Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(6 GAMBAR)Heliza Helmi Ialah Duta Coolblog

Abang Nara pasti ramai pembaca BeautifulNara ialah peminat Coolblog. Abang Nara tak pernah makan tapi ramai yang berkata Coolblog sangat lazat. Teringin juga nak cuba tapi masih belum terjumpa kiosk Coolblog ini ketika berjalan-jalan.

coolblog heliza

Advertisement

Yang terbaru, pihak Coolblog telah memilih Heliza Helmi selaku duta produk mereka. Ini satu pemilihan yang sangat bijak berdasarkan imej Heliza yang bersih, comel dan cute. Pastinya jualan Coolblog akan melonjak naik lagi selepas ini. Paling cool lori penghantaran Coolblog turut ditampalkan muka Heliza.

coolblog heliza

4 keping gambar Heliza Helmi selaku duta produk Coolblog dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook Coolblog.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

108 Comments

  1. eryka

    November 9, 2012 at 12:19 pm

    heliza memang cute n comel tp coolblog x sdp la..just manis jerk lebih..last month ku tman adk ku bli kt time square,pkeje rmai tp service slow gile.. ramai org bising n x jd beli..sdp g chatime..

  2. mak c kina

    November 9, 2012 at 12:16 pm

    adoi la nara…aku yg dok kg pn slalu jumpe cool blog ni…pekan kt tmpt aku tgl ni pn dah de coolblog ni…ko ni xkuar rmh ke?…tp mmg btl la tu,mahal skit dr air pearl yg lain…

    *p/s : ello nara,sblm aku jumpe brand coolblog ni,dah byk brand lain jual la…fyi,aku yg kenalkan pearl ni kt cousin aku yg dok kt kl tu…

  3. miss oppssss

    November 9, 2012 at 10:45 am

    Mata besar pun nak dengki….. Kang kalau pilih Nabila Huda jadi Duta Coolblog, cmnalaaa agaknya?

  4. akulah

    November 9, 2012 at 10:16 am

    comel betul heliza,kalau nk tau mekap dia ni member akulah (chinese) yg solekkan dia..mmg comellah dia ni…

  5. alibaba

    November 9, 2012 at 9:57 am

    minah bajet comel….uwekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    • Anonymous

      November 9, 2012 at 10:07 am

      mesti bini kau x comel ni..hahaha..pasal tu kau dengki

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama