CEK URINE….MANA TAU ADA AMBIL PIL PERANGSANG……X MALU TERKANGKANG KOYAK, NAK TIRU PENYANYI DANGDUT KOPLO INDONESIA.

      INI MALAYSIA NAK BUAT X SENONOH BAIK KO BERAMBUS KAT AMERIKA TU EK…

      0

      0
  148. Aya Ariel says:

    uihh..jelek!!
    makin tua makin senang touch n go :)

    0

    0
  149. geli geliman says:

    ish3…liena hangat yeee….?? ermmm..kalo hangat tang bakat, akhlak, ilmu kan lagi bagus..tapi kalo hangat sebab dosa2 macam ni, ermmm…jawabnya memang dekat lar api neraka tu kak oi…kalo ye pon nk cari makan, cari lar dengan cara yg halal…sudah lar suara tu aurat, lagi nk bergesel, menempel dengan lelaki lak kan..mana lar bangsa lain tak perkecilkan agama islam…tengok umat islam sendiri pon dok perlekeh agama sendiri…baju seksi yg amat, makan main sebat je..minum arak mcm minum air kosong…ish3…esok2 kalo agama kita tergadai, jgn salahkan ultra kiasu, tapi cari lar apa salah kita sampai negara, agama, bangsa sendiri tergadai…ermmm..

    0

    0
  150. boikot gro lina hangit says:

    Wat the fu**k u lina? Mcm ppm murahan.nie pegi peluk,bagi org laki rasa tetek kau memg memalukn la.koe nk openminded koe sgt pegilah study mcm mana nk mhiburkn org dgn cara yg betol,nie tak amik cara mudah bagi dieorg rasa tubuh badan kau mmg hangit kau.

    0

    0
  151. protes says:

    apek tua tu mesti dah stim punya, mana ada peluang mahu gesel batang dia kat bontot lina yang hangat tu. lain kali pangil lagi. mesti dapat romen pulak nanti

    0

    0
  152. Makongkot says:

    Leina hangat ni kalau lalu sebelah hang bau badan dia macam pompuan pelacur. Pasti mencanak batang hang. Kalau dah jadi macam tu pegi bukit bintang langgan satu pelacur bagi batang kita pancut dalam-dalam. Kasi puas. Alah, dalam RM200-RM300 mesti berbaloi punya duit kita nihhh

    0

    0