(6 FOTO) ‘Bachelor Party’ Pereka Fesyen Rizman Atas Kapal Mewah The Ocean 7

Hiburan

(6 FOTO) ‘Bachelor Party’ Pereka Fesyen Rizman Atas Kapal Mewah The Ocean 7

Siapa yang tidak kenal dengan pereka fesyen, Rizman Nordin iaitu salah seorang daripada duo disebalik jenama popular Rizman Ruzaini.

rizman ruzaini

Advertisement

Bakal berkahwin tidak lama lagi, Rizman meraikan momen terakhir bergelar lelaki bujang dengan mengadakan ‘bachelor party’ di atas sebuah kapal mewah, The Ocean 7 di Pulau Langkawi.

parti bujang rizman atas kapal mewah

Ditemani oleh beberapa rakan karibnya, parti tersebut yang bertemakan serba putih kelihatan begitu meriah sekali.

Jom kita lihat beberapa lagi foto santai sekitar parti bujang Rizman dengan membaca entri ini sepenuhnya.

parti bujang rizman nordinrizman ruzainipereka fesyen rizmanparti bujang pereka fesyen rizman atas kapal mewahTerdahulu, Rizman mengikat tali pertunangan dengan wanita jelita Nurida Suraya,  pada 6 Jun lalu.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

32 Comments

  1. umairah

    August 10, 2019 at 9:12 am

    melayu zaman moden

  2. asap

    August 8, 2019 at 11:39 am

    ntah hape2 gambar…sesuatu sgt..yg bdn besar gajah tu perasan pempuan ke tuuu?

  3. nira

    August 8, 2019 at 10:09 am

    Ya Allah, posing macam katak pun ada, apa yg nak dibanggakan budaya barat.

  4. Anonymous

    August 8, 2019 at 8:25 am

    daging babat tu sekilo brape ye

  5. Fifi fufu fofo

    August 7, 2019 at 3:45 pm

    Sorry to say… Ni geng2 Fazura kunun #bestie. Fazura suka sgt dgn geng2 lembut ni… Aku tgk fattah mcm tak berapa selesa je kalau jumpa geng2 ni. Silap2 ada yg merembes tgk bamtah. Anyway Selamat berkahwin buat Rizalman.

    • AK2.O

      August 7, 2019 at 10:25 pm

      Rizman la…dah kenape Rizalman pulak…

    • Anonymous

      August 8, 2019 at 12:05 am

      Rizalman pun bapok jugak..

Loading...