Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(52 GAMBAR)Majlis Pernikahan Jejai Dan Fasha Sandha Daripada Ryaniez Moments

Tak lengkap rasanya kalau tidak berkongsi gambar majlis pernikahan Fasha Sandha dan Jejai daripada lensa jurugambar rasmi mereka, Ryaniez Moments Photography. Abang Nara janji ini ialah set gambar terakhir yang akan Abang Nara kongsikan. Nanti tunggu majlis resepsi diorang pulak.

ryaniez moments

Advertisement

Secara jujur, mutu gambar yang diambil sangat awesome menyerlahkan lagi keserian kedua-dua mempelai baru ini. Lagi 51 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit sepenuhnya kepada Ryaniez Moments Photography yang merupakan jurugambar rasmi majlis pernikahan Fasha dan Jejai.

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

Advertisement

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

Advertisement

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

ryaniez moments

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

214 Comments

  1. cantiknyer...

    May 4, 2012 at 12:46 pm

    cantiknyer dia..sgt cntik..tp lpas pki make up je la cntik..bla da tak bmekap..mak nyah lgi cantik kot dari dia.

    • Anonymous

      May 28, 2012 at 4:17 pm

      ni 1st time tgk fasha cantik kerana mekap, slalu, mekap ker xmekap berkarat macam bohsia jeerr. xgi spa ker fasha. nanti tua konfem muka fasha macam mak dia

  2. kicapmanis

    May 4, 2012 at 8:40 am

    fasha canktiikkkk sgt !!

  3. sana sini sibok

    May 3, 2012 at 10:40 pm

    tahniah…

  4. kita peng yu

    May 3, 2012 at 2:59 pm

    Irman Hazz…akk nk brknlan bleh? :D

  5. bollaD8)

    May 3, 2012 at 11:59 am

    fasHA gojes~
    meletOp sangat . . . . .
    even mak mentua dia tak datang hope dia kekal smpai anak cucu`
    retis2 lain mak ayah n kaum kerabat datang ape .
    adE jugok yg bercerai~ opss

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama