Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(50 GAMBAR)Sekitar Persembahan AJL26

Ramai rasanya yang gembira dengan mutu persembahan AJL26 kali ini. Kesemua persembahan adalah sangat mantap. Keputusan yang dibuat juga tidak mencetuskan sebarang kontroversi. Namun kejutan paling hebat ialah kemunculan Remy Ishak semasa persembahan Alyah. Mungkinkah kehadiran Remy menyebabkan persembahan Alyah diangkut sebagai persembahan terbaik?

gambar persembahan ajl26

Advertisement

Lagi 49 gambar sekitar persembahan AJL26 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Facebook TV3.

gambar persembahan ajl26

gambar persembahan ajl26

gambar persembahan ajl26

Advertisement

gambar persembahan ajl26

gambar persembahan ajl26

gambar persembahan ajl26

gambar persembahan ajl26
gambar persembahan ajl26
gambar persembahan ajl26
gambar persembahan ajl26
gambar persembahan ajl26
gambar persembahan ajl26
gambar persembahan ajl26
gambar persembahan ajl26
gambar persembahan ajl26
gambar persembahan ajl26
gambar persembahan ajl26
gambar persembahan ajl26
gambar persembahan ajl26
gambar persembahan ajl26
gambar persembahan ajl26
gambar persembahan ajl26
gambar persembahan ajl26
gambar persembahan ajl26
gambar persembahan ajl26
gambar persembahan ajl26
gambar persembahan ajl26
gambar persembahan ajl26
gambar persembahan ajl26
gambar persembahan ajl26
gambar persembahan ajl26
gambar persembahan ajl26
gambar persembahan ajl26
gambar persembahan ajl26
gambar persembahan ajl26
gambar persembahan ajl26
gambar persembahan ajl26
gambar persembahan ajl26
gambar persembahan ajl26
gambar persembahan ajl26
gambar persembahan ajl26
gambar persembahan ajl26
gambar persembahan ajl26
gambar persembahan ajl26
gambar persembahan ajl26
gambar persembahan ajl26
gambar persembahan ajl26
gambar persembahan ajl26
gambar persembahan ajl26
gambar persembahan ajl26

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

180 Comments

  1. Ape la Korang nie

    February 1, 2012 at 5:11 pm

    YUNA…AMAZING!

  2. Peminat Sudirman

    February 1, 2012 at 11:05 am

    Gandingan Black, Hazama dan Azlan memang mantap tapi macam kurang rasa…kalau mereka membawakan lagu Hujan dendangan arwah Sudirman pasti lebih menyentuh perasaan dan menepati tema AIR pada malam tu…

  3. makcikcantek

    January 31, 2012 at 2:10 pm

    alyah deserve persembahan terbaek – siyes sluruh stadium bersorak utk dia. dia mmg best.khdiran remy ishak adalah gimik yg sgt best – brapa payment dia ek i pun nk lentok kepala jugak.
    awie sgt2 memanas kan stage.i luv u awie!!
    atilia – ntah apa2 ko nari makyong.
    najwa ; sgt manis mlm tu.tapi kakak ko yg nebes tu xyah la duk sebelah.

  4. chelin

    January 31, 2012 at 1:44 pm

    Ning muka cam bapoks… jac nyanyi dengan shila pun dah cukup…

  5. lady

    January 31, 2012 at 12:00 pm

    congrats to all yg menang n yg tak menang cuba lg lah next year yer:D anyway YUNA nie for me mmg dah sweet n sopan dgn imej bertudung tp lately fesyen dia PELIK,BURUK dgn combination colour yg entah ape2 klu ia pun colour block or trend n Too Fit untuk dicontohi peminat coz sewajarnya penampilan wanita muslim yg bertudung biarlah bersederhana tetapi ttp nampak sweet mcm wardina,irma n diana:)

    • jon

      January 31, 2012 at 3:31 pm

      easy….jgn la contohi die kalau rase die tak cukup perfect…..die kan performer…ko nk bersederhana….ingat keje kt opis ke nk bersederhana….byk songel btol lah…..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top